Отговори
# 30
  • Манчестър
Благодаря за новата тема Мистери 🧿

# 31
Благодаря за новата тема, Мистери! Heart
В анкетата отговорих с не, просто защото другата опция е крайно неприемлива за мен. Разбира се, донякъде се уповавам и на последния фраг, където Сейран самотно се въртеше в леглото, отдадена на мисли за Ферит и мяташе по един поглед, колкото да го държи под око, на съпруга, спящ на дивана. Макар и променена до неузнаваемост, не ми се вярва да остане в дома на Синан, ако в хотела се беше случило нещо повече от дърпане на ръка.

# 32
Мистери,🤗🧿

Тези на Афито много ми харесаха..

Няма да й запомня името на актрисата,която играе Дияр 🤷♀,но искам да уточня за тези,които имат проблем с това,че я наричаме кака….Тя не е моя кака…Кака е на Ферит🙄

# 33
# 34
Melody19, не него му е леля даже! 😂😂😂

# 35
Благодаря за новата тема.
Не се бях замислила, че щом Сейран и Синан не са на едно легло, то В ХОТЕЛА НИЩО НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО!!  Ура!!

# 36
И като знаем как Ферит прави избори в критични ситуации... Stuck Out Tongue Winking Eye
Мистери Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 37
# 38
Кака изглежда учудена/стресната на снимката  от озета, все едно са й казали "не те искаме". Ха, дано де...
А Орхан е много радостен (очите му греят) на годежа, да не се е размечтал, че на хоризонта вижда нова любовница - кака (те сигурно са си набори или тя е по-малка с година, две).

В анкетата отбелязах "да", за да е сигурно осъзнаването на Сейран, че нещо ми се струва объркана.

Очаквам в серията да има неприятни сцени, нали Синан, Серпил и Дияр са там. Т.е. епизода ще е лош. Дано 79еп да е без тях, имам предвид да е хубав.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 17:49 от ani.zaiche

# 39
  • Пловдив
Благодаря за новата тема,  MisteryG Flowers Hibiscus
В анкетата гласувах с "не", защото мисля, че ако Синан е посегнал на Сейран това ще му е края.
В най скоро време очаквам Сяйран да разбере за какъв психопат се е омъжила и то по собствено желание.

# 40
Не съм гласувала в анкетата,но все се надявам,даже и да е имало някакъв вид насилие от страна на Синан над Сейран ,сценаристите да са го премахнали.
Много наболял проблем е този с насилието над жените в момента в Турция
Затова си мисля,че не биха се осмелили

# 41
# 42
Пишат, че имало сет в гората и на Афито караваната била там!

# 43
  • Ямбол
Mystery благодаря ти за термичката 💐🥰.Прекрасна както винаги. ❤️
В анкетата гласувах с Да понеже наистина мисля,че Синан е в състояние да вдигне ръка срещу Сейран.Да я бутне в гнева си или нещо такова.Този е луд очаквам всичко от него.Само като го видя как се чеше по главата от нерви ми става ясно,че не го слуша централния мозък..... Не го харесвам и това е.Хайде да се маха по-бързо.
🤷😐 .

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 21:40 от roxy94

# 44
Благодаря, Мистери за новата тема!
Гласувах с "да", не защото искам Сейран да пострада, а да се стигне до някаква ситуация,  за да се намеси Ферит.
Същевременно искам вече и каката да се издъни и Ферит да се усъмни в нейната всеотдайност. А, защо не и да се разбере като какви хапчета му дава задължително. Не искам под давление Ферит  да отхвърли Сейран.

Общи условия

Активация на акаунт