Отговори
# 75
ЧЕСТИТО НА 3-РИ МЕСЕЧИНКИТЕ! hbday  Gift

# 76
  • София
Ч  Е  С  Т  И  Т  И    3   М  Е  С  Е  Ц  А!!!
страшна торта!!! дояде ми се!

# 77
бебешок ние също имахме пъпчици.Мислех си че е от прегряване,но педито казаче не е .Било нещо обичайно при малките бебета-като бебешко акне.Предписа ни едно кремче-Елком.Мазах я 4 дни , изчезнаха и повече не са се появявали.
  Peace И  на нас ни помогна ЕЛКОМА,иначе може и с ПЕВИЗОН,пак е ефикасно.Ние много често сме с пъпчици,аз все се притеснявам да не му е студено...................

# 78
 newsm59 на всички тримесечни бебчета и от нас.

# 79
Ето ни и нас Hug пак водихме борба с млякото ooooh! но го изяде -къде ще ходи NaughtyСега мама ще прави баница,а бебока ще слушка да се надяваме Praynig Praynig ,може и да дремне междувременно(бебока,не мама).Утре ще ходя при дохтурката да видя какво ще ми каже за това нащо папкане newsm78 А искам да попитам мамите на момчетата-става въпрос за пишлетата,че на нас ни каза педито,че е рано още........и за ортопед разправя,че е рано,та незнам newsm78

# 80
Ние сме на ортопед в петък, при д-р Драганов. Що се отнася до пишлето - сега нямам тоя проблем, но с баткото постепенно го придърпвах и като стана на 6 месеца реших въпроса окончателно. Една моя братовчедка медицинска сестра, с опит в това отношение, просто го дръпна повече, като първо го понакисна в смрадлика, и така.  Бебето малко рева, почти цял ден не пожела да пишка, и това беше.  След това известно време трябва да се отваря редовно, за да не зарастне.
Aspasia, и на мен ми се случи същото с Банката за кърма, но при предишното ми раждане. Имах много излишна и исках да им я давам, но те ми откриха нещо си и трябваше да пия бисептол. Категорично отказах и си замразявах кърмата.

# 81
Ето ни и нас Hug пак водихме борба с млякото ooooh! но го изяде -къде ще ходи NaughtyСега мама ще прави баница,а бебока ще слушка да се надяваме Praynig Praynig ,може и да дремне междувременно(бебока,не мама).Утре ще ходя при дохтурката да видя какво ще ми каже за това нащо папкане newsm78 А искам да попитам мамите на момчетата-става въпрос за пишлетата,че на нас ни каза педито,че е рано още........и за ортопед разправя,че е рано,та незнам newsm78

аз си го дърпам на моя принц, само дето не става толкова лесно и не съм чувала да е рано, напротив все пискат докторите, че  не се прави достатъчно- двама поддържаха това мнение. Както си решиш- може да го слушаш, а може и да не. При всеки случай няма да му навреди ако започнеш отсега. Аз дори съм виждала на 4-месечно бебе почти като на голям мъж забелено пишле- сякаш не беше пострадало бебето ))))

# 82
честити 3 месеца на рожбите на tini-mini,ClanG  и conka

Betty L. и аз така с хъркането на мъжо, и само се тревожа, че ще събуди малката, че тя много леко спи. Ама се оказа, че вместо да я събуди я приспива! Mr. Green
И преди 2 нощи го бутам и му казвам "Обърни се на една страна, че хъркаш", а той в просъница ми вика "Карай бе, друг път!"  Crazy
Направо не знаех да се смея ли, да плача ли....
А нали ви се оплаках, че пих Дуфалак, пък дано отиде в малката - вече 4 дни не беше акала. Ми тя се изака преди да я накърмя с кърмата с Дуфалак и само дето аз се прочистих. Mr. Green  Mr. Green

