АПРИЛСКИ бебета 2024 - тема 2

• 13 666
  • 439
  •   1
Отговори
# 435
Мисля да я пускам в ясла като направи 2 години. Дано не е късно.
Говори бебешки. Гърне - не седи вобще и не се и мъча. Да я учат в яслата, аз не знам как да се справя с това.
За възглавница...те вашите не се ли въртят нощем? Само ще й пречи.

# 436
  • София
Моята на ясла трябва да тръгне ноември, но е нон-стоп болна. Не очаквам да се задържа особено много. Сега пак е със сополи, никой в нас не е болен. Беше преди седмица пак със сополи.

Отдавна е с възглавница и си я търси постоянно.

За говоренето вече има едни 10-тина думички, които използва по предназначение, останалото е бебешки звуци. Опитва да повтаря и други неща, но засега без успех.

# 437
Здравейте! Хубаво е някой да побутне темата от време на време. От заетото ежедневие някак си поне мен ме връща в бременния и новородения период Hug
На ясла догодина. Батковците са били всеки за малко и не ни харесва това място. С говоренето започна да се поотпуска от седмица време някъде. Казва доста неща и то за норматив ги назубри. Освен бати и чичи всички други изрежда. Доста животни имитира. Като почти всичко от днес за утре стават нещата.
С гърнето се пробвахме няколко пъти от лятото на сам. Казва пиш, но докато пишка или след това. На гърнето е много минута ако успея да го задържа. А като го оставя без памперс и направи локва някъде, сяда и почва да плиска с ръце. Много обича вода и не можах да го трогна такс. Сега с дългите панталони ще го тествам отново. Така поне те ще попиват и се надявам да му е неприятно с мокър и натежал панталон Animal See No Evil
Възглавница в кошарата няма, но при нас на спалнята има, но като че ли спи еднакво и на двете места. Не знам дали да слагам в кошарата Rolling Eyes

# 438
Моето дете ходи на ясла от началото на септември. Доста е добре вече с адаптацията. От начало плачеше, вече влиза с бодра стъпка.
С гърнето върна малко назад като че ли, от както тръгна на ясла. Преди казваше пиш сега не казва нищо. Сутрин като я сложа върши работа ама след ясла като я взема нищо…
Относно говоренето говори на бебешки, казва и нормални думи.
За възглавницата има, ляга на нея ама се върти в кръг и често е някъде си Grinning

# 439
^LadyBug^ и моят младеж като го оставя без памперс пуска малко пиш и сяда да размазва с кеф 🤣 Обяснявам че пиш трябва да се случва в гърнето ,но уви, гледа ме с един празен поглед и си прави каквото иска 🥴

Общи условия

Активация на акаунт