Отговори
# 195
Честит матр мили Мами! Пожелавам Ви да сте много щастливи и обичани!
Ето една лека почерпка, че нали трябва да слабеем
  Wink

# 196
 ~ Честит 8 Март - много здраве, щастие и радост, успех и късмет, много любов, много цветя и всичко най-хубаво! ~   bouquet

8 март е международен, така знам. Ве4ер, ако се събуди, и ние даваме вода.

# 197
# 198
moonlady , и рева при акане /когато е запечен / и "маймунджилъците" със сученето и извиването при кърмене са ми добре познати Party
Аз лично не го мисля много, щото нормално да реагира различно от големите хора като се пъне да ака .
А въртенето и извивките ги констатирам, когато вече кърмата е намаляла или не пуска достатъчно по неговите критерии.
Хайде усмивки за празника Grinning

Момичета, позволих си да направя отделен албум на страничката ни със снимки с идеен замисъл да отправяме пожелания и честитки от името на нашите съкровища, както и да ги покажем в по - нова и нова светлина Hug Grinning

Ето един поздрав от нас към вас :
http://images14.snimka.bg/002347653.jpg

Заповядайте и вие ! Grinning
Хайде ни се покажете и ни поздравете! bowuu

# 199
  • София
Честит празник мили мами! Много щастие и обич с малките сладури и много семейно щастие!
Ние май се отбиваме. Тази сутрин се кърмихме към 4 часа, и аз си легнах щастлива, че ще имам за 3 хранения кърма, но уви. След като хапна в 7 часа малката се събуди в 8 и в 9 часа вече си пиеше АМ, защото категорично отказа да суче. Явно няма да го бъде кърменето  Cry.

# 200
http://kartichki-bg.com/details.php?image_id=1218

Нека всички бъдем много щастливи и обичани.

Язък за гадния вятър,който ни развали разходката,но настроението ни е супер smile3534 Нашият татко е болен и сега се ограничава от нас с бебка и сигурно ще спи в другата стая,Лорка много се смее на маската за лице дето я носи.Имам и подарък - невероятно ароматна червена  Flowers Rose

Приятен ден на всички.

# 201
Алекс пак изкара картичка.... smile3501  ...много весела...не бих отказала такава помощ newsm47

# 202
  • Бургас

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ ДАМИ!

ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ! ПАЗЕТЕ В СЕБЕ СИ ИСКРЕНОСТТА НА ДЕТЕТО, ЛЮБОВТА НА МОМИЧЕТО, КРАСОТАТА НА ЖЕНАТА И МЪДРОСТТА НА МАЙКАТА!!! @}->--

И аз днес нямам празнично настроение нещо. Петър вдигна снощи температура 38,7 и цяла нощ с таткото не сме мигнали. Знам, че е нормално след ваксинация......, но живачето на мама от вчера, днес е много отпуснат и е толкова жален.
Вашите бебоци вдигнаха ли Т след ваксинация? Уж чета всичко, а не помня някой да е споделял подобно нещо..... И колко дена продължава тая температура? Щото уж сутринта в 6.00 часа я смъкнахме и към 12.00 почна пак да я качва. Педи каза, че бил много реактивен Петьофито, което било добре, каквото и да означава това.
Оф сърцето ми се къса като го гледам, нито иска да играем, постоянно църка и от време на време проплаква, а и май не ще да суче кой знае колко, абе хапна в обичайните часове, ама като че ли малко.....

Дано не съм развалила и вашето настроение. Ама трябваше да ви споделя

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ!

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 15:05 от Nikki_Ivanova

# 203
  • Vaudreuil Canada
Ники ние температура нямахме но също бяхме много отпуснати и увехнали след ваксината - около ден и малко бяхме така и после пак се хилехме и си играехме. Аз дадох профилактично една доза тайленол - това предписват тук - медикамент на парацетамолна основа а доктора каза ако има нужда да повторя но не се наложи - надявам се до утре сутринт да сте си възвърнали естествено игривия вид.

# 204
  • София - Дружба 1
ЧЕСТИТ 8-ми МАРТ, МИЛИ МАМИ!
Бъдете здрави, обичани и обичащи майки и съпруги!

# 205
  • Düsseldorf
HEBMEHTE: Идейна е, нали? Само дето този път не съм я правила аз и това не е моят мъж....  Laughing Laughing Laughing

# 206
# 207
Nikki много съжалявам, че така е реагирал Петьофи, и предполагам това означава "реактивен" - отвръща веднага с реакция някаква, а не да няма никаква. В случая става дума за физическа реакция, а тя може да бъде и емоционална.
А по повод на извиването при сучене, ако преценявате, че има още кърма и не би трябвало да се е нахранило бебче, пробвайте с едно междинно уригване. При нас върши понякога работа и си продължаваме укротени да си сучем.

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 17:06 от poli.jekova

# 208
Привет.днес бяхме на ваксина по ЗК,засега е добре малкия,проплаква чат пат,ама иначе пупупу е оки.Докторката каза веднага след като се приберем да му сложа една свещичка ефералган и на всеки час да му слагам компреси с Риванол.И 5 дни да давам по1/2 ампула вит.С  и 2 пъти на ден по една каф.лъжичка Калций.                                                        Никки Ивановачестито ви зъбче!я го виж ти тоя малък юнак Hug                    Да са живи и здрави всички бебоци да не плачат и да слушкат Praynig newsm51

# 209
Мами искам да ви питам нещо. От както съм родила имам голям проблем с пръстите на ръцете и с коленете. Болят ме ужасно. Не мога да си свивам пръстите да не става и дума за клякане. Някой да има подобен проблем?

Общи условия

Активация на акаунт