Отговори
# 135
Добър ден на всички беб4ета и мам4ета !
Елито пожелаваме ви най-искренно да се окаже нещо не толкова сериозно с обривчето.
Случвало ли ви се е по бейбифона да чувате, че нещо се пъне детенце в леглото си, в другата стая, а когато отидете да видите какво става, с леко киселата нагласа "ама защо не поспа още малко", и да се окаже, че бебо спи безметежно и все едно нищо не се случва от това което се чува ? .. е, аз днес ходя за трети път и все едно вече ми се струва, че аз нещо полудявам ((((. Или малкото маймунче си играе с мен !?!

Последна редакция: ср, 07 мар 2007, 10:27 от poli.jekova

# 136
Добро утро на всички и от мен и Марти
Ние на 13.02 ходихме на консултация и бяхме 6 кг и 62.5 см на 13 пак сме на консултация и съм сигурна че сме минали 7кг.
Невменте - аз бях два пъти много болна с 39 температура и бебо освен че много малко папкаше нищо друго му нямаше.
А за сокчето моето педи ми каза да давам два пъти по 40мл и малкия си ги изпива даже реве за още #Crazy
А аз съм забравила да питам има ли мами от Банкия че аз май съм си сама тука а и около нас няма бебчета и е много скучно  Cry
Ние след малко излизаме на разходка щото времето тук е прекрасно
Желая ви много слънчев и весел ден  newsm10

# 137
Здравейте мами!
Аз от скитня не мога да седна и да напиша два реда Confused
Добре дошли на всички нови мами Wink, то и аз съм от новите де...
Ние днес сме на ортопед в Горна Баня при д-р Кехайов, нито сме искали направление, нито сме питали кога трябва да се води, просто сега успяхме да насмогнем и отиваме да ни видят Simple Smile
Стова спане на мама и тати в леглото и нашето момиче в началото се пробва, ноо...Дори в началото всяка сутрин от 6 до 9 спеше не до мен , а върху мен, но сега вече си спинка в легълцето, дори от няколко дни и пускам 5-6 пъти играчката над леглото  newsm07 и си заспива сама newsm44, а си мислех, че такова нещо никога няма да се случи при нас.
Ние пък от време на време си имаме едни проблеми с акането и то откакто започнахме трети месец Rolling EyesДва-три дни ако не акаме започва да не иска да се храни както трябва, повръща каквото хапне кърмата намаля страшно много и така цяла седмица SadДавах и какво ли не и нищо докато накрая пак термометъра Cryхич не го обичам това занимание ама какво да се прави Confused
Четох из форума, че всички на тази възраст имат такива проблеми Rolling Eyes
При вас как е?
danil, и аз още не съм и не мисля скоро да давам сокчета.Веднъж дадох една лъжичка заради акането и тя плака доста същият ден.Детенцето не може да се справи още с кърмата та камо ли пък и сокове и незнам си още какво. NaughtyМоже и да не съм права, но аз така мисля Peace
Елито, доно бързо да установите аква е причината за обрива, че са много упорити тези гадове.Сестрами се бори с такъв на дъщеричката й /тя е на 1 годинка/ и се успокоява временно и пак  Hands Thumbsup
HEBMEHTE , дано тази температура да е фалшива тревога /еднократна/  bouquet
Ние на 01/03 /07г. бяхме 5850кг. и 64см. 13 см. добре ли са или са множко newsm78
Хайде чао за сега и Ви желая хубав и слънчев ден  Nature Sun With Face
И пак ако има мами които се разхождат в района на НДК свиркайте моля Ви аз съм там wavey

# 138
Последно  Confused
Абе мацки, кажете ми как да си направя този аватар newsm78
Намалявам уж тази снимка, намалявам и накрая пак Х SadГОЛЕМИ РАЗМЕРИ #Cussing out

# 139
  • Русе
soseress  Grinning ще биете рекорда за най -късо бебе !
Ники и при нас нещата са подобни като при вас с празното креватче ooooh! Само ,че при нас причината е високо разположен стомах и след всяко хранене трябва да го дръшам изправен поне 1 час ,щото иначе повръща . Но през ноща ,както си се дръшаме ,така и заспивам и понякога изкарваме така до 4 сутринта.Тогава ставам да се цедя ,той се събужда и айде пак всичко на ново.Гърдите ми иммат страшен обрив от това ,че спи в/у мен (от спарването).И докато не почне да си спи в леглото не виждам ,как ще се оправят.
За ваксината!Аз хич незнам каква му биха !? Противохипатитна -  за това ли се бие пентаксима !? Нямахме странични ефекти. Simple Smile
Екатерина85 ти винаги ли преваряваш шишетата ? Вече сте големи ,не се тормози толкова често! Няма нужда от постоянна стерилизация.
detelini и нашето едното оченце има секрет.Аз постоянно го почиствам с тампонче напоено с лайка и ми се струва ,че сълзи по нарядко.
Аз сок не давам .Мисля най-рано след 4 месец.Без това ни е проблемен стомаха.
През деня в къщи се спи най-много по половин час.И после бебо се ядосва нещо и иска на ръце.Разглежда му се отвисоко на детето.
Мая , ти коя активна гимнастика си взе.Има една плюшена и една пластмасова.Да взема и аз да му поръчам на Бойко ,че да се занимава сам.Нищо не мога да свърша иначе ,а мъжът ми вече взе да се изнервя от домакинстване. Joy  chef wash hang newsm75 newsm28 newsm79 1dishes newsm55  food002 Всичко той прави горкия. smile3536
Поли Жекова моге да хващаш вълни на друг бейбифон.Някой път се хващат и такситата.Аз лично съм чувала как една мама се караше на детенцето си,явно от същия блок  Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 мар 2007, 11:02 от mam21

# 140
  • София
esy, пощенската ти кутия е претъпкана Naughty
днес ще ходим към ндк към 13 часа. ти?
maiche, не се тревожи за размерите ви. ния е на 2 и половина месеца, а е 5 кила и 58 сантиметра някъде. Peace

# 141
  • Русе
mam21 ,такава е нашата гимнастика
kriss` и ние имаме такова топченце .

# 142
Аз си купих една активна гимнастика от продавалник.ком  - плюшена и съм много доволна. Ама и тия пластмасовите ми привличат погледа. Ама ако купя още нещо ще трябва да изнеса такото от къщи  Mr. Green , няма място.
maiche, не се тревожи за размера и ние сме фини дами - на 2 месеца и 2 седмици беше 4500 и 55 см.
esy и ние ги имаме от 2 седмици проблемите с акането. Казват, че траят 1 месец докато се нормализира перисталтиката на бебчето, ДАНО! Аз за сега не съм помагала с термометър, до 4 дни се е стигало. Тъкмо реша ако не свърши работата до банята вечер, приготвам термометъра и тя свършила работата. Заплахата ми дейстна. Mr. Green
Голям зор, голямо напъване, голямо пъшкане. Аз ям тиква, сушени кайсии и даже Дуфалак пия, пък дано й предам нещо с кърмата.
poli.jekova, тъй като сме в една стая с бебето и мога да ти кажа от лично наблюдение. Ами тя моята така на сън си се пъне, пъне 5-6 секунди и после все едно нищо.
Хайде всички на вън да поспят бебоците а и ние да отдъхнем!  bouquet

# 143
Здравейте мамчета  Hug
Искам да питам тези от вас които са правили питка на бебчетата си за 40 дни, пелената с трохи от питката и монети, която се слага нависоко в къщата до кога стои там и после какво се прави с нея  newsm78 Където и да чета този ритуал е описан само до там.

# 144
Мили момичета имам една молба Praynig
Може би вече сте го обсъждали 100 пъти, само че не можах да изчета всичко и да намеря това което ми трябва, така че предварително се извинявам.

Ще може ли някой да ми даде координати на ортопеда във Военна болница в София - Драганов май беше. Съжалявам че пак повдигам темата, ама нали сме от последните декемврийчета и преди няколко дни станахме на 2 месеца и май ни е време да ходим вече на ортопед.
Може и на лични - благодаря предварително

Хубав ден и усмивки на всички Hug

# 145
Привет и добре дошли на всички нови мами !  welcome
Браво на всички за активноста, записвам се докато не съм изтървала и тази тема Wink
mutsanka , да никъде и аз не намерих какво се прави с парчето от питката и затова нашето престоя нависоко, до момента в който на мен ми се стори съмнително да го държа повече / беше на камък/ и го изхврлих.А паричките уедрих и приготвих да открия влог на Жижи Grinning, но още не см го сторила.
Тенкс Wink на ClanG, за Фризовома като идея - поо'акваме се с него по - честичко, но не много чистичко Wink ...хе хе.. Grinning.
Интересно обаче консистенцията на "отпадъчния" Wink материал е различна.... newsm78
Това :  http://www.byebe.com/     наистина е сладурско! Simple Smile
Абе мацки, много ни кирясва на нас вратлето, язък ни за претенциите! Wink newsm78
Имам предвид гънките под брадичката/които са много и посмъртно не мога да бръкна, освен ако не заспи дълбоко след кърмене и не провеси назад главица/......
Вие имате ли такива гайлета? newsm78
Туй-то засега.  Hug
Поздрави от Белград

Последна редакция: ср, 07 мар 2007, 12:54 от Magesta

# 146
Здравейте и от нас!  Hug
Благодаря ви за информацията   bouquet.....аз за всеки случай звъннах на педи и той каза, че няма никаква опасност  да се кърмиме.Да не казвам голяма дума, но за сега положението е овладяно и май ми се размина разболяването(е поне температура нямам)...обаче сега друго ме тревожи.Моята госпожица от известно време взе да ака на 2 дни веднъж.Днес обаче и е трети ден и още не е свършила нищо Sad .Иначе много попръцква, но само на миризма го докарва...без съдържание.Реших уж да опитам с термометър, но нищо не стана...аз ли не зная как се прави че ми е за първи път? newsm78....ще съм благодарна някой да ми обясни как точно минава процедурата и колко време.И още нещо, колко дни трябва да изчакам да не е акала преди да приложа термометъра?

# 147
# 148
  • Vaudreuil Canada
По въпроса с питката - парчето трябва да престои горе едно денонощие след това се изхвърля - може да нахраните птички или просто да забие кофата. Паричките всеки ги ползва според случая и нуждите.
Това е което аз намерих по темата.

# 149
Здравейте и от нас.
Невменте няма нищо сложно по процедурата с термометъра. Най-вероятно го правиш правилно само че трябва по-дълго да продължиш.Ние успяваме на около 20тата минута.Гадно е ама няма начин. Отколкото за колко дни да изчакаш - най-малко 1 ден за да си сигурна че на сладурчето доста му се ака.Иначе ако няма голям зор не става.
Иначе и ние се подсичаме на гушката.Няма оправия.С каквото и да мажеш.Нашия сладур вечно си пази там мляко за после.Като повърнв колкото и да бърша все остава там.

Последна редакция: ср, 07 мар 2007, 16:11 от бебешок

Общи условия

Активация на акаунт