💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 40/

• 32 391
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, 🌞
В Туитър пишат, че филмът е много хубав и си заслужавал на 100 %.
Керем и Деврим били страхотни.

😉😎

Хубав ден на всички 😀

# 241
Керем, Деврим и екипът се поздравяват в края на филма Simple Smile
https://x.com/live__for_music/status/1847009226759037011

Blue Heart

Керем със семейството си Simple Smile

Скрит текст:

и в Ютуб Simple Smile

Wink

# 242
Вие по ги разбирате нещата - Ясемин силикон в бузите ли си е слагала? Снощи на премиерата изглеждаше много странно, направо неестествено 🙄
А беше симпатична млада дама.

# 243
# 244
Сторита от Керем

# 245
Здравейте Animal Bee

Ето какво е написала Башак на сторито си.

# 246
  • Кърджали
Башак е сладурана и винаги подкрепяща хората, които уважава и обича.

# 247
Превод с Гугъл:

Майката и бащата на Керем Бюрсин на премиерата на "Синята пещера".

Памир Бюрсин: „Много сме щастливи и горди, чакахме това. Той отдавна искаше да направи такъв проект. Искаше да пише. Това е един от онези проекти, които той сам написа. Надявам се да е добър и успешен“.

Чигдем Бюрсин: „Много сме горди, наистина сме много щастливи. Тази история принадлежи на него. Те написаха сценария заедно с Осман. Очакваме го с нетърпение. Надявам се да получим много добра реакция."

Керем Бюрсин: „Те винаги са с мен в това „приключение“. Следователно всички те знаят отлично: какво правя, какво искам да правя, за какво мечтая. Всичко благодарение на тях, те винаги са били с мен. Те ме подкрепят. Това е най-важното. Разбира се, че се радваш, когато семейството ти става свидетел на такива неща.“

Simple Smile
От сторито на Керем
https://x.com/live__for_music/status/1847037488046526572

„Ех, какъв ден... И ето ни в края на деня. Току-що завършихме премиерата на Синята пещера, която мисля, че излезе. Искам да кажа, че излиза скоро. Така че, добре, утре ." Но утре е днес. Така че е объркващо, нали? Надявам се да се насладите на филма. Определено искам да ви благодаря, че повярвахте в този проект от самото начало. че винаги сте били до нас.. До моя партньор в BRAVEBORN. Много ви благодаря.. Винаги сте били там.. Трябва да благодаря на страхотния екип, с който работите Наистина много важен човек. И екипът... Невероятен постпродукционен екип. Много ви благодаря... и да лека нощ. Прекрасна нощ. Отивам да спя и до скоро Надявам се да ви хареса. Чао."
П.С.
Алекс, ако има грешка в превода ти си човекът Simple Smile Hug

# 248
  • София
Здравейте!

Добре написано от Башак! Nature Dizzy

Още от премиерата: Nature Dizzy

# 249
Още малко снимки с добро качество

# 250
# 251
Предстои интервю със Sinemori Simple Smile

Wink
"Татко Бюрсин е горд и записва за спомен успеха на сина си"

# 252
# 253
Тамън идвах да ги сложа Ханде и Хакан и гледам шефката ме изпреварила,
та ги занесох в общата тема да я красят Stuck Out Tongue Winking Eye

# 254
Здравейте! Flowers Hibiscus

Състоя се премиерата на филма на Керем Бюрсин Синята пещера

https://www.birsenaltuntas.com/kultur-sanat/kerem-bursinin-mavi- … si-yapildi/50767/

Премиерата на филма Devrim Mavi Mağara на Prime Video, чийто сценарий е написан от Осман Кая и Керем Бюрсин и с участието на Керем Бюрсин, се състоя в Каракьой снощи.

Галата, която събра известни имена от общността на изкуството като Cansel Elçin, Gökhan Özoğlu , Lucas Torreira, Pınar Sabancı, Yasemin Özilhan, Zeynep Tuğçe Bayat, започна с речта на управителя на Prime Video Турция Alptug Çopuroğlu. В речта си Çopuroğlu каза: „От името на целия екип на Prime Video бих искал да ви благодаря, че бяхте с нас тази вечер. Kerem Bürsin и Kemal Çömelek донесоха този проект преди около две години. Тази любовна история, която първоначално изглеждаше невъзможна в сценария, но след това се превърна във вечна, впечатли всички ни. Чувствахме, че развитието на връзката на Джем и Алара ще докосне дълбоко сърцата на публиката. „Бих искал да благодаря на всички, които допринесоха“, каза той.

Говорейки на галата, президентът на Prime Video & Amazon MGM Studios Northern Europe Original Productions Тара Ерер каза; „Когато за първи път говорихме с Керем Бюрсин за този проект, бяхме в самото начало на пътя. Невероятно е да съм тук точно сега. „Бих искал да благодаря на Altan Dönmez, Osman Kaya и Kerem Çatay, Ay Yapım и BraveBorn, и Kerem Bürsin и Devrim Özkan, красивата двойка на нашия филм, които допринесоха за този проект“.

Керем Бюрсин, който изигра главната роля във филма и написа сценария, подчерта, че това преживяване е голяма стъпка за него. Бюрсин каза: „Въпреки че този проект беше само идея, бих искал да благодаря на екипа на Prime Video , който повярва в него от първия ден, и на всички, които допринесоха. Искахме да разкажем любовна история, но да я разкажем от друго място. „В резултат на това вярваме, че това е много истински и искрен филм“.

Деврим Йозкан, който споделя главната роля с Керем Бюрси , каза: „Синята пещера има специално място за мен, защото това е първият ми филм. Опитахме се да представим един искрен и естествен свят в този филм. Плаках много, когато за първи път прочетох сценария. Много се радвам, че участвахме в този проект заедно с тези красиви хора. „Надявам се всеки, който го гледа, да сподели тези чувства с нас“, каза тя, обещавайки емоционално преживяване за публиката.

Общи условия

Активация на акаунт