Отговори
# 75
С това изказване аз разбирам , че е последния сезон.
Последната част на сериала.
Дано я завършат красиво.

# 76
Значи една лоша и една добра новина, но не е сигурно коя каква е. Събират СейФер накрая, но пък този край може да е по-близо, отколкото предполагаме.

# 77
  • Пловдив
Добро утро, сладурки:sunglasses:
Честит ни петък- Чапкънов ден:heart:
Довечера пак ще бъда пред екрана с надеждата да ни дадат поне малко от така жадуваната любов на СейФер, но едва ли!
Пак ще гледаме изблиците на психото Синан и годежа на кака, но дано да имат малко екранно време, че едвам ги трая вече:rage:
Хубав и усмихнат ден!

# 78
  • София
Гюлса просто иска да се подмаже на публиката, това е основното.
Еве, то някои хора мислят, че няма проблем, нищо че детегледачката му на Ферит е на 40, това не я правело стара.
Това е като нормализирането на женитбата на 15 годишна с 25 годишен, в онзи другия сериал.

# 79
Мистери, аз си мислех, че оня с капата е поне на 30 бе Grinning

# 80
Довечера е премиерата на Синан и Дияр. Да видим как ще го изиграят 😂

# 81
  • София
Мистери, аз си мислех, че оня с капата е поне на 30 бе Grinning

Е, той реално не е ли на 31 МЯ, но май в сериала е по-малък. Приблизително я казвам възрастта, не съм гледала нищо от сериала, знам само, че се опитват да романтизират връзката им.
Тука пък сме на обратно, никой не обръща внимание на Феро, дори родителите му. Дано започнат още тази серия да й покават кирливите ризи на нанито. Онова, другото ремарке е ясно вече. А тя защо гледа толкова стреснато на годежа. Бетюл да не се престори, че ще ражда вярно, гледа точно в нейната посока.

# 82
Въйййй! Тази жена е като щраусово яйце в главата бе! 😂😂😂 Ужастт! 😂
А тази е много красива! ❤🔥

# 83
Мими, усмихна ми деня. Чудех се да гледам ли, да не гледам ли. Но след твоите думи ще гледам серията с други очи. Ето това харесвам на тази групичка, не само анализирате, но се и шегувате. А понякога ми става тягосно с драмите, които сътвориха в този сериал, то се не гледат. Но след прочит на постовете в групата, се успокоявам и настройвам позитивно. Та така и сега. Благодаря ти.

# 84
Хахах, Мими 😄. Дон Жуан само може да се учи от Орхан 😜

Ама тя и леля Хатуч да не се окаже, че и в тая рода я знаят, за сега и тя е вървежна.....

Бързо,бързо ги изписваме тези теми.Благодаря на Мистери и за бързата реакция.И когато си мислим,че не може да стане по-зле ето че става.Гответе се,в този епизод ще гледаме "красивия" годеж на Ферит и леля,както и подготовка за сватба,може би около 1час.Драмата на Абидин,сигурно около 1ч.,драмата на Синан сигурно около 1ч. и нашите гълъбчета около 5-6 мин.Та в първия час сигурно ще гледаме леля в козметичния салон да и сложат ботокс,при фризьора и гримьора за перманентен грим,та като "плаче" от щастие да не и се разтече.Във втория час ще гледаме как Абидин от "верен приятел и брат" на Ферит се превръща в най-големия му враг,на него и Корханови,в едно с новоизлюпените бъдещи Корханки,/леля и Бетюл/ и става верен другар на другия им враг Синан.Не е ясно ще пощади ли Суна и Сейран.Че хвана "татко"Кязъм за гърлото вече видяхме в трейлъра.В третия час ще гледаме Синанчо и неговите "психични отклонения".Не знам кой от всичките 3 часа ще бъде от "вълнуващ,по-вълнуващ",но в едно съм сигурна,коя ще е най-трагикомичната сцена.Годежа,на който ще се наредят един до друг,тати,бивша жена на тати и майка на младоженеца,бивша любовница на тати и все още настояща стринка на младоженеца,настояща любовница на тати и "уж"бъдеща жена в едно с бъдещата тъща на тати,племенницата на стринка която е лудо влюбена в младоженеца и ще се задоволи със статута на бъдеща любовница,лелята на бившата жена на младоженеца.В картинката само ще липсват бившата жена на младоженеца с новия си съпруг,/въпреки,че е грозен и луд,все пак и отива на годините/,и бившия съпруг на младоженката с новата си половинка.Иначе,много "моралния" деде ще даде внучката си с удоволствие на това голямо и задружно семейство с неустановени връзки помежду си.Трябва да му е ясно,че Корханите са като автобус,винаги има място за още един или една любовница.И кой казва,че сериала не е "любовна драма"?Ами то само с една "голяма любов" няма как да се получи.Я вижте какво разнообразие само.Дали Бучето не спря да "точи саби",че да я върнат,този път като любовница на Абидин.Нали вече и той ще е Корхан,няма да е само шофьор,пък тя само с него не е спала в сериала.Ще бъде голям пропуск.

