Баба Марта най-обича в ПАЗАРДЖИК да се припича! - 9

• 10 227
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Побут темата  Mr. Green
Това хубаво време не ни задържа в къщи, а? Така, така, само разходки и зелени поляни са ни в главите.
Хубава неделя ви пожелавам и дълго наспиване, моите домашни любимци още похъркват и аз съм за малко свободна.Закуската е готова, пералнята мърка  Laughing  и се очертава добър ден за работа из дома.

# 211
Аз пък съм болна и ми е лошо. smile3518

# 212
ОООООООООО, я се стегни, в това време не се боледува! Hug

# 213
здравейте, аз съм на една крачка да се преместя в Пазарджик и искам да споделя колко се радвам .Ако утре всичко мине добре с новата работа на мъжа ми , в началото на другия месец идваме.Ще се радвам да се запозная с вас лично, а и ако може да ми помогнете  с ориентирането. Ако някой от вас е чувал за квартира-апартамент или къща, моля да ми пише Благодаря!!!

# 214
 kamyst , много се радвам  Hug
Брат ми се нанесоха минала седмица в апартамент под наем и покрай тях знам за една къща. Ама зависи какво искате, че тя не била първа хубост... 90 лева наем, ама ако те интересува, тогава ще разпитам какво и имаше....

Момичета, за комплектите от Наталия. Някой иска ли, или да поръчвам само за нас? После ако се решите, може лично на нея да и пишете и да се разберете  Peace Ето линк към профила и в Продавалника, тука нещо не я намирам... http://www.prodavalnik.com/forum/index.php?action=profile;u=33385
ЕТо мейлът й - natalia_viktorovna@abv.bg .
Жената е много мила и забавна. За жалост си гледа сама трите деца и има големи сметки. Не иска пари на ръка, иска да си ги изработи. Евала правя на такива жени и бих купила от нейните комплекти. Тя взимам минимално само за ушиването, платовете си ги купува от магазин. И пак комплектите са по-евтини....
Смятам да изчакам до петък и вече ще и казвам окончателно  Peace

Иначе времето е толковахубаво, че не можем да се наскитаме с Лео  Mr. Green Той така обикаля пейките в парка, че е като кученце направо  hahaha ПРави по 4-5 крачки сам, ама не се пуска за повече. Аз чакам да се затича, та да го обявя за проходил  Blush Thinking
Що не пишете вече как са децата?  Rolling Eyes От време на време само някой се излъже  Confused

# 215
Деси , аз искам от комплектите,но ще премеря на Слави леглото - че го правихме нестандартно - и ще ти пиша утре   bouquet

# 216
добре, Сонче   Hug Heart Eyes
И нашата спалня е нестандартна, та Наталия ще ни шие по размери Simple Smile

# 217
Ми да пиша- Емко е с температура и червено гърло днес.Само на спане го удря. Кака му и аз също не сме добре, ще видим какво ще излезе.
Дано се видим скоро на вън.

# 218
Боби, да оздравявате по-бързо  Praynig Hug

# 219
Здравейте.  Забелязах, че майче не съм ви информирала за датата на термина ми, или поне го няма на първа страница - 15.10.  Самата аз съм родена на 02. 10 - кой знае - може да си направя подарък за рождения ден  smile3525
Последният преглед при Павлова мина добре, но ми каза, че имало някакви изследвания, дето се правят пожелание, но в София, в Майчин дом. Вие какво ще кажете по въпроса? Приемам съвети  newsm03 и благодаря предварително!  smile3525

# 220
  • София
...но ми каза, че имало някакви изследвания, дето се правят пожелание, но в София, в Майчин дом. Вие какво ще кажете по въпроса? Приемам съвети  newsm03 и благодаря предварително!  smile3525

Какви са тези изследвания?

# 221
Аз не съм си правила такива, но отидох при Павлова в 4-5 месец. Преди това ми крещеше Стоянкина и избягах от нея. Буквално. Разплакана  Tired
Ако имаш възможност си ги направи, но не е фатално ако не ги  Peace

# 222
Наричат ги БХС - Биохимичен скрининг, ако не греша. Изследват вероятността от генетични болести (синдрома на Даун и подобни), препоръчват се на бременни над 35 години и ако в семейството има подобни боести.  Правят се в точно определен период от бременността - 15-20 седмица!
Смятам да не ги правя!  Praynig

# 223
Направи ги! Непременно!

# 224
Здравейте и от мен!
Не съм писала мнооого отдавна, ама от скитане не остава време.
Но не мога да остана безучастна към въпроса с биохимичния скрининг.
Ако имаш възможност си ги направи, но не е фатално ако не ги  Peace
Деси, моля те не давай толкова лекомислено съвети за неща, които не са ти известни! Не дай Боже, но може да е наистина фатално.

viodidi, НЕПРЕМЕННО НАПРАВИ ТЕЗИ ИЗСЛЕДВАНИЯ!
Не искам да те плаша, но не рискувай с лека ръка здравето на бъдещото си бебе от незнание или некомпетентност на лекаря ти! Аз те съветвам да ги направиш за свое собствено спокойствие (въпреки недостатъчната им информативност) - ще ти коства само вземане на венозна кръв. Искрено се надявам всичко да е наред, но колкото и да е малък рискът, той съществува! Помисли си какво значение има, че рискът е 1 на 1000 деца (примерно казано), когато точно твоето дете е това едно!
Преди да вземеш решение, прочети МНОГО ВНИМАТЕЛНО тази статия - На всички бременни се предлага скрининг за оценка на риска за ра …  болестта на Даун.
Много е важно също да ти бъде направена фетална морфология от висококвалифициран специалист - Ултразвуков скрининг за откриване на вродени малформации.
Желая ти да вземеш правилното решение! Дано имаш лека и спокойна бременност!

Последна редакция: пт, 20 апр 2007, 21:26 от Stefaniva

Общи условия

Активация на акаунт