Отговори
# 180
  • Düsseldorf
Честит 8-ми март на всички мами!   smile3525 newsm51 smile3525
Най сетне и аз да почувствам празник, понеже винаги съм милсила, че това е хубав ден, посветен на майките най-вече, не на жените общо и едва сега имам основание да празнувам. Кога ли ще започнат да ни носят цветя и картички, направени в детската градина бебоците по този повод... Simple Smile Ще изпадна в умиление!
zory5rova - На Драганов телефона е 0898503010. Освен това ако искаш можеш да ползваш моят час - аз имам за 16-ти март (записан преди 10 дена), при него много се чака, но понеже сме вече на повече от 2 месеца и не ми се чака, а и се оказа че направлението няма да важи, та ще ходим при Алексиев в Горна баня и ще си платим. Като звъниш питай само кога точно беше часа на Свилена Колева, някъде след 16 часа е, май в 16.40 или в 17.20 беше... Ние няма да го ползваме.
Ники: Ние какво да кажем - на 2 месеца бяхме 4150 кг... Но сега има страшен апетит, явно наваксва, тъй че доста е относително колко тежи. Но аз я изчаках сама да си спре нощното хранене -поне от 2 седмици си спим...
Прекрасен ден ви желая!!!

# 181
Честит 8-ми март на всички мамчета   bouquet

Честито Nikki за зъбчето, ние за сега само се плюнчим  Mr. Green

Весел ден на всички

# 182
ЧЕСТИТ 8МИ МАРТ НА ВСИЧКИ МАМИ! Бъдете щастливи, обичани винаги красиви.

Ники поздравления за зъбчето.Дано всички зъбчета ви избият бързо и безболезнено.
Ние не се храним през нощта вече повече от месец.Давам вода като се събуди защото ние се будим доста.Така и не се отучи от това.Наистина е по-добре за детето.Не се натоварва стомаха.А и рядко се отказват сами.И после като включиш друга по-тежка храна и като иска да яде в 3 часа и ще му е зор.Колкото е по-малак бебока толкова по-лесно се отказва от нощното хранене.И вепак няма да е лесно.Ще има безсънни нощи поне в началото.
И ние имаме пъпки.И пъпките и вратлето мажем с Нахкерцен балсам на др. Тайс.Много съм доволна.
Нашия шушул също има плешиво петно на главата отзад.От лежането.Нашия татко му вика плешо, че ние и отпред нямаме много коса.
sesilgi най-накрая пловдивска мама Simple Smile
Прекрасен ден на всички.Цункайте малките дами от нас а спецялно от Гого   bouquet

А само да попитам - това с плюнченето знак за никнене на зъби ли е?

# 183
Честит 8-ми март! Нека да Ви донесе много приятни емоции, радост и споделени мигове с най-близките на сърцето Ви хора. Весел празник

# 184
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ МИЛИ МОМИЧЕТА!

ЖЕЛАЯ ВИ ДА БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ МАЙКИ И СЪПРУГИ!

При нас ново двайсет, в едната гърда имам кърма в другата почти нищо,  #Crazyе това пък сега вече ми идва малко в повече smile3511
Исега какво да правя? newsm78
Слагам всеки път бебка първо на тази гърда, после цедъ нищо сума ти време вече втори ден и4 нищо Rolling Eyes
Какво ще ме посъветвате?

# 185
Да ве се оплача, моята бебка май се опитва да кашля.Нослето и не е запушено,но киха и от време на време се изкашля.Не мога да разбера от къде може да е изтинала. Слава богу,че няма температура,че иначе не знам какво щях да правя.Страх ме е защото когато плаче много силно се зачервява и сякаш забравя да си поеме въздух.Май днес няма да излизаме на разходка.Страхотен подарък за 8-ми март.

# 186
  • София
Честит празник мами, бъдете мн обичани и желани и силата да е с вас  bouquet

# 187
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МАМИ!

Детелини, ние имахме жълт секрет от едното оченце и също ни предписаха Тобрекс. И аз се притесних когато прочетох, че не се препоръчва за бебенца. Използвахме го известно време, но нямаше ефект. Секретът изчезна с кърма за един ден.

