💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 40/

• 32 392
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
Ханде става взе по- чаровна 🦋

💙

# 256
Имам въпрос (понеже са много коментари и не мога да изчета всичко): има ли го някъде в интернет  Маавѝ маара̀, т.нар. Синя пещера за безплатно гледане, че нямам абонамент към Амазон прайм? Не ми трябва превод, само да го има в някой сайт...така и така е пълно с турски сайтове, дето качват всякакви дизита и филми, къде пиратски, къде не... Ако някой намери, може ли да пусне линк? Wink Мерси предварително.

# 257
  • София
https://x.com/TheBursinSpain/status/1847181107957035460

Керем Бюрсин: „...Искахме да разкажем една любовна история, но от друга гледна точка. Вярваме, че резултатът е много истински и искрен филм...“

Nature Dizzy

Слънце, Flowers Hibiscus

# 258
Все още никъде не е излязъл, дори като пиратско копие.
Имам въпрос (понеже са много коментари и не мога да изчета всичко): има ли го някъде в интернет  Маавѝ маара̀, т.нар. Синя пещера за безплатно гледане, че нямам абонамент към Амазон прайм? Не ми трябва превод, само да го има в някой сайт...така и така е пълно с турски сайтове, дето качват всякакви дизита и филми, къде пиратски, къде не... Ако някой намери, може ли да пусне линк? Wink Мерси предварително.

# 259
Има го в телеграм вече, но го намирам за свободен достъп само на турски с арабски субтитри. Има го и със субтитри на други езици, но е в частни канали. Подала съм покана за присъединяване, чакам одобрение. Grinning
Ако излезе в някой общодостъпен сайт, разбира се, че веднага ще споделим.

Ако имате телеграм, ето това е каналът, където може да се гледа на турски. Качеството е отлично.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 13:05 от mikipoli

# 260
Ще изчакам да се появи в някой сайт. Баш Телеграм не бих си инсталирал, тази откачена руска пропагандна платформа.

# 261
Започнаха да излизат кадри от филма, което значи, че скоро ще "изтече" по безплатните платформи за филми Simple Smile
Blue Heart

Gift Heart

# 262
Керем с приятеля на Деврим

# 263
Здравейте, прекрасни момичета!🌸

Огромно благодаря за всяко ваше споделяне!!!

https://turkrutv.net/golubaya-peshera/
u
https://turkrutv.net/eflyatun/

Не съм ги изгледала, но приятно гледане на разбиращите турски и руски.

Хубав ден!

# 264
  • Кърджали
Така. Изгледах Mavi Mağara /Синята  пещера/. Уау. Дори не мога да си събера мислите в момента...
Значи, ако още един път Керем участва в някакъв буламач, лично ще имам желанието да го фрасна с някаква точилка. Честно.
Бях забравила какво ме беше привлякло в неговия талант. Този филм ми припомни в пълна степен. Истинска игра, естествена, с желание. Талант. С Деврим наистина са си паснали перфектно, сцените им се получаваха с лекота. Нямаше го онова усещане за "това е игра", всичко беше "това е истинско".
Една много красива история за пътуването до някъде, с цел да усетиш отново близо до себе си човекът, от чиято загуба те боли, но и в същото време пътуване към себе си. Сериозна история, вълнуваща, докосваща. Истинска.
Не искам да издавам нищо от сюжета. Но историята е наистина докосваща. Накрая се чувствах някак странно, някак в нищото, което  при мен, някак странно, се получава винаги когато нещо ми въздейства много силно.
Така, за сценария. Много интелигентно написан сценарий. Много. Керем трябва да продължава да пише. Удава му се. Имаше точно това чувство за хумор, което на мен ми е любимо, леко закачливо, леко захапващо, но не преминаващо границите на добрият тон.
Като цяло -  поздравления, ей това искам да виждам от Керем.
Ако написаното от мен е малко хаотично, извинения, ама мислите ми са още в сто посоки.

Мда, веднага направих едно проучване за тази пещера

# 265
Алекс, радвам се, че ти е харесал. Изчаквам субтитри и избягвам всякакти спойлери и сцени от филма в Туитър, за да не си развалям удоволствието, когато си го пусна.

Отзивите, на които съм попаднала са все положителни.

# 266
Алекс, ⚘
Може ли спойлер за края на филма ( щастлив или тъжен е финалът  ) ?

# 267
  • Кърджали
Алекс много спойлери не дава, но ако ти се гледа нещо романтично и със щастлив край - почукай на друга врата Stuck Out Tongue (малко шеговито, да не прозвучи нещо заядливо.)
Засърбяха ме пръстчетата.

Само ще помоля ако някой гледа руският превод като го преведат рускините, да ми каже как са превели там ранга и службата на героят на Керем. Нещо не успях да схвана при слушането, питах чичо гугъл за разните военни служби на Турция, но все още ми е мъгла.

# 268
Знаех си.
Много ти благодаря. Flowers Hibiscus

# 269
Алекс, интересно ревю направи на филма. Благодаря ти! Ако никой друг не ти отговори, ще погледна в руския превод, как са го превели. Но все още няма такъв, поне не и на каналите, които аз следя, но ще качат всеки момент.
Аз съм от тези, които ще почукат на друга врата, но с удоволствие и нетърпение чета всичко.
Не мога да гледам драми, а този е точно такъв.
Много добри отзиви има от всички, което искренно ме радва. Това е голям успех. Дано продължи да се развива в тази посока и да спре с  инфуленсърските появи, изобщо не му отива.

Тинче, видях, че си питала за Ясемин. Тя не просто има филъри, тя е наблъскана с тях. Доста са се раздули и затова ѝ придават този вид, особено, когато говори  и се усмихва лицето ѝ направо се нагъва, а скулите ѝ стоят като козирки под очите. И ботокс има, и треси в косата има.

Пак да кажа браво на Керем! Браво!

Общи условия

Активация на акаунт