Отговори
# 60
Амиии, аз пак само да се впиша....тоо, напоследък няма какво да се каже!

Благодаря за темата 🌷

# 61
  • Яко в Матрицата...
Моля знаещите турски да пишат вярно ли е, че Гюлсерен казва, че в последния епизод ще съберат Сейфер.
Благодаря предварително.

Не е казвала такова нещо, каза в бъдещите епизоди, това си го съчиниха някои хора в Туитър, защото вече нямат вяра на продукцията
Точно в последния епизод казва. Но не знам какво има предвид. Последния епизод на сериала или последния заснет/излъчен 🤣

# 62
Моля знаещите турски да пишат вярно ли е, че Гюлсерен казва, че в последния епизод ще съберат Сейфер.
Благодаря предварително.

Не е казвала такова нещо, каза в бъдещите епизоди, това си го съчиниха някои хора в Туитър, защото вече нямат вяра на продукцията
Точно в последния епизод казва. Но не знам какво има предвид. Последния епизод на сериала или последния заснет/излъчен 🤣

Ноу комент Grin Стара кошница Imp Дано да има предвид последния заснет, защото в последния излъчен нямаше такова нещо. За последния по принцип пък хич не ми се мисли Grinning

Здравейте в петък, девойки Kissing Heart

# 63
Добро утро,мацки. Петък е😗, приятно гледане довечера и усмихнат ден 🍀

# 64
Бързо,бързо ги изписваме тези теми.Благодаря на Мистери и за бързата реакция.И когато си мислим,че не може да стане по-зле ето че става.Гответе се,в този епизод ще гледаме "красивия" годеж на Ферит и леля,както и подготовка за сватба,може би около 1час.Драмата на Абидин,сигурно около 1ч.,драмата на Синан сигурно около 1ч. и нашите гълъбчета около 5-6 мин.Та в първия час сигурно ще гледаме леля в козметичния салон да и сложат ботокс,при фризьора и гримьора за перманентен грим,та като "плаче" от щастие да не и се разтече.Във втория час ще гледаме как Абидин от "верен приятел и брат" на Ферит се превръща в най-големия му враг,на него и Корханови,в едно с новоизлюпените бъдещи Корханки,/леля и Бетюл/ и става верен другар на другия им враг Синан.Не е ясно ще пощади ли Суна и Сейран.Че хвана "татко"Кязъм за гърлото вече видяхме в трейлъра.В третия час ще гледаме Синанчо и неговите "психични отклонения".Не знам кой от всичките 3 часа ще бъде от "вълнуващ,по-вълнуващ",но в едно съм сигурна,коя ще е най-трагикомичната сцена.Годежа,на който ще се наредят един до друг,тати,бивша жена на тати и майка на младоженеца,бивша любовница на тати и все още настояща стринка на младоженеца,настояща любовница на тати и "уж"бъдеща жена в едно с бъдещата тъща на тати,племенницата на стринка която е лудо влюбена в младоженеца и ще се задоволи със статута на бъдеща любовница,лелята на бившата жена на младоженеца.В картинката само ще липсват бившата жена на младоженеца с новия си съпруг,/въпреки,че е грозен и луд,все пак и отива на годините/,и бившия съпруг на младоженката с новата си половинка.Иначе,много "моралния" деде ще даде внучката си с удоволствие на това голямо и задружно семейство с неустановени връзки помежду си.Трябва да му е ясно,че Корханите са като автобус,винаги има място за още един или една любовница.И кой казва,че сериала не е "любовна драма"?Ами то само с една "голяма любов" няма как да се получи.Я вижте какво разнообразие само.Дали Бучето не спря да "точи саби",че да я върнат,този път като любовница на Абидин.Нали вече и той ще е Корхан,няма да е само шофьор,пък тя само с него не е спала в сериала.Ще бъде голям пропуск.

# 65
Хелоу, мацки! 🫶
Bugün Günlerden #YalıÇapkını 
Bugün Günlerden #SeyFer

🧿🤍🪬

# 66
Добро утро!
Е е, ако любовта СейФерска я дадат в последния епизод,  дотогава ли Синан ще спи на дивана, пък за Ферит не ми се мисли...пак Сейран е "ощетената" 😂

# 67
Добро утро и от мен, момичета.
Въпреки всичко, което сценаристите ни причиняват, довечера ще гледам. Надявам се все пак да видим светлинка за СейФер, а ние да имаме възможност да гледаме играта на АфРам повече от 5 минути.
И тази седмица няма да излъчват епизода в YouTube,  нали?

# 68
  • София
Добро утро! Серията няма да се излъчва онлайн в ютуб. Сложих линк на заглавната, който работеше миналата седмица.

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 08:40 от MysteryG

# 69
За протокола - и Мирай била снощи на Дюнерджийницата! 😀

# 70
  • Ямбол
Добро утро момичета 🤩. Честит ни Чапкънов ден.Айде дано си заслужава гледането.Поне една целувчица да ни дадат ще сме доволни.Гюлсата хубаво казва,че искаме да гледаме Сейфер,ама поне да беше казала в кой епизод конкретно 😂,че поне изблиците на новите да си ги спестим. Ама нейсе,пак ще си гледаме и те така. Хубав ден мацки и до довечера. ☺️😉

# 71
  • София
Интервюто на Гюлсерен с английски субтитри
https://www.instagram.com/reel/DA9pYqmodUb/?igsh=MmQyOXB1NjgzcWNt

# 72

Хич няма да е на финала.

# 73
  • София
Преди това обяснява, че публиката е права и скоро ще спре да мрънка, така че не е много ясно какво има предвид с последната част. Те в момента работят по сценария за 80-ти епизод.

# 74

И сценария, който сте написали, и актрисата, която сте намерили, не вършат работа. Кое семейство ще отиде да поиска тази жена за 25 годишния си син? Няма достоверност Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 09:39 от Еванджелин

Общи условия

Активация на акаунт