💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 40/

• 32 451
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Аз гласувах, че Джем е изневерил на Алара Sunglasses
Blue Heart
Голямата любов...

.. докато не дойде ( явно) по-голямата ..

за, която мислиш в последните мигове на тази земя ... преди срещата ти с турския Свети Петър Sunglasses

# 526
  • Кърджали
Аз този спомен и тази "среща" по пътя към Отвъдното продължавам да я приемам като угризение на съвестта, а не като "признание" за някаква любов.
Днес по едно почнах да гледам Ефлатун, ама нещо малко муден ми се струва.Но ми излезнаха задачки и трябваше да спра. Сега след като мирясах, гледайки така дългоочаквания епизод на Първи и последен 2, ще се върна сигурно, да догледам Ефлатун. Да видим ще продължи ли така...

# 527
Няма да гласувам в анкетата 😎
Ще се заблуждавам в любовта на Джем и Алара, защото са ми супер сладки и много ми допадат,  а една изневяра от страна на Джем ще опорочи картината

# 528
Аз този спомен и тази "среща" по пътя към Отвъдното продължавам да я приемам като угризение на съвестта, а не като "признание" за някаква любов.
Днес по едно почнах да гледам Ефлатун, ама нещо малко муден ми се струва.Но ми излезнаха задачки и трябваше да спра. Сега след като мирясах, гледайки така дългоочаквания епизод на Първи и последен 2, ще се върна сигурно, да догледам Ефлатун. Да видим ще продължи ли така...

Да, Алекс. Така мудно си продължава. И аз го гледах с почивки. Grinning

# 529
# 530
#HandeErçel е на червения килим като гост на френската марка Balmain на Fashion Trust Arabia Awards, където е като жури Simple Smile

# 531
  • Кърджали
Много кураж ми вдъхна, Поли, благодаря 😂

# 532
Много ми харесва роклята.
Стилна и изчистена 🦋

# 533

Красота и класа. Пак ще падат лайкове от Арзу Grinning Цялата рода би се влюбила днес в Ханде… Stuck Out Tongue Winking Eye
Роклята направо си е правена за тялото на Ханде Heart

# 534
Страхотна красавица, много е женствена.

# 535

Моля ти се, не се отказвай, че на теб разчитам да ми уточниш моменти в сюжета. Grinning

Прекрасна е Ханде! Heart Eyes

# 536
# 537
  • Кърджали

Моля ти се, не се отказвай, че на теб разчитам да ми уточниш моменти в сюжета. Grinning

Прекрасна е Ханде! Heart Eyes
.
Поли ако искаш пиши на лични на кое да обърна внимание (не се притеснявай че ще е като спойлер, не ми пречи).  Керем е ясен, и Ирем ми харесва, та ще си дам зор да го доизгледам...

# 538
С черната ми е фаворит. Излъчва класа,  как няма да я хейтят

# 539
След време децата ѝ ще гледат тези снимки и ще си казват:”Леле, това е мама!”
Не се съмнявам, че и тогава ще е прекрасна, още по-прекрасна и още по-класна! Heart

Общи условия

Активация на акаунт