Отговори
# 105
# 106
Бижутерът милия се подлуди да рекламира СейФер и бижутата, дано видим нещо в епизода! 🙏

# 107
Добър вечер и Честит ни Чапкънов Ден момичета !  Kissing Heart
Да видим тази вечер какви ще ги свършат нашите любими  СейФерчета  Thinking Много ще ми  е кеф ако ни изненадат приятно точно в този епизод и на края му вместо с кака си и с мухъла Сейран и Ферит да си се вземат  отново както в 33-а и  62-а серия и да се свърши и тяхната и нашата мъка  Hands Pray   Hands Pray   Hands Pray
И какви са тия приказки за приключване на сериала  Thinking  Дето се вика да не дърпаме дявола за опашката.Оная пишман психиятърка даде интервю и  всеки взе да си прави интерпретация на думите и.Аз разбрах ,че СейФер ще ги съберат скоро друго не искам да разбирам. Освен това ако имаше даже и съвсем мъничка някаква такава новина за завършване всезнаещата Бирсен сън нямаше да я хване преди да  я изплеска в интеренет.  Angry
Тази вечер ще гледам с удоволствие  всяка една сцена с ей тия двамата сладури и изобщо няма да се ядосвам на кака ,мухъла и всички останали гниди които си играят игричките и се възползват от техните чувства и страхове.

# 108
И още грохнала от концерти и връщана от сто панаира, че и не ревнува! 😂 Надявам се по-малко време да имат статистите в епизода! 🤞🏻
Белче GrinningGrinningGrinning Ами то си е смешно, бе. Застаряващата тинейджърка и баба й, която изглежда почти на нейните години, гледат трепетно пръстена Stuck Out Tongue Winking Eye

# 109
Емрулах май е рипостнал: "Няма раздяла."
Хем не му вярвам, хем се хващам като удавник за сламка и се надявам да не лъже. 🫣

# 110
# 111
# 112
# 113
# 114
Знаех си, че Афито отиде до Париж за булчинска рокля! ❤🔥

# 115
И Рамо бързо хареса ❤️❤️❤️

# 116
Предишният му брак не бил хубав, ама с кака ще бъде топ. 🤣🤮🥴😵‍💫

# 117
Добре, че е поста на Афра. Не знам какво друго да кажа ...

# 118
Добре, че е поста на Афра. Не знам какво друго да кажа ...

Точно. Направо ще повърна. 😷

# 119
Божееее,сипах си.....а още годежа не са дали.Сабър,я,сабър.

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 02:21 от Sikorski

Общи условия

Активация на акаунт