Отговори
# 210
Здравейте мами. Чета ви отдавна, много сте готини  Peace!  Но чак сега се престрашавам да се включа и аз, надявам се, че нямате нищо против?! Благодаря Никки Иванова за поканата, хвана ме Laughing! Да се представиме, казваме се Дария (видях, че си имаме и адашка) родена е на най-подуктивната дата - 6 декември, 3,600 кг и 51 см, термина ни беше на 03.12.06.
Честит ви 8 Март мили мами! Много здраве, щастие и любов! И на здраве!  bouquet

# 211
 Днес направихме голяма разходка  baby_neutral бебо се кефи много. Сега спинка напапан. Към 20:00 - 21:00 ч. като се събуди, ще го къпем и пак ще папа и после ще спинка. Heart Eyes
Здравей Daria добре дошла и честит 8 март - живи и здрави, щастливи и много да се обичате!   bouquet

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

# 212
Bebeshok айде и ти с малчовците на ортопед.. аз нямам такъв проблем, но би могла да наблегнеш предполагам на приема на калций- сиренце, млекце, ядки и сушени кайсии и каквото още се сетиш калцийдоставящо.

А аз да ви се оплача: на днешния празник успях да намеря кой да гледа Дани (което е по-трудното) и това е татко му (най-добрия вариант), а не успях да намеря компания с която да изляза да пия поне една биричка. Е, има и такива ситуации  Confused
И по случай това нещастие отивам да бърша насрано дупе.  

Добре дошли на Дария и мама на Дария- честит празник и на двете ви !

# 213
ЧЕСТИТ 8 МАРТ МАМИ. ДА СМЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО ОБИЧАНИ!

Selena6- Твоят проблем с кърменето ми е напълно познат! Наш красавец ми направи същия номер. Слагам го да суче ей дърпа се, извива се и плаче а хем имаше. После изведнъж ми намаля кърмата от двете едвам по 70мл съм цедила и започнах да го дохранвам, магарето му с магаре видя , че биберона пуска по лесно и хептен отказа да сучи. Сега се кърмим само в 5 сутринта и то в просъница, той защото спи при нас и докато го усетя че се е размърдал пъхам цицата в устата и започва да сучи така го оставям колкото иска.Той като си хапне и заспива.
 Тук времето е страхотно и от три дена съм по цял ден на вън от 10 сутринта до 4-4:30 слетобяда а той се кефииии. Но има един недостатък - останах без крака!
Айде събуди се отивам да играем!

# 214
Благодаря ви момичета!
poli.jekova не се разтройвай толкова, ще празнуваме до година! При нас случая е още по нещастен! Ние 5 жени (да уточня, аз трите ми дъщери и майка му) сидиме си в къщи, а нашия тати на кръчма си празнува нашия празник Mr. Green! Аз пък не му се сърдя, разбирам го, толкова жени около него:crazyeyes:!

# 215
Здравейте момичета! Честит 8-ми март!
Nikki, честито зъбче. Доста бях изненадана #Crazy
Добре дошла Daria при нас!  bouquet

Сега да ви разкажа... бяхме 5 дена на Банско с малката. Тя се държа прекрасно. През цялото време докато пътувахме спа. Там бяхме в спа хотел и я водихме на басейна. Събличах я голичка и си правихме гимнастиката и масажа. Голям кеф беше за всички. Но ако знаете колко багаж носехме  ooooh! И най-фрапиращото беше, че Ива имаше повече багаж от мен Shocked Само не успях да я кача на лифта, мъжа ми не ми даде, а времето беше страхотно.
В хотела всички много и се радваха. Радвам се, че се престрашихме да отидем с нея.
Утре сме на консултация и ще ни бият Пентаксима. Дано всичко да мине добре.

