Отговори
# 285
Момичета,аз все още си задавам въпроса защо избраха актриса за Ферит с толкова години по-възрастна от него.Спокойно можеше да си ползват Торпилче,която е младичка,3-пъти по "хубавка" от леля,на "една ръка разстояние" от него,безскрупулна,подмолна и както разбрахме,влюбена.Освен това не е разведена,а баш мома за женене,точно такава каквито харесва Ферит,/за по една нощ или неангажираща връзка,разбира се/.Освен това вкараха този персонаж още в края на предния сезон.Даже си мислехме,че тя ще е поредната Пипилотка.Наистина,в сериала все още не е спомената разликата в годините на Ферит и леля,но е видима.Леля е станала "много важна" в живота му,докато Торпил въобще не я "отразява".Даже му е досадна.Може би сценаристите са искали да ни покажат,че той по-скоро е търсил майка отколкото жена с която да се свърже,но ни го показаха по възможно най-нелепия и гнусен начин,защото толкова си могат.Можеше да ни спестят някои сцени и да ни убедят,че Ферит я цени по-скоро като приятел,майка,единствен поддръжник и наистина свястна жена,която не иска да вади дивиденти за себе си от тази връзка.Гнусните и нелепи сцени можеха да си ги направят и с Торпилче,как тайничко всяка нощ се промъква в стаята на Ферит,/както между другото Ифакат и Орхан/ и да го "утешава".Все пак я пишат достойна наследница на леля си.Освен това леля поставя ултиматум след ултиматум на Ферит."Няма да пиеш,защото това е моята червена линия","няма да се виждаш със Сейран","непременно си пий хапчетата","ще се разделим ей така,по телефона,без обяснение за причина",а бе все едно Ферит е кученце и трябва във всичко да и се подчинява без да се съобразява със себе си и потребностите си.Същия този Ферит,който не успяха да сломят нито Халис,нито Зия.За мен това е необяснимо и явно няма да има обяснение,защото сценаристите не могат да го предадат така,че да развълнува зрителя и да го разбере.Просто го представят като посредствена турска сапунка която само отблъсква.

# 286
Веднага след рейтингите започнаха ПР на 79

Дрън,дрън,че пляс...осраха всичко с извинение,сега ще вадим Сейфер от дъното...никой вече не им вярва.Поне аз,не.

# 287
Побелавам ти да го видиш! 🙏🤘🤞🏻
Момичетаааа аз съм пред ялътооо 🥳🥳🥳🥰🥰🥰! Има сет и Мерт е тук! Дано го видя 🤗🤗🤗

# 288
Диалога м/у Сейран и Синан в самолета, какво казва Сейран, че е получила втори шанс и когато вижда, че и Ферит си е устроил живота, как да излезе пред него и да му каже, че се е върнала, не можела да прояви такъв егоизъм.
Тя го чакаше, а Суна казваше на Ферит, когато е готова ще се върне, е е, нашия пак не дочакал, а нашата чакала...
Тази раздяла не е осъществена очи в очи с директен разговор, а посредством други хора.
Изглеждало е такова, каквото не е.
Сейран разбра, че Ферит се е отказал в снощната серия.

# 289
Много добричък амджата! 🤘

# 290
Побелавам ти да го видиш! 🙏🤘🤞🏻
Момичетаааа аз съм пред ялътооо 🥳🥳🥳🥰🥰🥰! Има сет и Мерт е тук! Дано го видя 🤗🤗🤗

Чакаме селфи и с него.Късмет.

# 291
Dichkata, приятно чакане и да кажеш кого си видяла! И разбира се да снимаш!! 😄

# 292
Видях Афраааа 🥳🥳❤️❤️❤️❤️
Страхотна емоцияяяя🥳🥳🥳🥳
В ялъто е ....Дойде с Нагиш

# 293
Dichkata, Късмет да видиш и Мерт Емоцията е голяма

https://x.com/BorisovaLidiq/status/1845059696605995486

# 294
Привет! Не съм гледала епизода още, само откъсите в х и коментари. Вече съм сигурна, че ретроспекция няма да има, не и такава, която да обясни как стигнаха до тук. Снима се на парче, няма връзка със сезон 1 и 2, колкото и да се опитват, е съшито с бели конци. Измислили са паузата от 2 години, за да имат ГГ половинки, които трябва да преодолеят. Много са подценили публиката на чапкъна с тая работа. Разочароващо отново. Но ще гледам целия епизод и ще коментирам.
Нинка, няма връзка между епизодите в този сезон, ти търсиш връзка с първи и втори сезон. Хич не си го причинявай! В първи епизод ни показват едно, в трети нещо съвсем различно и напълно противоположно с първото. Ако в първи епизод ни намекват за дълбоките страдания на Ферит след отхвърлянето му от Сейран, то в 4 ни го представят в завидна форма във фитнес залата, готов за поредния флирт, точно по същото време, когато би трябвало да е  в алкохолна абстиненция и мама Дияр да го спасява. Във втори епизод гледаме смяната на сезони, докато Ферит чака по болничните коридори, за да зърне Сейран, а в следващия разбираме, че има 2-годишна връзка с Дияр. Значи в свободното си време, между чакането в болницата и ходенето на фитнес, се е залюбил. Логика? Йок.В един и същи епизод в началота виждаме Ферит, който обяснява как е изпълнил лимита си за бракове, а на края на епизода вече е помъкнал пръстен да предлага брак. За Сейрна дори не ми се започва... Вече намекнах в предния си пост за огромните дупки в сюжета и в пространствено- времевата локалност. Всичко е толкова алогично, че дори и Сейран ми се изплъзна. Sad

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 15:24 от Fi79

# 295
Гледах епизода с англ.субтитри. Майката на Синан казва на Мумтаз "Плана Ферит е отменен." и дава на Синан (доколкото разбарах) витамини, а не успокоителните. Тя май е решила да не губи време с развод, а синът й да свърши тази работа. Да не би и с първата му жена (приятелка) да е станало същото?

# 296
Видях Афраааа 🥳🥳❤️❤️❤️❤️
Страхотна емоцияяяя🥳🥳🥳🥳
В ялъто е ....Дойде с Нагиш

Давай,не се отказвай.Чакаме селфи и с двамата.

# 297

Дааа...Това е нашето клипче! Моята приятелка го качи и сега стана лудница в Х 🤣🤣🥰🥰🥰🥰.
Добре, че махна звука, да не се чува как крещя 🤣🤣

# 298

Дааа...Това е нашето клипче! Моята приятелка го качи и сега стана лудница в Х 🤣🤣🥰🥰🥰🥰.
Добре, че махна звука, да не се чува как крещя 🤣🤣

Видяхте ли актьора който играе Синан, защото май и той е там

# 299

Видяхте ли актьора който играе Синан, защото май и той е там
[/quote]

Не. Видяхме Кязъм, Хатуч, Карлос и Бурджу.

Общи условия

Активация на акаунт