Отговори
# 90
Че какво има да се бори Ферит. Сейран е повече от готова за разлика от предходните сезони, когато той се бореше с и за нея. Сега само трябва да се пресегне и да откъсне плода. Ама явно и това го е шубе да направи, че ще го види кака.

# 91
Няма да се очудя ако се съберат в последния епизод на сериала ,като завършек на сезона..В такива лай..а са нагазили,че просто не виждам как ще се съберат скоро..Дори Сейран да види истинското лице на Синан и се разделят,не виждам как Ферит ще остави Дияриата.

# 92
Феро така ли ще гледа леля си на годежа?!🙃

# 93
Аз не ща да гадая дали ще ги съберат и кога,но друго ме дразни.Може ли ГГ на историята,респективно актьорите,които ги играят и се водят партньорска двойка да имат по 2 сцени от по 5,6 мин вече 5 ти епизод.Дали смятат да я карат така до края и коя е партньорката на Мерт и кой е партньор на Афра.Обезценят труда,който положиха,за да създадат една от най-
емблематичните двойки  в историята на турските сериали до момента,с всички красиви моменти помежду им,недостатъците и грешките на героите им.

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 16:28 от Sikorski

# 94
Каквото и да казва Гюлсерен, в Х вече пишат, че 10еп е последният и тогава ще се съберат нашите. Жалко.

# 95
Здравейте, момичета!

Майката на Афра пусна нейна снимка като малка.

# 96
  • София
Никой не е казал, че ще са 10 серии, не е нужно да се повтаря едно и също през няколко поста. Ако се обяви официално тогава. Вчера цял ден се коментира, че са изкарали един куп пари и ще си снимат 36 серии, днес пак някой нещо прочел. Бирсен или Dizilah нищо не са писали.

# 97
И от мен една снимчица 🤗❤🤍🧄🧄🧿🧿 Не знам дали не е фотошоп, но ми хареса 😋

# 98
Никой не е казал, че ще са 10 серии, не е нужно да се повтаря едно и също през няколко поста. Ако се обяви официално тогава. Вчера цял ден се коментира, че са изкарали един куп пари и ще си снимат 36 серии, днес пак някой нещо прочел. Бирсен или Dizilah нищо не са писали.

Това с финала на 10 серия го писа една Нурдан Дюз, на която винаги са и грешни нещата, винаги когато е казвала нещо то е било грешно

# 99
  • София
А тази пък специално е един мега измислен профил, дето просто трябва да се блокира.

Това с финала на 10 серия го писа една Нурдан Дюз, на която винаги са и грешни нещата, винаги когато е казвала нещо то е било грешно

# 100
Затова ви харесвам момичета, винаги имате по-пълна информация и успокоявате сърцето ми.

# 101
Така е, няма официална информация за брой серии и финал. Печелят от "износа" на сериала. Въпроса вече е какъв ще е финала.

# 102
Снимката на лелята с пръстена и баба ѝ направо ме накараха да 🤮!

😂😂😂

# 103
Белче GrinningGrinningGrinning Ами то си е смешно, бе. Застаряващата тинейджърка и баба й, която изглежда почти на нейните години, гледат трепетно пръстена Stuck Out Tongue Winking Eye

# 104

Общи условия

Активация на акаунт