Отговори
# 330
ВАЛ,вече си мисля,че си в главата ми.Ама пък как не мога да намеря и една причина с която да не се съглася с теб? „Ако обичаш нещо силно, пусни го на свобода. Ако се върне при теб, ще бъде завинаги твое, ако ли не, никога не е било.”.Точно това искаше да каже и Суна на Ферит.Ако Сейран те обича истински,чакай тя да се върне при теб.Думите на Ферит:"А при теб съвпадение ли е Сейран?Ти две години пътешества с този човек по света.Този водопад е твой,а този негов,фонтани на любовта и така нататък.Вие и там можехте да се ожените,но там не ви дойде това в главата,дойде ви в Истанбул?Не е ли така?Зщо се омъжи?За да ми го навреш в лицето ли?"Тези думи на Ферит ги разтълкувах така,защо тези две години не ги отчете като "грешка" когато си дойде в Истанбул и се омъжи,продължаваш да твърдиш,че брака ти е щастлив и не е грешка,а аз да правя грешка като съм решил да се оженя?Аз те пуснах на свобода и ако наистина ме обичаше щеше да се върнеш,въпреки всичко,но ти сама направи своя избор."Какво отговори Сейран:"Не,не е така,жал ми е не за теб,а за момичето".Е,не!Не можах точно да схвана защо и е жал за момичето?Какво точно я вълнува щастието или нещастието на непознато момиче?Това момиче,никак не е момиче а зряла жена,има глава на раменете си и сама може да прецени как да разполага с живота и бъдещето си.Няма нужда от "защитата"точно на Сейран.Виждам Сейран,която е осъзнала грешката си,която вече е признала пред себе си,че единствения мъж който обича е само Ферит,но продължава да лъже и двамата мъже в живота си.Лъже Синан,лъже Ферит и е готова да продължава с "малката лъжа" за да не признае истината.Ферит обаче,/не че не обича Сейран,не че не е достатъчен един знак от нейна страна за да забрави Дияр/,отказа да живее в тази "малка розова лъжа" и да носи тежкия кръст който прие доброволно.Предпочете жестоката истина пред "лъжовния свят" който му предложи Сейран.Когато човек обича истински,повярвайте,или свързва живота си изцяло с човека когото обича,или живее далеч от "очите и сърцето" на любимия без да приема половинчати неща.Какво да се прави,така го разбирам аз от личен опит.

# 331
Скрит текст:

# 332
Току- що довърших новата серия и макар че добре знам, че не трябва да пиша, когато съм афектирана, не мога да се спра. Сега, може и да ви е смешно, предвид некадърността на новата сценаристка, но в този сезон за първи път успя да стигне до мен и си поплаках. В първи сезон ревях на почти всяка серия, но сега последната сцена с Ферит и Сейрна просто ме разби. И тази песен, когато се появи Синан (без да разбирам смисъла й), спомогна на слъзните ми канали.
Единственият въпрос, който не ми дава мира след финалните надписи е: къде отиде четецът на мисли??? Точно в предната серия, не преди две или три, той твърдеше, че чете мислите й и разбра, че не е щастлива от избора си, а в тази не можа да разчете воплите й. Толкова подведена, излъгана и съкрушена не трябва да бъде никоя жена. И никоя, уважаваща себе си, жена, не би трябвало да прости на мъжа, довел е до това състояние, така че много ми е  интересно как ще ги съберат след всичко това. На мен ми горчи, само защото проявявам най- елементарна емпатия към героинята ни, а те  (визирам и сценарист, и режисьор) как ще го разиграят, ми е загадка.Тя в прав текст му каза, че има нужда от спокойствие, което намира в ателието, но този дето мислите й четеше, не чу думите й. Много странно, наистина. В още по- прав текст му каза, че той беше този, който я преследваше, докато я склони да работи с него и я накара да повярва. И само глупаците ще си помислят, че я е накарал да повярва в творческите си способности. На всички е от ясно по- ясно, че той я накара да повярва в ТЯХ. Май онова с прелъстена и изоставена е действащо и тук. Мисля си и друго. Ако Ферит беше проявявал към Сейран една десета от лоялността, която засвидетелства на Дияр, този сериал нямаше да има втори сезон, какво остава за трети. Ако с такава лекота се беше отказал от Пелин, с каквато сега се отказа от Сейран, то до края на първи сезон вече щяха да се дундуркат СейФерски бебета. А накрая на сцената, която така здраво ме разтърси, имаше и наглостта да я помоли, ако нещо се случи с нея, да го уведоми. Добре, че момичето ми, все още носи частичка от предишния си заряд и успя да му отговори подобаващо. Това, че успя да му каже, че ще звънне на Дияр, ако има нужда от него, беше черешката. И въпреки всичко, никога няма да се изтрие от съзнанието ми надеждата, която прочетох у Сейран, когато помисли, че Ферит се връща. Беше готова още тогава да му прости! Никаква трансформация на Ферит не би ме изненадала (всеизвестна е органическата ми непоносимост към този образ), но превръщането му в мекотело успя. Дори не е куче на каишка, каквито определения срещам. Кучето освен, че е бозайник, т.е. еволюирало, е и много умно животно, а това тук... Остава да му пожелая да е щастлив с избраницата си и да си спази обещанието да стои далече от Сейран.
Сега за Синан... Подозирах го още от предната серия, но в тази съвсем затвърдих мнението си, че Синан не е влюбен в Сейран. Оказа се поредният герой с обсесия ( в първите два сезона това беше Пелин). И, подгответе се за изненада, обсесията му дори не е към Сейран. Обект на неговата обсесия всъщност е Ферит. Мислите му за Ферит са натрапчиви и повтарящи се и започват още от клиниката. Всъщност може да са и от по- рано, но засега нямам доказателства, освен снимките на Ферит и Сейран, които той разглеждаше. В сферата на догадките е, разбира се, но все ми се струва, че Ферит е имал вземане- даване с бившата на Синан. Нямам друго логично обяснение за обсесията му засега.
И завършвам с "любимка" ми, позната още като кака. Желателно е агенциите, представляващи актьори, да имат клаузи, с които да забраняват лицеви корекции на актрисите си (говоря за жени, защото те са по- склонни да прибягват до такива манипулации, а не от мизогиния), при които са засегнати мимческите мускули на лицето. Значи при наша кака до толкова са пострадали въпросните мускули, че аз изпитвам огромно затруднение да разпознавам емоциите й. Плачът й винаги наподобява на смях, а това за актриса е недопустимо.
Еве, стана ми любопитен един цитат, който споделяш. За това, че Сейран миришела на кебап или нещо подобно. Понеже ми е убягнало в епизода, това Ферит го споделя на Дияр ли? Ако е така, бих си го обяснила само с афинитета му към миризма на нафталин, така че явно това са искали да ни внушат и сценаристите. Wink

