Отговори
# 420
Всъщност Дияр би била братовчедка (ако теорията е вярна) на Орхан по първо коляно и леля на Ферит, защото той е от второ коляно (може да греша, не съм наясно с родствените връзки на 100%). Брак не би могло да има между тях. Но да не се окаже и връзка с Пелин...Laughing
Сега възниква въпроса: евентуално дете от Дияр и Ферит какво ще се пада на Ферит - син/дъщеря или братовчед/ка?

# 421
  • Яко в Матрицата...
Теорията Феро и тейзето да са роднини ми е също толкова невероятна, колкото Ферит и комата му. Няма кома до доказване на противното. Разбирам, че това, което гледаме, би добило повече смисъл, ако Феро е в кома, но не е. Всичко си е реално и се случва в момента.

Днес имах малко време и се поразходих из Х. Видях, че има и доста турски акаунти, които са харесали серията. Защо? Защото са харесали сцените между СейФер. А останалото? Какво правим с него? Дори прочетох, че Джем много добре си играе ролята Grinning Ако целта е била да намразим героя му още от първата сцена, да, добре са се справили с подбора за ролята на Синан. Но това не означава, че той играе ролята си добре.

# 422
Мимито, грешиш, първо избелиха Ферит с онези кахърни посещения в болницата. Тогава всички вкупом нападнахте Сейран, даже и аз се разколебах Head Band Започнахте да редите оди за достойната жена в живота му, която нищо не искала, само го обичала.
Всъщност няма какво ново да кажа, Фи всичко е написала и имаме 100 % съвпадък.

Искам само да отбележа,  че за себе си не искам Ферит да спасява Сейран. Да си стои при кака. Сейран се опита да го предупреди, че прави грешка. Да, вероятно е осъзнала и своята. Нейсе, аз имам друг проблем с Ферит, не е годежа и предстоящия му брак. Отсега честито!
Еве,въобще не съм нападала Сейран тогава,още повече,че когато накара Суна да го изгони и след това плака и се свлече в прегръдките на Суна и каза,че много го обича ми скъса сърцето.Даже и Суна не обвинявах.Държах се за версията,че е отишла в апартамента който Ферит е наел за тях и е видяла Ферит с жена.Аз си казах в кой момент ме издразни и ядоса.

# 423
Здравейте, момичета!
Много сте продуктивни, истински сценаристи. По добри от онези Grinning
След като изгледах серията, имаше доста интересни неща за които вече сте писали и анализирали, но на мен ми направи впечатление нещо друго.
На два пъти Ферит  чува крясъци на птици без да ги виждаме, но той сякаш им отговаря. Това ми се видя доста странно.
Първият път когато отиде до къщата на каката и бабата го наложи с точилката. Вторият път ги чу, когато беше в работилницата и рисуваше.
Да не би да е някаква подсказка,  че нещо ще се случи. Когато Тарък го простреля, рояк птици излетяха над тях. Нали все търсим паралели с предишните епизоди. Май луднахме и се филмираме излишно GrinningGrinningGrinning

# 424
  • София
Да, гаргите се чуват винаги около Дияр. И друго има, Тарък стреляше по мечета. Вижте на нанито блузката в хана. Едва ли е случайно избрана.
Да не се окаже, че докато чакаме Синан да стреля, леля да изплиска легена тотално.

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 17:41 от MysteryG

# 425
Това с крясъците на враните се говореше,че предвещават проливане на кръв и смърт.Дали не е подсказка,че ще се случи нещо с Ферит.Сега гледах,че има спойлер,няма да го слагам в скрит текст защото ще го свържа с тоя крясък,че Ферит ще попадне в автомобилна катастрофа.

# 426
Мистери, ще умра от смях, ако каката стреля Grinning

Да не би тя да поеме някой куршум като рибата, че после няма да има разплащане Head Band

# 427
Абе момичета и момчета, на Джин Сноу хич не му дремеше че спеше с леля си 🤣, че накрая я и думна. Вие сега за тоя Феро така сте се огледали.
Гледяйте малко по разкрепостено де. Дори и турската публика по- лежерно го приема вече.

# 428
Еве,смях ама и аз нещо такова видях,че Дияр щяла да стреля във Ферит и Сейран,това мече било подсказката.И мен,като теб ме изби на смях и не обърнах много внимание.Ами нека си "постреля" жената,после може да я вземат и "саби да точи".Виж как и провървя на Бучето след "екшън сцената".Между другото,когато видях това мече на блузата и първата ми реакция беше,тия стилисти нормални ли са да облекат 40 г. жена с блузка с мече.То,че се мъчат да я изкарат тинейджър добре,ама чак толкова.....

# 429
  • София
Що да не стреля, тъкмо да имат повод да я махнат.

Снимат нощна сцена на първия етаж, не знам къде се пада затъмненото

# 430
Мистери, ще умра от смях, ако каката стреля Grinning

Да не би тя да поеме някой куршум като рибата, че после няма да има разплащане Head Band

Аааааа, сакън,аз чакам с нетърпение да ни покажат, че не е толкова бяла,не да я правят светица.

# 431
А изстрели чуват ли се от Ялъто, че нямам търпение за изпращането на кака. Синан дали няма да придружи Сейран в Ялъто и ако стане там екшъна, без да иска кака да улучи Синан, защитаващ Сейран. Та с един куршум да кажем чао на два заека. О, мечти! О, щастие неземно.

# 432
Кукундрела Grinning

Сикорски, кака вече имаше няколко включвания по темата Sunglasses

# 433
ani.zaiche разсмя ме.Направо да го предложим на сценаристите.Рейтинг 15 във всички категории ще им е гарантиран.

# 434
Еванджелин, извинявай, но за какво става дума във връзка с каката?

Общи условия

Активация на акаунт