Смарт часовник съвместим с Iphone

• 1 557
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Няма никакъв проблем да се свърже Самсунг часовник с iPhone.
Имах Samsung Frontier и iPhone Xr. Единствено са губили обхват при голямо разстояние (излизане на балкон например). Изкарах около месец, защото не харесвам iPhone и го дадох на дъщеря ми.

Дъщеря ми е с последният модел на Apple watch и е очарована. Вече у дома не се разхожда с телефон в ръка Joy
Аз не им харесвам формата.

# 16
Аз имах самсунг галакси уоч 6 сега имам седмицата батерията му държи два дена и половина. В тачалото и моя беше така има включени много функции,ако не ги ползвате ги изключете и ще започне да издържа повече.
Включвам се в темата с въпрос относно Samsung galaxy watch 6 взех си го преди седмица терефона също ми е Самсунг а16 свързване вс е ок само батерията едва изкарва и 1 ден плюс минус 1,2 часа отгоре не повече! А даже го вкл на режим пестене на енергия.. моля кажете ми който е с такъв часовник имали такива проблеми? В гаранция е мисля да отида до а1 и да поискам евентуално замяна с друг как мислите

# 17
Здравейте, нахлувам в темата с въпрос- старичък айфон / 12 или 13 , нямам представа/ , ще се свърже ли сredmi 5 active ?
Гледах едно- две видео рецензии, уж да, обаче ползвателката е пробвала buds на  xiaomi  и не са били съвместими Thinking
Дано някой да е наясно, че се търси за подарък.

# 18
  • Sofia
Здравейте, нахлувам в темата с въпрос- старичък айфон / 12 или 13 , нямам представа/ , ще се свърже ли сredmi 5 active ?
Гледах едно- две видео рецензии, уж да, обаче ползвателката е пробвала buds на  xiaomi  и не са били съвместими Thinking
Дано някой да е наясно, че се търси за подарък.
Аз бях миналата година с Айфон 11 и redmi wacht 2 - всичко бе наред. Само не можех да вдигам при разговор.

# 19
Амиии, накрая ще го купя, с опция за връщане/подарък .
Четох сега още, чат гпт и него питах- май ще се свърже, а и детето това искало. 🤷‍♀️
Благодаря!

# 20
Привет! Мнение за часовниците на Huawei,тези които ги използват, от която генерация сте най-доволни ?   За gt 4  чувам добри отзиви, но все пак...

# 21
  • София
Аз съм с iPhone от 5 години и с Huawei Watch GT 4 от две години - изключително доволна съм. Часовникът е с мощна батерия и без ръчкане все още издържа по седмица. Здрав е, което за мен е огромен плюс - никога не съм му слагала протектори и няма и драскотина.
Относно възможностите - за мен са повече от достатъчни - крачки, калории, месечен цикъл, нотификации.
Приятелка си взе Huawei Watch GT 5 - доволна е, но батерията категорично е по-слаба.

Общи условия

Активация на акаунт