# 188
  • Русе
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ !Бъдете обичани ,желани и все така хубави,Български жени. За тези ,които празнуват за пръв път ИСТИНСКИ този(тоталитарен,ама не чак толкова лош) празник Peace добре дошли в отбора.
Ники, честит ви зъб (или два). Mr. Green
Ние вчера бяхме при док. да види и преслуша Бойко.Побесня ,като и казахме ,че сме му спряли антибиотика.Ами според мен изобщо не му помогна ,и въобще не е имало нужда от него.Много ме е яд ,че изобщо му го дадох. меги ,ако е хубаво времето по добре си излезте на разходка.Нека диша чист въздух и оздравява.Давай му веднага чай от лайка и си вземи витамин Ц на ампулки.По една на ден и в нослето може да му капваш.Все пак се разходи до педито ,но ако не е слязло нещо на долу и ви препише антибиотик не им се връзвай.Презастраховат се .Вие кърмите ли се?Абе ти си познаваш най-добре детето ,следвай майчиният си инстинкт.Поне аз му дадох антибиотика от страх,а вътрешно усещах ,че не сме за него(и сега ме е яд).Но при вас може да е друго ,пък и аз не съм лекър просто ти споделям нашия проблем и грешка. За оченцето забравих да питам,но ще продължа с лайка и кърма,ако не се оправи чак тогава.

# 189
Честит Празник!
За желаещите - малко фото http://snimka.bg/album.php?album_id=88066&photo=6

# 190
честит 8-ми март!много щастие и любов!

# 191
ЧЕСТИТ 8 МАРТ МАМИ!

mama_megiи на мен така ми плаче малката още откак се е родила. Снощи много се изплаших, защото освен, че не си поема въздух взе, че се и задави.
Аби момичета да ви питам...моята мома много се дави, хем нямам много кърма, ама от гърдите ми направо "цвърчи кърма" и тя се задавя, докато кашла пуска гърдата и то й цвърчи и в носа и в очите, докато "запуша" с пръст зърното. При вас така ли "цвърчи"?

И друго да питам майките на неакащите, ние почнахме по-честичко вече, но с един много здрав рев преди това, дали не я боли като ака? При вашите имаше ли такова нещо?

И моята поне по 2 пъти на ден като я сложа на гърдата и почва едно дърпане, един рев едно извиване...вашите извиват ли се така назад, направо мост прави! Shocked Пак с ужас почнах да я кърмя!
В Бургас времето е лошо, няма да се разхождаме.
Извинете ме за непразничното настроение.
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 192
Честит 8 март момичета. Да сте много обичани и желани и много щастливи.
От много разходки вчера бебката има малко слънчев загар. А аз съм изгоряла на слънчеви очила. И понеже очилаа са по-големички, все едно съм била на ски (ох, дано поне догодина ми се отвори парашута).
Та по този повод днес ще търся за бебка някакъв защитен крем, против УВ лъчи. Вие ползвате ли вече нещо? Коя марка мислите че е най-добрата за бебешката кожа?

А по повод 8 март, нашата малка госпожица вече има подарък (аз още нямам, а тя има, е гати неправдата...) -  една гумена книжка, дето дрънка. Няма друга играчка, която да е предизвикала повече интерес, вервайте ми. То е пулене, усмивхи, маха с ръце и крака... Дано и като порасне проявява такъв интерес към печатните издания.

Оле Кланг, сташно са ти сладки дечковците - да са ти живи и здрави.

# 193
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!
БЪДЕТЕ ЖЕЛАНИ, НЕУСТОИМИ И ОБИЧАНИ!!!
  bouquet
А ето ни и нас, все забравям да дам линка, за да се похвалим със снимките си Wink
 http://picasaweb.google.com/tsolovd

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 13:25 от aspasia

# 194
Честит ви празник мамчета....да ви слушкат малките бебоци и само усмивки да предизвикват!  lovekiss

Аз да си похваля мъжа, щото вчера беше на гости и не очаквах да се сети, но той милия ми купил букет и кат се събудих в 6 да храня малката ми стана много мило   loveuuu

Общи условия

Активация на акаунт