Отговори
# 600
И друг път Ферит е правил това - сваля и отново поставя пръстена. Така, че мисля, че и сега няма да го свали. Той е с костюма от годежа и това го прави след годежа, т.е. още иска брака. После всички са се прибрали и той казва тази зряла реплика, но има в предвид Дияр и тръгва май при нея. Зад него всички са с дрехите от годежа.
Не смея да си отпусна сърцето.

# 601
Рени, благодаря за превода Kissing Heart

Дано не ви разваля настроението, но кака преди малко пусна стори с булчинска прическа Stuck Out Tongue Winking Eye
Та с нея и ще си остане за спомен....Сигурно няма да се къпе една година..

# 602

Дано не ви разваля настроението, но кака преди малко пусна стори с булчинска прическа Stuck Out Tongue Winking Eye
Та с нея и ще си остане за спомен....Сигурно няма да се къпе една година..

Ай дано Grinning

Но едно е сигурно, тейзе повече секс няма да види Sunglasses

# 603
Оооо, това е най-смислената реплика на Ферит до сега. И ако го направи ще е истински индикатор, че при него има израстване.
И аз така мисля. Надявам се да не е сън и да разберем как е стигнал до този извод.

Katya,Reni репликата наистина е хубава,но ,....забележете,че семейството е с дрехите от годежа.Тоест дали кадри и реплика съвпадат.На годежа нещо случило ли се?В друг момент ли е изречена тази реплика?Може да се отнася както за Сийран,така и за Дияр.Пак казвам,,надявам се да греша.

# 604

Мисли положително, Еве ❤️😁. Нали Сейран ще го краде от сватбата...Каката много грозна бре...Изглежда като лелка наистина 🤦‍♀️
Рени ❤️ за превода

# 605
  • Яко в Матрицата...
Рени, ама той за това говори човекът, за хикяето с буля Grinning
Да де, чакам да видя историята му.

ПА е толкова смешна... И не разбирам упоритостта ѝ да дразни феновете.

# 606

И аз това чакам Sunglasses

# 607
Хубаво й връщат феновете. Щом не й пречи тази негативна енергия. Че и под снимки с децата й пишат. Явно не й е проблем.
Да кажа, че и аз й писах и все още не съм блокирана 😂

# 608
Фрага ,не ,че не е хубав,ама ми прилича на стръв и понеже достатъчно сме яли попарата на продукцията ще е или сън или нищо не е такова каквото изглежда.Та,да се подготвим за зима,пък ,ако дойде лято ще празнуваме.

Reni,благодаря за превода.
Ей тая реплика ме човърка,че няма да е това,което дават във фрага:"Вие написахте моята история със Сейран. Но беше прекрасно. Не съжалявам дори за един момент. Но отсега нататък аз ще пиша историята си."
Дано да греша.
Оооо, това е най-смислената реплика на Ферит до сега. И ако го направи ще е истински индикатор, че при него има израстване.
Това го казва на излиза е от къщата на Пелин, след годежа. Може пак нещо да е станало в края на церемонията, която ще видим в началото на еп.79.

# 609

Ами защото е проста. 😄

# 610
Врътнах пак няколко пъти репликата и си залагам главата,че ще си пише историята с Дияр.Остава разговора със Сейран да е истина ,на май ще е само разговор и до там.Съжалям за черногледството си,но им нямам вяра.

# 611

Това му е историята, ама да видим до кога ще се инатят от продукцията.

# 612
Емрулах пише, че накрая ще има фойерверки.

Сигурно феновете ще гръмнат бомба сред сценаристите.

# 613
Рени , благодаря за превода !

"Вие написахте моята история със Сейран. Но беше прекрасно. Не съжалявам дори за един момент. Но отсега нататък аз ще пиша историята си."

Чувам това и спирам да се радвам на фрага. Толкова пъти са ни подвеждали , че докато не гледам епизода, не приемам нищо сериозно.
Тази реплика определено е за Дияр. Той ще си държи на ината и "любовта", докато нещо не го тресне яко и извади от зоната му на комфорт.  Това "пристанище"/Дияр/  е много удобно и спокойно за него.

Каквото и да пише Емрулах , ние вече сме печени ! Готови сме за всякакви изненади.

# 614
Феро нали на сватбата ще зарязва леля си?!

Рени! 🌹

Общи условия

Активация на акаунт