Отговори
# 45
Благодаря за новата тема!

# 46
Не ми се сърдете 😄

# 47
Благодарности за темичката! Sunglasses

В анкетата гласувах с Да, Синан никак не ми вдъхва доверие, поредния психар който е хвърлил око на Сейро, а и както избухва и не може да се контролира...но това ще спомогне за събирането на СейФерчетата.

# 48
Mystery, сърдечно благодаря за новата тема! Наздраве от Афра, наздраве и от мен!

# 49
Iv32, не ти се сърдя, ама са отвратителни! 🤮
И аз ги видях по-рано и направо 🤮!

# 50
Гюлсерен има интервю и казва, че понеже феновете искат да видят любовта на Сейран и Ферит, то ще я отразят в следващите епизоди. Т.е. има да чакаме, аз не вярвам, много лъжат.
https://x.com/GaroAlina/status/1844454999268655419

# 51
Здравейте!

Мистери, благодаря за тази прекрасно оформена тема. Flowers Hibiscus
Албена, Фи, бъдете честити! Доста късно видях, че сте рожденички и от сърце ви пожелавам здраве и щастливи дни, и години! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
Гласувах с ДА в анкетата, защото при Синан има нещо мътно и в разговор относно агресията му , която проведе майка му със сестра му , се разбра, че нещо се е случило с предишна негова приятелка. Те двете се страхуваха от
някакви негативни действия на Синан, както при приятелката му/или съпруга, не знам каква е била.
Тълкувахме доста дълго промото на новия сезон, когато във водата Сейран и Ферит се разделяха. И тогава си
споделяхме, че Ферит е някак отказал се от двамата и борбата за тях, пусна я някак отчаяно, без борба, доколкото Сейран някак нямо го викаше и гозовеше,. Мисля си, а и искам в този сезон Сейран да се бори за Ферит и за тяхната любов, той се умори да го прави, а и тя доста неблагоразумни действия сътвори, за да отчае Ферит до състояние на отказване от тях. Надявам се да ни покажат драмата за раздялата им. Мисля, че пак Ифакат е в основата, заедно с племеницата си. Но пък изведнъж цялото семейство се е разбило. Има голяма причина за това и много ми се иска скоро да я разберем.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 22:35 от Dimana-nova1

# 52
Гюлса обещава СейФер, да видим! 🙏

https://www.instagram.com/reel/DA9HVs4s_TR/?igsh=dHYza3loYWtoYWgx

# 53
Леля Гюлса, къде се беше покрила, или просто на мен не ми е попадала. Вярваме ли й на нея?

# 54
# 55
Нова тема, благодаря!

Щом леля Гюлса казва така, може да й се вярва, но дали сценаристи и продуцент ще я послушат, там вече е съмнително.

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 00:21 от Ponky

# 56
Добър вечер !  Kissing Heart
Мистери  мерси за новата ни тема.  Flowers Rose
В анкетата гласувах с Не  ,защото поне за сега се надавам ,че Синан няма да посегне на Сейран .А докато съвсем изперка вече дано Сейран да го е разбрала какъв е и да си е тръгнала от къщата на семейство Адамс. Hands Pray

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 23:16 от Eny87

# 57
Моля знаещите турски да пишат вярно ли е, че Гюлсерен казва, че в последния епизод ще съберат Сейфер.
Благодаря предварително.

# 58
Рамо и Ясир!

# 59
Моля знаещите турски да пишат вярно ли е, че Гюлсерен казва, че в последния епизод ще съберат Сейфер.
Благодаря предварително.

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 09:07 от anabeell

Общи условия

Активация на акаунт