Отговори
# 225
Поздравления за празника на патерца, но така поне ще ни е празнично по дълго. На мен всъшност не ми беше никак празнично. Като се изключи големият букет, нааканото дупе на Кари ( отдавна го чакам)  ми беше единствената радост. Жената която ми помага е в хипертонична криза от 10 дни и няма на кой да оставя челядта. Тя пак предложи да ги гледа, но как като непрекъснато ми повтаря че ще получи удар?? Close 

Поздравления за малката скиорка и за майка и. Браво на вас куражлии сте. А на непразнувалите, догодина ще си наваксаме за 8-ми март и за всичко пропуснато.

# 226
  • София
KrisDimar  newsm67 newsm59 много обич и здраве!

# 227
  • София
KrisDiMar, Честит Рожден ден!  bouquet  bouquet  bouquet

# 228
KrisDiMar  newsm59! Много любов и щастие, радост и сбъднати мечти.

Дария добре дошли!

mama_shushi ние пием домашно изцеден сок от ябълка.Стържа ябълката на ренде и после я пецеждам.Сатажа ра 5 минути.И поне не се притеснявам дали е в срок или не.Пробвай.
Иначе какво правиш за болките в коленете?Аз качих 15кг и Георги се роди голям, но вероятно е от тежестта де да знам и аз ама е гадно.А пръстите на ръцете ми са много зле.Там пък какво им тежи  newsm78.
poli.jekova благодаря за съвета ще наблегна на калция дано помогне.

Иначе да ви се похвалим. Моя шушул ми направи подарък за 8 март.Снощи се събуди само веднъж.И мама поспа повечко.Това ни се случва доста рядко.

Последна редакция: пт, 09 мар 2007, 11:08 от бебешок

# 229
Честит рожден ден на КрисДиМар.
Малии, вчера търсих крем за бебка с УВ защита. Ама че цени, направо ми падна шапката. За 50 мл на Мустела дадох 30-тина лв, ама друга марка за бебета просто не намерих. И само един фактор: 50+. Честно казано, понеже и досега я мажа с мас или зехтин, просто не бях гледала цените на разни там кремчета и др. подобни. Е, вече знам.
Абе само нашто бебе ли ака на всяко ядене? Така като гледам много се оплаквате от това акане. А при нас друг проблем- докато яде, явно набира тяга, яде, пуфти и след няколко минути изстрелва предното ядене в памперса. И след това спира да яде и започва да се оглежда доволно и да се хили. И край с яденето. А и до половината не е стигнала. И трябва да се цедя и да й додавам с биберон. От биберона не отказва, а от цица не ще. Ама така е, някой трябва и да се оглежда. Ами то затова сигурно сме с най-малките размери за възрасста си: 3 месеца и половина и само 5.300 и 60 см.
Айде лек ден и следобед на разходка.

# 230
  • София
Здрасти и от мен.

ClanG, ми смея ли нещо да кажа - ти така ни отряза с моя ерген! Дивна е много сладка Heart Eyes
Ники, браво бе - първенец е Петьофито, да е жив и здрав Hug!! Реактивен според мен означава жизнен, че не е вяло дете, а е подвижно (тоест хубаво е това). Дано днес вече сте добре. А не е ли изключено температурата да е от зъбките, а не от ваксината?

poli.jekovaina_nk и които други майчета искат да се разхождаме заедно - много ще се радвам. poli.jekova, ти как се придвижваш, аз не мога да си представя как с количката да стигна до Заимов...абсурд да се набутаме в трамвая...ако си с кола - ще те чакаме в нашето паркче другата седмица Hug Ето моя милост и количката да ме разпознаете:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2354036

Я ми кажете - вашите бебоци плачат ли още по време на банята, малкият като го извадим от водата се скъсва да реве после, кога ще спре това нещо ooooh!

А ето го и Алексис на мама ангелчето Mr. Green Бе няма майтап, много се кротна това дете, направо не мога да повярвам!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=103414&photo=126

# 231
Честит Рожден Ден КрисДиМар да си жива и здрава и много усмихната!!!
 hbday

# 232
Здравейте момичета. Благодаря ви за топлото посрещане  bouquet! Никки, вече си ни включила, страшна си newsm51!
Честит Рожден ден на КрисДиМар и от нас nbirthday!
Pontes и моята принцеса имаше такъв период, ама така яко се дереше, чак се изплаших, да не би да и има нещо! Някак си беше много страно, почна изведнъж и спря по същия начин, сега вече си гукаме доволни и след банята, докато я мажа и правиме масаж и гимнастика! Така и не разбрах, какво беше това чудо, явно си е нормално за тяхната възраст!

# 233
Честит рожден ден KrisDiMar! bdbaloniМного здраве, щастие и любов ти желая!

# 234
  • София - Дружба 1
Здравейте и от нас,

КрисДиМар,  happy bd

Да ви се оплача - моят сладур започна много да си смуче пръстите. Дори с ръкавици, пак ги смуче. Ако има други с такива проблеми, кажете как ги решавате.

# 235
Ние си навираме почти целия юмрук. Нищо не помага. Таткото реши да му сложи сол на ръката та да се отучи. Първия път се намръщи и не си лапна ръката около час час и нещо обаче после пак почна. Пак слагахме сол обаче вече никакво впвчатление не му прави. Лапа и това е.
Обаче ако му слагате нешо на ръката гледай да не си пипне очичките.

# 236
Честит рожден ден на КрисДиМар   bouquet

Тя и мойта хубавица се опитва да си налапа ръката до лакътя и нищо не помага. Четох че трябвало да им се слага по едно картонче в ръкавчето, та да не може да си свива ръчичката до устата, но да може да ръкомаха. Е да ама аз се притеснявам да опитам.

Никой не ми каза, защо предпочитате Пентаксим, а ми  е важно да знам какво да купя.

# 237
  • София
Честит рожден ден КрисДиМар smile3525

Мисля, че е нормално смученето на пръсти и юмручета, както и лигичките.
Понтес и Евчо реве след баня, като започнем да я мажем с олиото, а понякога и преди това и спира чак като я облечем и я гушнем.
Ники на Петито зъбчетата виждат ли се или е само като подуто на венчето? И аз имам една чуденка за зъб, ама все си викам рано е newsm78
Ива бебе аз решиж Пентаксим, защото дава по- малко странични реакции от живата.

# 238
Аз исках да купя Тетраксим и тя е умъртвена и е комбинирана ДТК и Полиомиелит, но без менингит.

# 239
Здравейте и ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ на патерица, че вчера бяхме много ревливи..Пожелавам  ви всеки ден да е празник, в който да ни обичат и изненадват,както вчера!
Честит рожден ден на Крис Ди Мар nbirthday
Минаваме да ви почерпим с Томи за рожденния му ден- днес ставаме големи вече ЦЕЛИ ТРИ МЕСЕЦА, та то си е 1/4 годинка newsm38
И аз имам от месец такива гадни колено-болки Cry,но засега още нищо не съм предприела.А уж не бях качила много кила, а и сега съм само 4кила отгоре.Незнам.Мисля да почна с фитнеса от другата седмица newsm39Днес няма да се оплаквам, отивам да се подготвям   bigdance2
Ето ни пораснали:
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2355020

Общи условия

Активация на акаунт