Отговори
# 465
Не Вал, не си сама, само че другите вече нямаме сили да си пишем  със стената. Каквото и да напишеш в защита на Ферит ( а дори и на друг герой, различен от Сейран) винаги, ама винаги си оборена поне с три поредни поста с минимум по 4000 думи в тях. Няма начин нещо да се подмине или да бъде премълчано.
Нямам желание да споря с вятърни мелници. Като цяло напоследък дори само диагонално, а понякога и въобще не ги чета ФИ и Мими, че то там градация няма, а само спор за спора.

И така...под ВИЕ останах само аз
А уж се старая в постовете си да бъда аргументирана,но явно оставам неразбрана
И в  това всъщност няма нищо лошо
При мен не е на живот и смърт
Тук,в тази тема имахме и надявам се да имаме още много спорове
Кой пише в обяснителен режим,кой под формата на шега,кой разказва трагедията си от първо лице
Но,дори и да е имало размахване на пръст,след два-три поста се забравя и продължаваме нататък.Вече трета година..
Надявам се да продължим в същия дух,а размахването на пръст направо да го забравим
Изтрайте още малко,не остана много от сериала
Аз явно съм по-обикновен човек,признавам си,нямам това задъбочено и академично мислене

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 22:19 от Ela1

# 466
  • София
Майкоооооо, всеки път влизам да ви чета, и поглеждам заглавието на темата, да не съм объркала нещо! Head Band
Егааааа ти филмът във филма се оказа този 3 сезон. Аз си мислях, че няма да гледам последните серии на сезон 2, ще изчакам бомбастичен сезон 3 (3-4 серии), и ще наваксам, а то?! Scream Rage

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 22:34 от missence

# 467
Пак ни припомнят първи сезон,като удобно забравят,как Сейран сама караше Ферит да отива при Пелин,само и само да не я закача
Не само,че сама го караше,ами и го пъдеше като хайван да се маха от очите и
После,послеее...когато започна да се влюбва,започна да развива такова собственическо чувство,че най-малкото споменаване на Пелин се превръщаше в неистови крясъци,скандали и бесове
Без да изслуша насрещния,без дори да се опита да чуе нещо от него-прав ли,крив ли....А когато се оказваше прав-нито дума за извинение,или помен от съжаление......До следващия път
Да,удобно бързо се забравя това,което не искаш да помниш

# 468
В първа брачна нощ, да я запознае с Пелин...е къде да го гони, при Абидин ли...

# 469
Пак ни припомнят първи сезон,като удобно забравят,как Сейран сама караше Ферит да отива при Пелин,само и само да не я закача
Не само,че сама го караше,ами и го пъдеше като хайван да се маха от очите и
После,послеее...когато започна да се влюбва,започна да развива такова собственическо чувство,че най-малкото споменаване на Пелин се превръщаше в неистови крясъци,скандали и бесове
Без да изслуша насрещния,без дори да се опита да чуе нещо от него-прав ли,крив ли....А когато се оказваше прав-нито дума за извинение,или помен от съжаление......До следващия път
Да,удобно бързо се забравя това,което не искаш да помниш
Вал безполезно е просто.Безмислено е да се напрягаме толкова.Ферит и Сейран ще бъдат такива каквито ги напишат сценаристите.Ние само ще решим дали ни харесват и ще продължим да ги гледаме или ще превключим копчето на дистанционното.

# 470
Не ми се спори повече,наистина
Тази първа брачна нощ оказа толкова силно влияние на Сейран,че тя вече трети сезон не може да се разбере със себе си-иска ли Ферит,или не го иска...
Аз като жена абсолютно съм на страната на Сейран в такъв момент
Но,като съпруга,която не го иска,също щях да го карам да излиза от в къщи...
Като влюбена съпруга вече,щях да направя семейство,да го задържа и да се опитам да съм щастлива със съпруга си
Още повече,че тя разбра,че Ферит също е влюбен до уши в нея
Щях да обичам и да бъда обичана....
Това е моето верую
Всички други странични дразнители и зорлем създадени пречки не разбирам защо трябва да почернят семейния ми живот

# 471
В Х казват, че днес вечерта са снимали сцена пред Ялъто, на тротоара. Сейран припада и домашните й обувки били настрани (ако преводът е верен). На кадрите се вижда, че е обута с розови домашни обувки (поне така изглеждат).

