💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 40/

• 32 384
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Здравейте!

Mavi Mağara:

Лек ден!

# 556
В следващите дни се очаква Disney да пусне повече информация(нещо като презентация) за първите си проекти, ще узнаем повече за Reminder Heart
Засега са обявени три филма(единият е на Бурак Дениз) и един сериал(на Ханде и Баръш)

Коко, ние сме най-облагодетелствани, ще гледаме двама от любимците си Grinning

Ханде снощи тоалета ли е сменила?

# 557
От вечерта

# 558
Нова снимка на Керем с  Gulay Afsar от интервюто му за Oksijen Tv

# 559
Още нови снимки на Ханде от снощи:

Gift Heart

Лайк от Арзу - харесва си снахата Simple Smile

# 560
  • Плевен / София
Скрит текст:
Още нови снимки на Ханде от снощи:

Gift Heart
Лайк от Арзу - харесва си снахата Simple Smile

Сега сигурно ще има коментари, че този лайк не е от нейния профил
Здравейте момичета,
Благодаря ви за всички споделени емоции от случващото се с нашите патрони....
И друг път съм писала, че това да си публична личност е голяма отговорност и трябва отговорите, които даваш да са много премерени, защото винаги ще има хора, които да търсят "под вола теле".
За мое съжаление Ханде я плюеха, когато беше "пухкава" и сега, когато е слаба.....За някои сигурно и повече от колкото трябва....Важното е тя да се харесва и да се чувства добре в тялото си....
"Да се ​​научите да игнорирате определени неща е един от най-добрите пътища към спокойствие." Робърт Сойер
Не коментирам нищо за новия филм на Керем, защото все още не съм го гледала, но ще му дойде реда.
От сърце благодаря на Алекс, че краде от личното си време със своето семейство, за да можем ние да гледаме с разбиране какво е сътворил Керем....
Това е ....

Не може без кафе и нещо сладичко от мен.....
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 12:11 от gostenka68

# 561
И къде без Ясемин 😎
Да познаем кой е казал на Бирсен коя е приятелката на Керем.
Аз залагам на същия, който каза за болеста на Мави 😉

Ясемин твърди, че Керем и Мелиса са заедно от 6 месеца, а Керем - от 2.
Ж: Керем Бюрсин започна нова връзка
Я: Не, не е нова, те са заедно от 6 месеца.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 12:34 от tina-latina

# 562
Стори от Ханде:
"Липсваш ми много мамо..."

Значи излиза, че кум на бъдещите младоженци трябва да е Mert Alas Simple Smile

# 563
Лелеее, чак сега разбрах, коя точно е тази Ясемин! Изобщо не я свързвах с онази, която подозират, че е казала на журналистите за Мави. Sad
И как го издъни Керем, че от 6 месеца били заедно, а не от 2.... Търси си и тя 5сек слава. Горкия Керем, на негов гръб, що народ паразитира.

Много мъчно ми е за Ханде и за всеки загубил близък.

# 564
Здравейте! Flowers Hibiscus

Мъчно ми стана от сторитата. Не успя майка им да се порадва на личните и професионалните успехи на дъщерите си. Да се порадва на внучка си.

https://www.harpersbazaararabia.com/fashion/fashion-trust-arabia … st-dressed-guests

BAZAAR Q: Дългоочакваната вечер беше изпълнена с A-листери и някои утвърдени имена в модната индустрия. Тук Bazaar Arabia разкрива най-добре облечените на наградите за 2024 г.

Fashion Trust Arabia 2024: Най-добре облечените гости Ханде Ерчел: Великолепната турска актриса предлага още една невероятна визия, докато носи черна, украсена макси рокля без презрамки - проектирана от водещия френски луксозен лейбъл Balmain. Ханде стилизира роклята с шикозен чифт черни обувки на висок ток.

Не може да се отрече, че арабският талант навлиза с пълна сила в сложния свят на модата. Fashion Trust Arabia приветства своето 6-то издание, тъй като 7 печеливши дизайнери бяха избрани в различни дизайнерски категории, за да издирят най-добрите таланти и творци.

Престижните награди се провеждат под управлението на HH Sheikha Moza bint Nasser като почетен председател, със съпредседатели Н. Пр. Шейха Ал-Маяса бинт Хамад Ал Тани и Таня Фарес. Бляскавата церемония се стреми да подкрепи и наставни бъдещите дизайнери, като им предостави глобална платформа - и тази година всичко е свързано с разнообразието.

# 565
Тъкмо всички се успокоиха последните дни и в Туитър си беше спокойно… докато днес Ясемин не се направи на интересна и сега отново се започна хейтът срещу Керем, че е лъжец и манипулатор.

Какво и влиза в работата на тази жена да коментира откога са заедно Мелиса и Керем …единствената причина е, че ревнува ..

Според вас Ясемин дали не е влюбена в Керем? 🙄

# 566
Тина, това сериозен въпрос ли е? Satisfied Не, разбира се.
Чудесен ПР направиха покрай филма. Който иска, нека си им вярва на приказките.

Турското име на сериала "Reminder", в който главните роли ще си поделят Баръш Ардуч и Ханде Ерчел, може да бъде „Aşki Hatirla“ ("Помни любовта") и ако е така, той ще бъде в списъка на финализираните проекти на Disney през 2025 г.

# 567
  • Кърджали
Е те па в Туитър си търсят за какво да се захванат май. Ама то голяма част от тези дето дебнат за какво да се захванат с линч, по мои наблюдения са или пубери или хора без собствен живот. Както и да звучи.
Питали са я, отговорила е, голяма работа. То самият флирт може и да е от 6 месеца, по-сериозно да са от два, толкова ли им е важно на туит тайфата, та за всяко нещо да се захващат.
Аз все си обещавам да си затрия профила в Туитър /чичо Мъск много помага с редовните си глупости, които прави докато си играе с платформата/, ама пусто му, има няколко човек, които си следя там и сърце не ми дава. Същото ми е положението и с фейсбук....

# 568
# 569

Общи условия

Активация на акаунт