# 85
Привет , дами !
Отново е петък , отново сме в дилема - да гледаме  или не !
Рибарчето си ми остана единствения сериал , който гледам онлайн. Зареждам се с хапки и "капки" и зарязвам домочадието , точно в петък вечер / да им имам търпението/.
Надявам се на Сейран и на Феро да им е толкова гадно , колкото и на мен , защото те са причината за цялата каша покрай тях в момента. Единия хукнал да предлага брак на бавачката си , другия си затваря очите и се прави на щастлив - каквото сам си направиш , никой не може да ти го направи. Толкова са ми инфантилни  и давата образа , че  се замислям наистина ли ги пишат на  20-25 годишни. Наистина ли чакат някой друг да им каже какво да правят. Гюлгюн е с толкова  "успешен" брак , че тръгнала да съветва Феро. По-добре да си замълчи и да се скрие , без това образа и е напълно изчерпан, освен ако не мислят пак да приеме Орхан и да го утешава.
Сейран пък , като някоя коза , ни приема ни предава. Дори не живее в заблуда , че да я разбера. Наясно е с нещата и какво прави - спи сама . Голямо постижение !  Феро поне задоволява физическите си нужди.
И не търся причина в детството им  или семействата им. Големи , зрели хора , с финансови възможности и талант, би трябвало да се справят сами.
Синан и Дияр изобщо не ги отразявам. За мен са 9-тото борче , там някъде в ляво на картината .
В момента  ми са интересни Абидин и Суна и техните реакции , след като "новината" се разчуе. Дали ще търсят наследство , дали ще се върнат в имението . Какви  скрити черти от характера им ще извади на показ това разкритие. Особено Аби , който съм сигурна е бил и унижаван и подценяван от Корханови.

Знам , че такъв е сценария, но ...... Толкова лично време и емоции съм инвестирала в това дизи , толкова търпение /неприсъщо за мен/  и очаквам да си е заслужавало.

# 86
Привет и от мен.Аз за първи път довечера няма да гледам,само ще ви чета тук.Удариха дъното,голям мъж,тръгнал майка си да пита какво да прави..и вика на Сейран ти си омъжена а аз се опитвам да се оженя
Абееее алооо,то да не е състезание,бре..

# 87
Красивата ни Сейро

И нашите гълъбчета

# 88
Афито е супер, супер красива! ❤🔥 Не мога да ѝ се нагледам! 🤍🧿🤍

# 89
Афито е супер, супер красива! ❤🔥 Не мога да ѝ се нагледам! 🤍🧿🤍

Само че Феро спешно му трябват очила...вместо да се бори за тая красавица,той ще избере кака си...

Общи условия

Активация на акаунт