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 00:50 от Fi79

# 333
Мими,+1
Затова,както писах,сега е време Сейран да поиска да не е "освободена от Ферит",както казваш.
Единствения човек,който не разбирам е Дияр
Много турски дизита съм гледала и там винаги има по една жена,която се заблуждава,че ако я няма съперницата,то мъжът ще бъде щастлив с нея.
Тук Дияр е наясно и въпреки това си го причинява зорлем,както казват комшиите.
Може би Ферит не иска предния си живот със Сейран.Може би иска спокойствие вече.Той го каза на изпращане,когато се разбра какво блато е в семейството му-Ние ще живеем много спокойно,коза той
Аз мисля,че вече иска за себе си точно това

# 334
Момичетаааа големи емоции днес 🥰🥰🥳🥳🥳! Пожелавам ви да усетите и вие тръпката! Успяхме да видим Афра, Мерт, Кязъм, Хатуч, Карлос, Шефика, Айшен, Бурджу....Всички клипчета и снимки от днес, които са из социалните мрежи са мои и на Лидето, а снимките където Мерт е с бялата риза успя да направи отново една бълкарка 🥰🥰. Това е момента, в който той ни помаха, след като много силно крещяхме 🤣🤣. Вчера бяхме в хана...На Галата, където Сейран върна пръстена...Абе много емоции! Дирен/Кязъм дори ни прати целувки ❤️🤗🤗. Благодаря на Мистери, Евето и Албена, които повече от мен вярваха, че ще имам късмет да видя Афра и Мерт ❤️🧿❤️🧿🥰🥰

# 335
Понки, едно към едно Grinning

Ифош Heart Eyes Както е написала мацката, лоша е, но качествено лоша Sunglasses

https://x.com/futbolsadecetut/status/1845056719069520304

# 336
А според мен Ферит точно това не направи и опази Сейран от самата нея.Не я прелъсти и не я изостави.
Или ние все още не можем да приемем,че тя е омъжена жена,която скришом от съпруга си иска да се вижда с бившия си
Ако търсим липса на каквото и да е чувство за етика и не искам да казвам думата морал,но не мога да намеря по-нежна дума,то това е омъжена жена да иска бившия и да я накара да повярва в ТЯХ
Добре,че все пак това е Сейран,та не можем да си помислим такова нещо
Аз продължавам да се надявам,че тя скоро ще се освободи от съпруга си и ще стане наистина силна и непоколебива жена,която да се бори за любовта си,но да се бори честно и с открити очи,които да излъчват любов само към мъжа,когото обича
Не да чака някой да чете в тях и гледайки другия в очите,да казва лъжа след лъжа

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 21:20 от VAL*

# 337
Диде ,браво на вас.🤍 Много се радвам. На АфРам ви е вървяло на сета

# 338
  • София
Диче, много се радвам за вас, припомни ми нашите емоции през пролетта. Супер, че хванахте Афито на сет там.

Тази снимка най ми хареса от последните от Париж

# 339

Много як диалога Grinning

С: Мислех, че Дияр е нещо временно.
Ифош: И аз така мислех. Но не се тревожи, тази работа няма да стане. Но и твоята работа няма да стане. Виж, мед ми тече от устата.
С: А ти защо си против тази работа, това не разбрах? За мен е ясно, но...
Ифош: Работим със Сейран, да не се осакатяваме. Не е ясно какво ще направи Дияр. Тоест, бъдещето на фирмата е свързано със Сейран, затова.
С: Не мисля, че момичето (Дияр Smirk)ще обърне внимание на това. Тя е куул и готина.
Ифош: Знаеш ли в какво се превръщат тези куул и готини жени, когато стане дума за брак и деца? Ще разбереш, когато пораснеш. Sunglasses

# 340

И каката е Пелин 2, но по-качествена 😉
Ако Сейран в беда се обади на кака- тя няма да уведоми Феро.
На моменти Дияр и Синан ми заприличаха на СейФер в действията и репликите си.
Ферит щял да види истинското си лице чрез Дияр, каквото и да означава това- дали стария Феро или, че ще осъзнае, че още обича Сейрош.
 Уж очакваме деде.

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 21:33 от Ponky

# 341
  • София
Една от малкото сцени, които гледах от снощи - Сейран вика в съседната стая, Ферит чува, Дияр му казва, че не чува нищо. Змия не, ами не знам.
Ако няма желаещи Ифош вярно ще я оправи нея.

# 342
Аууу Афито е послушала Феро, ти си кармъзъ Heart Eyes

Много се радвам за вас момичета, че сте сбъднали една мечта! Вълнения, палитра от емоции....ялъто. Hug

# 343
Добър вечер !  Heart
Момичета серията ни е развълнувала и впечатлила всички обаче за съжаление в негативна посока  Cry. Сега след като стигнаха вече абсолютното дъно нашите СейФер и след като за пореден път казваме ,че те вече не съществуват на тях им остава единствено да вземат и да се оттласнат от дъното и отново да се съберат.В предните два случая ,в първи сезон  след развода и във втори след като Ферит спаси Кязъм ,СейФер пак бяха така уж приключили ,ноооо успяха и в двата случая да се съберат.Така че и сега пак дойде това време в което те да си разберат грешките и да се съберат да се надяваме този път да е  за последно .  Hands Pray
И Сейран и Ферит направиха много грешки,уж от обич уж да не се наранят ,уж да са щастливи ,а се докараха до там да симулират щастие пред другите ,а на саме да ронят горчиви сълзи.Много силна беше последната им сцена в ателието в която за първи път Сейран сякаш наистина осъзна ,че всичко е приключило.Милата много ми стана жал за нея като приказваше на Ферит ,че двамата освен другото са и най-добри приятели ,и го помоли да рисува и тя там с него.Но и Ферит е прав като каза ,че не може ,че той няма да издържи да я вижда със Синан  ииииии така настъпи уж края на взаимоотношенията им.Но  при Сейран и Ферит  слава богу всичко е предпоследно ,те обичат да си приказват приказки които още в следващия момент ги опровергават та и сега ще стане така със сигурност.Ще видим Сейран дали ще си полегне със Синан ,надявам се ,че или тя ще намери начин да му откаже или майка му ще измисли нещо или пък нещо друго ще стане.  Hands Pray  При Ферит и каката също се надявам ,че чак до брак няма да се стигне.Той тепърва ще започне да вижда нови страни от характера на Дияр които до сега не е виждал защото  отношенията им са в нов етап и каката има право да изисква ,амаааа като знаем Феро бей колко изпълнява и е ясно,че в скоро време сигурно ще им почнат конфликтите.А това пък Ферит и Сейран да не могат да се виждам е най-невъзможно да се случи .Достатъчно дълго са били разделени от глупост  и криворазбрана гордост, айде да се осъзнават вече ,че ей на и "Опасни улици" ни задминаха вече  по рейтинг Angry Емрулах дано  тоя път  да не лъже ,да са се стегнали всичките там сценаристи и да са измислили нещо добре за следващата серия.  Hands Pray

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 21:32 от Eny87

# 344
Чичо Абдулджелил се отчете! ✌🏻

Общи условия

Активация на акаунт