НАБОР 2004 - студенти - четвърта тема

• 56 514
  • 753
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Случаят "НПМГ" до преди седмица беше просто случай на неадекватен родител. Вече е използвана партенка в предизборната кампания на Възраждане.
Моето дете се запознало със случая, активно обсъждат с компанията и единствения му коментар пред мен беше :
- Жал ми е за малкия (синът на Кирилова)! Сигурно е спукан от подигравки и никой не го харесва. 100% няма приятели, а на всичкото отгоре майката ти е толкова луда, че само за да те изкара гений, ще ти съсипе живота.... Smirk

Теди, да ти е жива и здрава внучката! Да расте здрава, много обичана и щастлива!

# 16
  • София
На мен пък ми е мъчно за и без това малко останалите свестни учители, които са подложени на такъв психически тормоз. Чудя се колко и дали ще издържат.
“Малкият”, до колкото разбирам от дъщерята на приятелско дете, която е във випуска му, е тежък мързел и се държи по образец на майката. Не приличал на страдалец, а на повярвал си наглец. Като се вижда от профила й - “закодирала” го е вече:)). При други обстоятелства щеше да е смешно, но уви, вече е страшно:(.
Tedi, цялата хронология на случая е описана подробно на страницата на гимназията.

# 17
  • София
Учителите, както и цялата общност на НПМГ ще се справят, те не се предават лесно. Вярвам в това.
За мен случаят е страшен, защото днес се случва в НПМГ, утре може да се случи във всяко друго училище. Една, уж деликатна тема за нашето общество, се превръща в лов на вещици... Цензурата се налага в училищата, а това никак, ама никак не е добре...
И съм гневна... да, точно това е думата, защото знам, че НПМГ може би е училището, в което учениците имат най-голяма свобода на изразяване, поведение, възгледи...
Мама Нинджа беше написала коментар под публикация по темата, че всъщност е жалко, че това дете не е могло да се приобщи към толкова задружна и подкрепяща общност! Много точно казано.
Нашето общество има нужда от пълен рестарт! Политическата система също. Не знам има ли по-голямо дъно от това, в което сме в момента.

# 18
  • София
По-показателни от хронологията бяха собствените й постове в социалните мрежи, голяма част от които, вероятно по съвет на адвоката й, е изтрила. Тя изначално беше крайно възмутена, че в МГ учители си позволяват да занимават математическото генийче с други предмети, вместо просто по подразбиране да му пишат шестици. То е ясно, че той е там заради математиката и как може да го занимават с несъществени предмети - бел, география, фиософия... Следва денонощно бомбандиране с писма в Школо към всички тези учители да им държи сметка как така са писали двойка примерно на генийчето и колко са им тъпи тестовете. Joy А за гнусните й обвинения към учителя по география изобщо да не отваряме дума. Както и за заплахите с кармична разплата към всеки, дръзнал да не сподели вижданията й. Joy Тази е тотална откачалка просто.

# 19
  • София
Точно, sanaka!
Докато не се появи една политическа партия и акцентът не се постави върху ИК. Днес причетох някъде, че НПМГ е противоконституционно. 🤔

Баси думата!😂

# 20
Ма вие,столичанки сте опасни!
   Извън шегата,срамно е да чета за подобно отношение.

# 21
  • София
Тя съвсем истински и дълбоко си вярва, че щом мамин златен е математик, не му трябват никакви други предмети и просто се подразбира, че никой няма право да го занимава наистина с тях. Със сигурност му е казала нещо от типа: "Няма да му влизаш в часовете на тоя, после няма да им се явяваш на тъпите изпити за определяне на годишна оценка /не се е явил и на трите дати/, пък да видим как ще те оставят да повтаряш!" И съм убедена, че е съвсем искрено изненадана, че са го оставили. Joy

# 22
  • София
Не се е сетила да погледне в стъкленото кълбо 😉.

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 08:10 от Skiorche

# 23
  • София
Или восъкът я е подвел.

# 24
  • София
Някой мина с “голямата метла” и ми изтри поста.
Скрит текст:
Не разбрах какво страшно или невярно написах,  Слънчевата и Санака го видяха и сигурно могат да ми помогнат в догадките. Дали не беше, защото определих псевдо- защитниците на изконните хр. ценности, занимаващи  се с врачки и магьосници като безпринципни, защото Православната църква заклеймява този вид дейности?  
Снощи си пуснах няколко пъти “Аз съм просто човек” в памет на Кирчо Маричков. Пуснах я и на набора. Ей така,  да му се набие в главата, че трябва да се бори срещу “всеки, който му пречи да бъде ЧОВЕК”.

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 16:53 от Skiorche

# 25
Сериозно ли и тук се трие??!!!

# 26
  • София
Сериозно ли и тук се трие??!!!
Писали сме по едно и също време, Марулетке. Уви, да!

# 27
  • София
Да, вероятно е заради това, Скиорче.

Случаят е пълен абсурд и затова е страшно, че стана национален проблем. И аз съм убедена, че тя много си е вярвала, че е недосегаема и че ще "попилее това училище"... На път е на омаскари наистина достойни професионалисти...

# 28
На племенника гаджето е на стаж е НПМГ.Тя е завършила СМГ.Нр може да повярва за какво чудо става дума.

# 29
  • София
Включвам се в темата и аз, та да ме нотифицира за нови коментари. Тази политическа помия няма да я коментирам. Даже не съм и задълбавала в детайли за случая с НПМГ.  Болни мозъци много напоследък. Спря да ми прави впечатление. Жалко за потърпевшите.

Общи условия

Активация на акаунт