# 83
Здравейте  Simple Smile
За Ники   bouquet !
На мен май нещо ми намалява кърмата, защото бебка цял ден реве слагам я - суче 5 минути и заспива и след един час пак Whistling А и ака 3 пъти. Обикновено ака по веднъж. Сега ще пия чая на НIPP, дано има ефект  Praynig

# 84
  • Бургас
Честити месечинки на всички празнуващи днес - Дивнето на КланГ, Вики на тини-мини и Теди на Цонка

Наш Петър цял ден  е крив, незнам защо. От снощи през ноща почна да се криви нещо беше неспокоен, уж заспа към 00.00, но в 1.00 се пробуди мрънкащ, нахраних го и заспа, но само до 3.30, когато пак се хранихме и незнам какво толкова правихме, ама заспа чак в 5.00 и тогава дето поспинка до 09.30, пак се хранихме и после спа от 10.00 до 13.00, абе луда работа е това дете. Освен това голям проблем с тия капки, вече нищо не дава да му се капе, нито Вигантол в устичката, нито витамин Ц , нито Физ.разтвор в нослето. И носа на дава да му чистя.... ужас,  #Crazy за всички тия неща го излъгвам докато го кърмя иначе е абсурд.

liletka  и нашата педи ще ни дава направление за ортопед чак в 4-ия месец, каза че било рано сега, а аз доколкото знам, ортопедичния преглед е задължително да се направи два пъти в 1-ия месец и в 4-ия, явно някои педиатри си спестяват инфото разчитайки, на неинформираността на майките. И за пишлето като ни гледа но 07.02 каза, че Петър е още малък, но сега в сряда сме на консултация и ще я питам, един куп неща съм си записала, за които да я питам.....

Нашия татко и той хърка, ама предния път явно съм пропуснала темата с хъркането. И нощем докато заспя голям проблем, следва едно продължително ръчкане от моя страна и едно мърморене от негова. На Петър незнам дали му пречи, но аз определено не мога да спя

Последна редакция: пн, 05 мар 2007, 19:56 от Nikki_Ivanova

# 85
Честити месечкинки и от нас    bouquet

# 86
Здравейте, мамчета! Hug

Бебоците растат ли? Wink

Целувки на всички от бебе Стефания Laughing Heart Eyes

# 87
Честити месечинки на всички празнуващи днес и от нас  newsm51.
Моята педиатърка ме беше подплашила здрави и Андреа я водихме на ортобед още на 9-тия ден, защото през цялата ми бременност беше седалище. Бяхме при доктор Кехайов в ортопедията в Горна Баня, много съм доволна, много е внимателен. Той каза че бебоците трябва да се водят колкото се може по рано на тези консултации, за да може ако има нещо недай си боже да се оправя овреме. Сега ще ходим пак другия месец когато дребчо стане на 4 месеца.

# 88
  • София
ортопедичният преглед се прави 1 - 2 месец, защото ако се открие луксация, лечението е по - лесно и по - ефективно.
настоявайте за направление, ако не - в горна баня могат да видят бебоците на ехограф на частно. Peace

# 89
[Aspasia, и на мен ми се случи същото с Банката за кърма, но при предишното ми раждане. Имах много излишна и исках да им я давам, но те ми откриха нещо си и трябваше да пия бисептол. Категорично отказах и си замразявах кърмата.
[/quote]
да, на мен обаче ми казаха че като замръзявам и после отмръзявам и имам Стафилококус ауреус, кърмата ми едва ли не ще стане отровна....ама аз не ща да им вярвам много. През цялото време, докато ме изследваха, споделях проблемите си с Hedra и тя също ми каза, че много мами били недоволни от тях...ама наистина са ужасни и нахлуват у нас все едно са си у тях...че чак си ровят из книжата ми...абе нямам думи...дано сами да се откажат да вземат кърмата ми и без това ми намаля вече...от 500 мл на 200 едвам, а днес не съм цедила още!
Лека дано да е нощта на всички ни, въпреки, че нашия заспа в 20ч и не се е събудил още.....кой знае каква игра ни чака през нощта??? #Crazy
Лека!

Общи условия

Активация на акаунт