# 216
Момичета, както винаги благодаря за отговорите, не знам какво щях да правя без вас  Hug   Hug   Hug
АлехШу, и аз си мислех това за картичките тази сутрин и мечтаех за деня в който Кристиян ще ме цунка и даже си допирах бузата до устничката му като си въобразявах че го прави той  Heart Eyes
Ники,ние имахме реакция след пентаксима, Панадола подейства.
Моят подарък за празника е членска карта за най-новия фитнес клуб в града - леле няма мърдане  newsm39  

# 217
  • София
здравейте, мами!!!
честит 8 март на всички вас!!!   bouquet  bouquet  bouquet
от сутринта едва сега успях да се добера до компа и да ви честитя!
додре дошла и на дария и дария
днес голямо скитане беше. за капак заведохме госпожицата на вечерно гости и тя :
1. така се оака ( до ушите буквално). добре че си носехме дрехи за всеки случай. дупе михме даже.
2. рева до посиняване. уплаши домакините. вечеряхме на смени, защото някой я държеше на спокойствие в другата стая.
3. яде за 2 часа 2 пъти.
абе, не знам дали ще ни поканят пак на гости.  newsm78 детето ми се очертава голям социопат.
сега се прибрахме и нашата мома заспа като талпа. Thinking
това е от нас засега.

# 218
  • Бургас

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА МАРГАРИТА /KrisDiMar/. Желая радостта да е вечна твоя спътница и винаги да чувстваш любовта на любимите си хора.

# 219
  • sofia
Здравейте момичета!
  Аз не съм писала много отдавна, но от разходки и домашни задължения не ми остава време, а хем свекърва ми ни помага... За празника вчера получих голяяям букет от червени гербери и много им се зарадвах - това е най-големия букет който мъжа ми ми е подарявал Heart Eyes
  Аз да кажа че ние направихме питката на Стефи сега, като стана на 3 месеца, събрахме почти само дрехи като подаръци и незнам кога ще ги износим тия тоалети Laughing
  Иначе и ние имаме отзад на главичката вече протрито от лежане, но компенсираме с коса отпред Laughing
  Бебешок, и аз имам твоя проблем с болките  колената  - на мен ми казах че може да е от килограмите, аз качих 25 кг през бременността, сега съм с 12 килограма повече от преди да забременея... Cry Вече от два дни съм спряла сладкото , за сега се справям добре, наистина искам да отслабвам вече Rolling Eyes
  Мамита, които давате сок - какъв сок давате  - купуван или направен у дома? Аз давам на Стефи сок от ябълки на ХИП, но незнам дали постъпвам правилно....и колко време ползвате едно шишенце ако давате купуван?

# 220
KrisDiMar ,
желая ти да плуваш винаги в спокойни води.Излезе ли буря обаче, пори вълните и не се спирай пред нищо!
Най-хубави пожелания по случай рождения ти ден , бъди здрава и щастлива!

Последна редакция: пт, 09 мар 2007, 01:14 от Magesta

# 221
Булгарке, Марги, Крис ди Мар, много, много щастие, здраве и любов!
Дария, добре дошла! Hug
И моята беба намали храната, в смисъл не изяжда млякото което и предлагам. Тъй като в този период бебенцата наддават по по малко, не мисля че е притеснително. Съдрахме се от разходки, добре че днес е по студено , та мама да почине малко , че и мойте крака ще ми трябват поне още 30-тина години... Grinning
Понтес, нали искаше да ми гледаш девойката - да не онемя от възторг?

# 222
честит рожден ден КrisDiMar!желая ти силна мъжка любов и нежна детска обич да те топли всеки ден!  

# 223
  Добро утро на всички мами, татковци и бебоци!   Hug

Днес имам РД. Ще ви почерпя виртуално.  Grinning

Изпреварихте ме мили мами, докато се похваля, че имам РД.  Heart Eyes
Благодаря за поздравите на Nikki_Ivanova Magesta и desidm. Grinning

# 224
Леле, Ники, направо ми събрахте очите с тия зъбчета......хайде да са ви честити  Hug

Алекс лепна вирус от баба си.....сега е хремав с гърлобол и болки в едното ушенце  Cry На мама малкия герой е много издържлив. Майка ми се срина от угризения  Confused

KrisDiMar  nbirthday  newsm67

ClanG, Дивнето голямо маце станало.......ох да я нацелуваш.....на мен ми иде да я нахапя  Joy

Daria, добре дошла в нашата компания!

Общи условия

Активация на акаунт