Баба Марта най-обича в ПАЗАРДЖИК да се припича! - 9

• 10 297
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
но иначе мажа ми или по-точно родителите му живеят от Белия дом надолу към канала -бул.Кн.М.Луиза в една къща.Когато се преместим обезателно ще ви пиша-всички сте много мили! Grinning
Почти комшии са ми Wink
И на мен така......... newsm78

# 166
Честит имен ден на всички цветя и на мен!!!  bouquet

# 167
Честит имен ден на всички именници!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 168
Честито на всички празнуващи!!!   bouquet  И времето днес е прекрасно като цветята около нас, колко е красиво! Ето затова обичам пролетното време - пълно е с надежда и чистота.
Стига романтика, че имам работаааа .

# 169
Честит имен ден на всички именници!

Боби, стискам палци да стане по-бързо е безревливо отбиването. Сигурна съм, че ще спите и двамата повече  Wink

При нас положението е никакво  Tired Май ще цокаме по 1-2 пъти на ден и то колкото да отбием номера  Rolling Eyes Много ми се искаше да кърмя до 2 г. , ама не помага Рицинус, живо, ябълков сок, Лактогонен Хип-ски чай и още квото не се сещам ...  Cry МЕжду другото, ако ня някой му идват и други идеи за увеличаване на кърмата, моля да сподели - няма да се разсърдя  Wink Hug

Яна, отиди до Турция, бе... Божи е малък, няма да ти спре като на мен кърмата (мисля...). Аз и преди съм ходила за няколко дни без да кърмя и после без проблем. Ама сега - нито имах време да цедя, нито бях спокойна... даже постоянно под напрежение. Абе... много неща оказаха влияние и затва така стана при мен  Cry
Вие за колко време ще ходите?

kamyst , много ще се радвам да се присъединиш към нас  Hug И аз с удоволствие ще помагам ,ако мога с нещо   Peace Живея до държавна болница, точно до кухнята  Wink Mr. Green

Отивам да допълвам рожденните дни, че на лични имам няколко от миналата седмица чакат Blush

# 170
Честито на всички празнуващи! Бъдете щастливи, усмихнати и здрави  Hug!

Мама winter да признае дали няма имен ден  Wink.

# 171
Мама winter да признае дали няма имен ден  Wink.
има, има  Wink - нейното име е много красиво. Също като нея   bouquet

п.с. Може ли да питам нещо... Някой виждал ли е къде продават памперси MAMIA? Имаше ги в магазинчето до съда, но вече няма. Ако някой е виждал - моля да сподели...че съм пробвала вече ВСИЧКО, даже най-евтините, най-неизвестните и най-скъпи и прехвалени и тия тамън си харесах..  ooooh! На самите памперси пише MY LOVE. Знам, че ги има в търговията, ама няма как да ида до там..  Cry

Последна редакция: нд, 01 апр 2007, 23:07 от crazybrat

# 172
  • На погрешната планета
Деси, вчера в частната кухня видях Мамия, но бяха някакви в прозрачни пликчета и с бележка Мамия. Не знам дали такива търсиш.

# 173
Деси, вчера в частната кухня видях Мамия, но бяха някакви в прозрачни пликчета и с бележка Мамия. Не знам дали такива търсиш.
Ми търся оригиналните, но ще погледна тези какви са. Много ти благодаря!  Hug
Чета тук из форума, че са им спряли вноса и се продавали в такива пакети сега... ама нямам много врме да чета всичко (то има ли изчитане пустия му форум.. #2gunfire ) и затова направо ще ида утре

# 174
Здравейте? не съм писала от сто години, какво да се прави...задачки - закачки. Но всъщност не съм се и задържала много в Пазарджик. Иначе ви хвърлям по едно око  Grinning! Бях ви писала, че аз всъщност не съм от Пазарджик, но понеже от 10 години работя (живея в София) във вашия театър и вече направо се чувствам половин пазарджиклийка  Joy. Напоследък работата ми се увеличи и все по- често идвам, но за съжаление засега без малкото човече  Sad много ми е мъчно като го оставям, но какво да се прави...няма начин. надявам се скоро да ми оправят квартирата (сега спя при приятели) и да мога да се домъкна с цялата банда. Ще следя темичката, ако заформите среща, когато съм в Пазарджик, ще ви се натреса  Hug Joy.
Между другото, скоро играхме детско представление в няколко детски градинки в Пазарджик и сигурно съм се кукуминджила на някое форумско дете  Joy!

# 175
  • ПАЗАРДЖИК
Мдам, май при моето  Wink в "Здравец"

# 176
Миии, като не ги помня имената на детските градини  Thinking Къде е "Здравец"? или ако помниш, дали представлението е било за едно лъвче???
След обиколката на някои детски градини в ПЗ мога даже да им направя оценка, къде е супер да дадеш детето си и къде е направо противопоказно. За пръви път през живота ми имах доста неприятни емоции в две детски градини в Пазарджик  #Cussing out Но слава Богу имах и страхотни изживявания в някои.

Последна редакция: пн, 02 апр 2007, 11:06 от Hipo

# 177
Хипо, в коя градина не те хареса ? Интересно е да знаем, предстои ни записване. Засега съм подала молба в Слънчо.
Деси, вярно е че спим повече и по-спокойно. Но още си търси понякога успокоителното. Пък и заспива бързо.Засега е това, да видим.

# 178
  • ПАЗАРДЖИК
Миии, като не ги помня имената на детските градини  Thinking Къде е "Здравец"? или ако помниш, дали представлението е било за едно лъвче???
След обиколката на някои детски градини в ПЗ мога даже да им направя оценка, къде е супер да дадеш детето си и къде е направо противопоказно. За пръви път през живота ми имах доста неприятни емоции в две детски градини в Пазарджик  #Cussing out Но слава Богу имах и страхотни изживявания в някои.

Предпочитам първо да чуя къде ти е харесало и къде не. Почти съм сигурна, че нашата градина ти е в черния списък, поне на мен ми е. Ако не се налагаше нямаше да го пращам точно там. А за представлението, той не помни, та не мога да кажа дали е било с лъвче Rolling Eyes

# 179
Ами...не ми харесаха най-вече две детски градини, но още не сме ги обиколили вксичките в града (предишният път като играх по детски градини беше мнооого отдавна). Най-много не ми хареса градината до поликлиниката. Следващото място в черния списък се заема от детската градина до "блока на артистите" от другата страна на голямата улица (излиза на кръстовището за болницата) Thinking ама ако не знаете къде е т.нар. "бл. на артистите", няма как да го обясня. Не знам много имената на улиците. Най-много ми хареса директорката в детската градина зад автогарата. но разбрах, че там нямало места и било трудно да си запишеш детето. Една колежка искаше там да си запише човечето и не успя, въпреки че директорката е фен на театъра (т.е. може да сеприеме, че това все пак е някаква протекция). не знам, но по детските градини се сблъсквам с неща, които ако не си вътре, няма как да разбереш. Въобще не можеш да знаеш какво става цял ден с детето ти. И понеже и на моя син му предстои записване в детска градина, направо съм в голям шаш. такава простотия срещам, както и обратното, разбира се. И да ви кажа, че по децата (имам предвид като група, а не като отделни личности) страшно си личи какви са учителките!!!

Последна редакция: пн, 02 апр 2007, 18:16 от Hipo

Общи условия

Активация на акаунт