Баба Марта най-обича в ПАЗАРДЖИК да се припича! - 9

• 10 307
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
леле, Деси, ти ма уби...
Значи сбогом Турция, сбогом почивка...Мъжо ще си ходи сам.
Ми аз също не искам да го отбивам, направо не знам. Чела съм и си мисля, че явно наистина се изгражда някаква психологическа връзка между майката и бебето по време на кърмене. Ами ти защо си се цедила по веднъж? милото ти детенце...Сигурно плаче за бозка, ама нема...Дано потече Joy

# 151
Благодаря ви !!!!  smile3525

# 152
ЧРД и от нас!   bouquet

# 153
Здравейте мили майчета от Пазарджик, макар ,че аз съм от Шумен много скоро ми предстой да се преместя да живея във вашия прекрасен град, тъй като съпругът ми е от там и мисли да се прехвърля и да работи.Много се притеснявам как ще се оправя, защото съм ходила доста пъти , но не познавам добре града, а имам дъщеря на 5 месеца и ще ми трябва малко помощ.Ако някоя от вас намери свободно време да ми обясни къде се намира кухнята, къде мога да запиша личен лекар и кой да е той?Всяка информация ще ми е от помощ и за това най-сърдечно ви благодаря предварително!

# 154
  • На погрешната планета
Здравейте мили майчета от Пазарджик, макар ,че аз съм от Шумен много скоро ми предстой да се преместя да живея във вашия прекрасен град, тъй като съпругът ми е от там и мисли да се прехвърля и да работи.Много се притеснявам как ще се оправя, защото съм ходила доста пъти , но не познавам добре града, а имам дъщеря на 5 месеца и ще ми трябва малко помощ.Ако някоя от вас намери свободно време да ми обясни къде се намира кухнята, къде мога да запиша личен лекар и кой да е той?Всяка информация ще ми е от помощ и за това най-сърдечно ви благодаря предварително!
Спокойно, ще те посрщем с добре дошла Hug! Знаеш ли вече кога ще се преместите? А в кой квартал ще живеете? Така е трудно да се обясни това, което те интересува, защото не познаваш града, но като дойдете нищо не пречи да изпиеш по едно кафе с някое майче и да ти обясни. Пък и щом съпругът ти е от тук няма да е толкова трудно, той нали познава града Peace.

# 155
Момичета, продължавам с изпитанието наречено отбиване.Но щом съм казала край, значи е край! Вярна, има рев, но намалява, пък и вечер е по-спокоен вече. Спим повече и двамата.
Честито на пропуснатите от мен рожденици!   bouquet
Очакваме попълнение от Шумен, добре е !!! Дано се адаптираш тук , ние ще трябва да помагаме.Аз също не съм от Пз-к, но любовта ме довя тук. Градът ще ти хареса, а и от форума щу имаш приятелки.

# 156
Благодаря ви много, вече съм малко по-спокойна.Мислим да се местим през май, не знам къде ще живеем-където си намерим квартира, но иначе мажа ми или по-точно родителите му живеят от Белия дом надолу към канала -бул.Кн.М.Луиза в една къща.Когато се преместим обезателно ще ви пиша-всички сте много мили! Grinning

# 157
  • На погрешната планета
но иначе мажа ми или по-точно родителите му живеят от Белия дом надолу към канала -бул.Кн.М.Луиза в една къща.Когато се преместим обезателно ще ви пиша-всички сте много мили! Grinning
Почти комшии са ми Wink

# 158
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЛАЗЕТА НА АРИЕЛ
И НА НЕЛИ НА СВЕКЪРВАТА  ''БАБА ЛАЗА'' Twisted Evil
АКО ИМА И ДРУГИ ИМЕНИЦИ ДА СЕ ЧУВСТВАТ ПОЗДРАВЕНИ

# 159
Честит имен ден на Етка на Ariel!

Една поправка, Миме - баба Лаза не е само моя свекърва!  Mr. Green

# 160
честит имен ден на всички именници    bouquet

# 161
Цитат

Една поправка, Миме - баба Лаза не е само моя свекърва!  Mr. Green
ВЕРНО  Mr. Green СОРИ  , ТЯ Е И НА ГИНЕТО (АРИЕЛ) hahaha

# 162
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И ОТ МЕН!!!

bouquet  bouquet  bouquet

# 163
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКА ИМЕННИЦИ!!!!!!   

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 164
Здравейте мами от Паzарджик,
много се иzвинявам, 4е нахлуам пак във ваШата тема.
Правя го zаЩото след няколко дни Ще си бъда при мама в моя роден и оби4ан град Паzарджик, което много ме радва. И докато свикна и се ориентирам къде какво има минават обикновено няколко дни. А тук вие може да ми помогнете.
Къде има в центъра магаzини zа бебебета? Където например да мога да намеря подобно легълце?
http://images.mytoys.com/intershoproot/eCS/Store/de/images/155/99/1559903-l.jpg

А и други неЩа?

Има ли фотостудио, което да е специалиzирано в бебеШките снимки? Т. е. такаова дето да прави креативни и ефектни бебеШки снимки? като теzи например :

http://www.profotografie.com/index.html

Ще съм ви много благодарна ако може да ми помогнете.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт