💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 40/

• 32 369
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте! Flowers Hibiscus

Миналата година имаше скандал с Ay Yapim, ако си спомняте. Говореше се, че зад кулисите на Мипком въртят номера и определяха пред потенциални купувачи сериали като Бамбашкато, Шербетът, Сапфир, Розовите пъпки и други, като непродаваеми. Много от другите продуценти се оплакваха, но случаят мина и замина. Керем Чаатай е "доминатор" в дизи индустрията. Керем и Хафса взеха награди за сериала на Пеперудите миналата година и ако трябва да бъдем честни, не заслужаваха.
Сериалите се продават в пакети и най-вероятно като сме закупили тук "Присъда", който е доста успешен и с голям брой епизоди, "Обичащите се" е бил като бонус. Не искам да омаловажам труда на всички, които са работили по сериала, но не им се получи.

Тина, откога Мехтап се сдоби с фенки? Satisfied Надявам се, че няма да излезе нищо.

Много се радвам за Ханде и Баръш. Постоянно говореха, че искат да работят заедно и бях убедена, че нещо четат като сценарий. Не е като дизи всяка седмица, но като гледам този сезон колко е зле положението, а предните 2 години имаше сериали с 10 и нагоре рейтинг, си мисля, че така е по-добре.

# 151
# 152
Слънце, Мехтап си има фенове и то доста. Явно си е известен инфлуенсър и има доста последователи. А Михре по принцип ми изглежда злобна и като нищо може да оформят нещо с новата и дружка. Сега и без това не е под светлините на прожекторите - нали богаташът я изостави и може да иска отново да се пише за нея ... Те такива като тях само по интригите си падат ( мое мнение).

Ахмет Ватан, сценаристът на предстоящия сериал, започна да следва Ханде...

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 13:47 от tina-latina

# 153
Ако Керем е излязъл чист от тези взаимотношения (защото вярвам, че е имало такива), значи повод за притеснение няма. Satisfied

Готов е за премиерата.

Нещо ново от Turkcell

# 154
# 155
Ново:
Gift Heart

Скрит текст:

# 156
Стори от Керем

# 157
# 158
# 159
Леле, леле, колко много новини съм изпуснала!

Джаки, много се радвам да те видя! Hug

Остават броени часове до премиерата на филма на Керем. Дано бързо да го качат за гледане. Да повторя тази снимка, много ми хареса тук

Много ме зарадва новината за сериал на Ханде с Баръш, даже и да е за платформа. Даже така предпочитам. Стига ми трошенето на нервите покрай Друг човек, рейтингите, спирането на сериал в нищото... Коментарите в Мрежата са много положителни.
Съчувствам им на "нашите" Баръшки, сбъдна се най-големият им кошмар JoyJoyJoy

Лайк от Бурак за Ханде

# 160

Heart Heart
Аз лично не мога да разбера себе си по въпроса “по телевизия или платформа”. Хем се опарих жестоко, в момента пак съм на клада и въпреки всичко съм леко разочарована, че няма да е по тв. Глупава работа, граничеща си с мазохизъм Joy
Явно Ханде и Баръш много са си допаднали освен като актьори, и като хора. Личи си. Бързо се случиха нещата. Hug

# 161
Това, което ни дърпа към телевизия е тръпката всяка седмица да са на екран, а това, което отблъсква, са тъпите им рейтинги.
Кофтито е, че повечето ни любими актьори не играят в сериали с насилие и побоища над жените и не могат да си осигурят висок рейтинг и от там идва страха, колко ще продължи...ама каквото-такова, важното е да са на екран!

Амиии, красиви са един до друг...особено тя!

Благунче Heart

# 162
Повече са допаднали на продуцентите, които са преценили, че има 'хляб" в техния тандем.
В интерес на истината за платформа сериалите са много кратки, епизодите са по 40-45минути максимум, но пък са фиксирани от самото начало и се знае, няма шантави рейтинги, от които да зависят. Може да има и втори, и трети сезон.
В телевизионните съществува огромен риск да ги финализират на 4-6ти епизод. Което е супер гадно и за актьорите, и за феновете, и за всички. Освен, ако нямат железни договори за 20-30 епизода.

За Обичащите се и наградата им изобщо не искам да започвам да говоря, защото още ме е яд Grinning

И малко да се посмеете-в момента снимат втори сезон на Почукай на вратата ми Москва. Смениха актьорът изпълняващ ролята на Сергей (Серкан Болат) Новия го харесват много повече ( и аз включително) А го смениха, защото стана грандиозен скандал, тъй като ГГ имаха връзка, но Сергей е женен в реала, жена му разбра и на едно парти се сби с партньорката му Joy

# 163
Нови/стари от Mesti Aşk:

# 164
Благи, и в Русия май реала е по-интересен от сериала. Големи драми. Grinning

Искаше ми се и на мен нещо по телевизията, но от друга страна не знам дали ще имам нерви да гледам по 2ч епизод.
На платформа ще се гледа по-бързичко и все ще се намери някой да го преведе. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт