Отговори
# 150
А иначе пак един добрички доктор (д-р Накев) предписа на моя близка, която също кърми РАМАТИДИН с превантивна цел, когато и тя като теб беше лекичко настинала (пак от вятъра  Joy). Но все пак това си беше при нейния случай.

Искам да уточня една груба грешка от моя страна- ЛЕКАРСТВОТО СЕ КАЗВА РЕМАНТИДИН. Дано няма някой подведен от моите невежи опити да се изказвам медицински.

# 151
Magesta, и ние кирлясваме точно там  Mr. Green и аз не мога да бръкна да изчистя, голям срам е моята мадама.
HEBMEHTE аз доколкото си спомням ти и адапте даваш тъй че наистина е добре да помогнеш с термометър. Аз още не смея, ама сме само на кърма.

# 152
  • София
да ви кажа и ние си пълним пазвата всеки път като се храним. обезопасявам я със салфетка, навряна в дрехата, отгоре лигавник - подплатен с найлон.
като върне мляко, махам салфетката и дрехата и гушката са ок.
но на ния пък и се изсушава кожата зад ушите Shocked
мажа я на ден по 6-7 пъти и пак. newsm78

# 153
Nikki Ivanova, момичета!
Горещи благодарности за поздравленията и пожеланията по случай моя ЧРД Grinning
Да, така е : човек и добре да живее пак си одъртява постепенно Wink
Чак сега прочетох ,че сте ме уважили, но тъй като хич не съм наясно как ги помествате тук тези вкуснотии на картинки и откъде ги вадите, не мога да ви почерпя подобаващо Embarassed
Моля, ако някой има желание да ме осветли как да се отсрамя пред вас, нека пише лични.....  bouquet

# 154
Ето тук има споделено от други мами за забелването на пишлетата на техните момчета. Както и сега, така и тогава мненията са спорни. Решете сами.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=37873

а ето и професионалното мнение по въпроса:
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/966/

а тук може да се прочете за атопичен дерматит и най-различни обриви:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=144112.0

Последна редакция: ср, 07 мар 2007, 18:40 от poli.jekova

# 155
  • София - Дружба 1
Здравейте и от нас! Моят мишок също си складира млеко за по-късно. Мога да го изчистя, когато си наведе главичката назад.
А относно акането - чували ли сте номера със сапуна. Аз не съм го прилагала newsm78, но ми казаха, че е ефикасен. С нож се стърже съвсем малко сапун (колкото нокът) и се слага в дупето. Имало голям успех.
Целувки на бебоците  remybussi

# 156
 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525       Здравейте,цял ден скитам напред назад-с количка,без количка.Ходих днес на ортопед,че ме болят краката нещо,та го питах на колко трябва да е бебето за да го прегледа ортопед и той човечеца ми отговори,че колкото по-рано-толкова по-добре.И утре  ще й кажа на оная наща всезнаеща дохтурка да ми дава направление за бебчо bash            Никки Иванова ние утре сме на ваксина,ама и аз ще слагам тая дет е по ЗК,така че изобщо не се притеснявай,че си сама Hug                            Мерси много на Poli.jekovaза информацията. smile3525     

# 157
Благодаря Ви много  на всички за отговорите!  bouquet smile3525  bouquet
Ние вече свършихме работата с термометъра  и едни работи излязоха.... Mr. Green
Дано не ни се налага да го ползваме често. Praynig
Аз тия дни май съм голяма "късметлийка" Sad.На 27 февруари ми дойде цикъла.Беше много обилен  и с много съсиреци.Трая общо 4 дни и след това затишие...до днес, когато пак започна да ми тече нещо.....вече ще се побъркам #Crazy....има ли някой от вас с такъв случай?....На всичкото отгоре мъжо е в командировка точно тия два дни...и сами се къпем...егати късмета Weary
Айде за сега ! Много целувки на бебоците от мен!  love001

# 158
  • Бургас
Айде и аз да се отчета.  Grinning

Връщам се от консултация и ще споделя всичко, което научих.

Ама нека първо се похвалим. Тежим вече 5,400 и сме 60 см. Така че maiche ние сме на 2 месеца и 18 дни и също вървим елегантни. Иначе от далеко ни забеляза сестрата, че вървим дългички  Grinning То аз си знаех де, щото на всички комплектчета, ръкавите дълги, крачолите къси.....

Ошашавихме и сестрата и педито с нашата подвижност и двамата в един глас възкликнаха: Я какъв живак си имате, да стопи лагерите на мама и тати. Ми много живичък и енергичен бил, ама аз като разправям никой не ме слуша.

А сега най-фрапантната новина - имаме си зъб! Аз ви бях споделила, че имаме нещо беличко на долните венци, еми това беличко нещо ни е първото зъбче, и си го имаме още като бяхме на 2 месеца.....аз и за това бях сигурна, щото Петър много се лигави, ама на когото споделих подозренията си, всеки вика невъзможно!!! Невъзможно, ама факт!

Оф и педи каза да отказваме нощното хранене.... newsm78 как ще стане тая работа не ми е много ясна, той и без това не върви много едричък и ще вземе да отслабне дребосъка.....Вие какво ще ме посъветвате, щото аз май мисля да продължа да си го храня..... аз разбирам да наддава на килограми бясно - да, ама той си върви по кило на месец. Да не му се натоварвало коремчето Thinking ами като е гладно детенце?!

Биха ни и ваксината, тая дето е от ЗК, за сега всичко е ОК, пък да видим. Много плачка милия, чак вкъщи с бибата успях да го укротя.Педи каза, че може да е малко сънлив днес и мама се зарадва, когато Петър взе да се унася, викам си айде и аз ще поспя, ще поспя ама нъцки тоя Петьофи голям дивак ще излезе. Унесе се за 15 минути и сега играем, хилотим се.....

Ние гушката я мием като го къпем, той Петър винаги зее като гардже с глава нагоре и назад и се получава доста лесно.

kriss` нашето педи ме предупреди, че освен висока температура и сънливост може да ни се появи и топче там където ни биха инжекцийката и че е нещо нормално да не се притеснявам.

ADENA и нашите ушенца са сухи отзад доста, като на змийче кожата се лющят даже там,  мажа ги със зехтин, пък дано се оправят

# 159
  • София
ники, честит ви зъб newsm47 newsm47  smile3525
пожелавам ви поне още 31 броя Joy
а нашето педи каза да храня бебето през ноща, когато иска newsm78
абе загубена работа - питай двама доктори, ще ти кажат различно.
п.с. и ние вървим дълги, но и ние  smile3534сме елегантни

# 160
Браво за зъбчето, ама избило ли е или само се забелязва ? 
за храненето нощем и аз нямам против засега, понеже и нашия момък върви повече дълъг, отколкото дебел и няма никакви резерви, затова нека да си хапва .

# 161
 Здравейте мами!  Hug
Честито на мама Nikki_Ivanova появяване на зъбче на малкия Петьо.  Hug

# 162
Хей,момичета,ако си мислите че вие сте елегантни,какво да кажем за нас:на 3 месеца и половина вече сме 5.200кг и 57 см. LaughingДобре,че педито казва да си свиркам ,в граници съм.Сложихме вчера ваксините по ЗК,не вдигнахме температура,аз не съм и давала преди това Панадол,въпреки че се бях заредила,дадох и чак вечерта преди лягане,ама цяла нощ ни разказа играта-буди се и помрънква в 1ч,после в 2ч,после в 4.30ч,после в 5.30ч...а аз така или иначе ставам всяка нощ да се цедя в 4ч така че за тези 3 месеца вече не издържам от недоспиване-всяка вечер си лягам в 00ч и ставам в 4ч да цедя,после в 6ч да и топля млякото че е гладна(и то ако спи до тогава)...Абе това е...ще се търпи.Страх ме е и тази нощ да не е така-ще видим и ще се моля PraynigНо това е най-вероятно от ваксината.И нашата я биха в ръчичката,и аз се учудих много.

# 163
 Ники, честито първо зъбче newsm51 !
Моята дъщеря е 5 кг и 58 см (аз съм я мерила, консултацята ни е другата седмица). Но въпреки това и ние си имаме прилична гушка   smile3534 . Добре че като я къпя си вири главата и си я измивам лесно. Въпреки това все е зачервено вратлето й. Вие мажете ли ги с нещо, аз за сега само олио повече слагам  newsm78
Ние с мъжо решихме да вземем пентаксима  newsm44 Много съм доволна, че го убедих  Party
Целувки  Hug

# 164
Ейй аз се бях метнала да купувам Тетраксим ама като гледам никой не го уважава  newsm78 Сега съм в шаш  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт