Отговори
# 15
  • София
Извинявам се предварително, но или аз имам някакъв проблем с форума или нещо се случва с анкетата. Вижте, ако сте гласували, дали ви е правилната опция, че добавях промяна на вота и правих една корекция.

# 16
На снимките от озета виждам,че Сейран и Синан са в работилницата..значи е възможно да има екшън..

# 17
При мен гласовете са се разменили. Бройката на тези, които бяха с отговор "Да" са станали с "Не".

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 15:18 от Lilia*

# 18
При мен гласовете са се разменили. Бройката на тези, които бяха с отговор "Да" са станали с "Не".

Тихо да не чуе ЦИК, че ще ни обвинят в подготовка за манипулиране на предстоящия вот. Преди малко гласувах с "не" и ако не бъркам, тогава имаше 14 гласували всички с "не".

# 19
Милна, при мен се виждаше обратното, но може при мен да е проблема.

# 20
  • София
При мен първо изчезнаха Не-тата и всичко беше Да, сега видях, че и моя глас беше разменен. Има опция промяна. Не знам защо се получи така.

# 21
Бързам и аз да се запиша, за да не ви изпусна. Мистери, благодаря за темата. 🌹
Резюмето и фраговете са доста неясни, дано да имаме интересен епизод. С хубави фрагове имахме лоши епизоди. 😄
Гласувах с "Не" в анкетата, но по-скоро с надеждата да няма нещо такова. (Аз май нямам проблем с нея). А ако онзи направи опит, ми се иска да вярвам, че Ферит ще е там и ще го спре.
Да видим с какво ще ни зарадва Афра в Париж. Между другото да сте чували да има някакви новини след посещението на Мерт ?

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 21:26 от Iv32

# 22
# 23
Благодаря за новата тема!

# 24
Sikorski,не,не е по същата причина
Сейран го отблъсна,тя пожела.Друг е въпросът защо?
Ферит никога не е отблъсквал Сейран,нито е тръгвал да се развежда при най-малкия проблем
Не знам защо винаги се връщаме в първите кадри на първи сезон,при условие,че те и двамата се промениха много
Да не говорим,че тогава никой от тях не беше готов за голямата любов,която дойде в последствие
Може и да греша,Вал.Нали писаха,че и двамата трябва да се поучат от грешките си.Те и паралелиге май са затова.Мъча се да си ги обясня,ама май не ми се получава.

# 25
❤🔥❤🔥❤🔥

# 26
Боже,Пелин започна да подражава на Мерт в селфитата.Никой не пропусна да се отърка в славата му.

# 27
Мистери благодаря за новата тема

# 28
# 29
  • Яко в Матрицата...
Благодаря за новата тема, Мистери! HeartHeartHeart

Общи условия

Активация на акаунт