Отговори
# 615
Те конфетите са за след сватбата, не му се връзвам и аз.

# 616
Още едно Сафие! 😂😂😂

# 617
Значи ...
Смислената реплика на Ферит, така като гледам, е направена в двора на конака. Може да се предположи, че е след годежа, като са се прибрали. Защо е най-доброто, чуто от Ферит до сега? Защото и годежът беше направен под силното влияние на Гюлгюн, направо му промиваше мозъка за спокоен живот с Дияр. Репликата, а и начинът, по който тръгва и ги оставя да зяпат след него, показват решителност. Сам да пишеш историята си означава за мен, че той има нещо предвид. Аз забелязах и писах тук, че имаше някакво предизвикателство в последния му разговор със Сейран в края на миналия епизод. Не забравяйте, че Ферит си тръгна от болницата, когато Суна му каза да чака Сейран сама да го потърси. Тя го потърси в ателието, но ... за работа. Не е това, което Ферит чака от нея.
Сцената във водата този път показва притегляне, а не отблъскване един от друг и завършва с прегръдка! В другите сцени от фрагмента показват, че са се търсили: Сейран го наблюдава, стоящ на терасата; той я намира спяща на диван, като че ли в къщата на майка й. Разговорът между двамата не е сън, а откровение. И ... накрая -  махане на халката от пръста и "намерих те!"
Няма място за песимизъм, дами! Аз им бях дала толеранс от 4 серии да ни мотаят с ремаркета, те си дадоха още една. Но ... сега показват ново начало и посока на развитие на сценария. Така че ... кака да си прави прическа. С това ще си остане. Stuck Out Tongue Winking Eye
Фрагът е майсторски направен Hands Clap

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 00:11 от Katya_I

# 618
Огледах спящата Сейран. Тя е облечена с дрехите, с които беше пред имението с чехлите - УРА - Ферит я е скрил и наистина говорят. Дано ината му се изпари, ако ли не, то той е голям глупак, а не поумнял и зрял. Не са в дома на майка й, тя спи с палтенцето от вечерните снимки. Наистина е избягала от Синан.

Вече има надежда

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 22:33 от ani.zaiche

# 619
Разговорът за мен не е сън, но Сейран на терасата -може би е.
Много ще се радвам Сейран да му сподели как се чувства , нека си поплачат заедно.
Да му обясни защо го напусна , той да й обясни как се е чувствал.Много имат да си кажат и да изяснят.
Както и да излезнат от калта в която затънаха с Дияр и Синан.

# 620
Определено има надежда! 🤞🏻
Това е най-хубавият трейлър за сезон 3! 🤘

# 621
Очертава се 79 епизод да е повратна точка,или ще им останат носовете над водата да могат да дишат или фойерверките на Емурлах ще ги изстрелят на дъното на всякакви класации.За продукцията говоря.

# 622
Рени  мерси за превода  Flowers Rose
Всички сцени от фрага много ми харесват ,но сцената в която Сейран и Ферит  са под водата и както в началото на сезона се отблъснаха един от друг сега пък отново се привлякоха и прегърнаха най-ми хареса и ме обнадежди. Hands Pray

# 623
Огледах спящата Сейран. Тя е облечена с дрехите, с които беше пред имението с чехлите - УРА - Ферит я е скрил и наистина говорят. Дано ината му се изпари, ако ли не, то той е голям глупак, а не поумнял и зрял. Не са в дома на майка й, тя спи с палтенцето от вечерните снимки. Наистина е избягала от Синан.

Вече има надежда

Зайче, точно в нейната си къща е.

# 624
Съжелявам, че споря, но ако е в нейната къща, (тя не живее ли с майка си и сестра си, къщата, в която дойде леля й?) там не може да се скрие от Синан. Нямаше да спи с горна дреха, а да се преоблече и Ферит няма работа там тогава.

Срахувам се, че Ферит както се запъти към Дияр, твърдо решен на брак, ще се проточи сдобряването със Сейран и ще се появи дете от Дияр и край на СейФер.

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 22:53 от ani.zaiche

# 625
Съжелявам, че споря, но ако е в нейната къща, там не може да се скрие от Синан. Нямаше да спи с горна дреха, а да се преоблече и Ферит няма работа там тогава.

Срахувам се, че Ферит както се запъти към Дияр, твърдо решен на брак, ще се проточи сдобряването със Сейран и ще се появи дата от Дияр и край на СейФер.

Тя отива пред имението да го види (наблюдава), сега дали е сън или не, ще разберем. Ферит усеща и след това отива той при нея. Той разбира, че тя е избрала него.
Пише се, че нямало да се обажда на никой, а просто ще избяга и това е нейната къща, където живее майка й.

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 23:03 от Ponky

# 626
Тази фантазия ми хареса

# 627
"🤍"
🧿🧿🧿

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 23:32 от Iv32

# 628
  • София
Докато ви прочета се появи бялото сърце и си забравих мисълта JoyJoyJoy

🧿🤍🧿🤍🧿🤍🧿🤍🧿🧄🧄🧄

# 629
Такова признание Сейран направи и във втори сезон, а репликата на Ферит ме подсети за думите на Сейран към Ифакат- Моята приказка аз ще си я напиша и докато не кажа, че е свършила, няма да свърши.

Общи условия

Активация на акаунт