# 472
Семейство се прави от двама човека.
Обичаш някой , ако той ти го "позволи" и задържаш това семейство , ако другия също го иска колкото теб.
Всичко друго е само пожелания.

# 473
  • София
Оказа се, че видеата с Афра са от вчера, не от днес. Единственото ясно е, че е с други дрехи, не от края на серията.
Аз не съм срещала инфо какво са снимали отвън, дайте линк, който е видял.

# 474
# 475
Не ми се спори повече,наистина
Тази първа брачна нощ оказа толкова силно влияние на Сейран,че тя вече трети сезон не може да се разбере със себе си-иска ли Ферит,или не го иска...
Аз като жена абсолютно съм на страната на Сейран в такъв момент
Но,като съпруга,която не го иска,също щях да го карам да излиза от в къщи...
Като влюбена съпруга вече,щях да направя семейство,да го задържа и да се опитам да съм щастлива със съпруга си
Още повече,че тя разбра,че Ферит също е влюбен до уши в нея
Щях да обичам и да бъда обичана....
Това е моето верую
Всички други странични дразнители и зорлем създадени пречки не разбирам защо трябва да почернят семейния ми живот

Нека всеки защитава, който му е на сърце. За едни непростимо е едно, за други друго.
Какво се коментира винаги, няма диалог, няма разбиране, няма емпатия, няма осъзнаване, това е проблема при двамата.
Да го задържи не означава, че само неговите желания трябва да се изпълняват. Деде иска правнук, ужаС, това е м/у мъжа и жената, а не по желание на баба, дядо, леля. Ферит защо не искаше Сейран да учи, точно защото се страхуваше да не стане независима пък недай си боже и да го изостави, защото ще е по-оправната. По едно време Ферит лъжеше за Пелин, Сейран също започна да лъже, но не заради любовник, а за да предпазва Ферит. Всеки правеше нещо на своя глава. Сейран лъжеше от любов, а Ферит от страх. За Сейран доверието беше важно.
Може още много да се пише, но и сега почти всичко се повтаря, целта е да пораснат.

# 476
  • София

Дали е вярно, не го знам този акаунт, че има доста такива драматизиращи.
Четох акаунта, който качи клиповете, но нищо не е писал за самата сцена.

# 477
Може да са прави за тези снимки, защото има клип когато излизат от имението и клип когато се връщат в имението, (с едни и същи дрехи, в един и същ състав), пресичат улицата. Пишат, че Сейран стояла седнала на тротоара и плаче в други постове.

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 22:42 от ani.zaiche

# 478
Може да са прави за тези снимки, защото има клип когато излизат от имението и клип когато се връщат в имението, (с едни и същи дрехи, в един и същ състав), пресичат улицата. Пишат, че Сейран стояла седнала на тротоара и плаче в други постове.

Пелин Акил мисля че вчера не беше на снимките

# 479
Вярно, не съм срещала да пишат, че и кака е в имението.

Чета тук, чета в Х, но мисля, че колкото и да ни обещават СейФер, това май наистина ще е в последните серии, а до тогава ще се вихрят глупостите на сценаристите. Ако намерението на сценаристи и т.н. е да има тридесетина серии, не ми се иска да се терзая с тези драми. Ако не е групата щях да спра още при отвличането. Искам да видя снимка от сватбата на Мерт и Афра. И после няма да ми пука, ако ще и най-голямата простотия да дадат.

Общи условия

Активация на акаунт