НАБОР 2004 - студенти - четвърта тема

• 56 514
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
  • София-България, Израел - където си поискам
Лулу, ужасно е това което ви се е случило. Най-важното, че сте добре.

# 46
  • София
Irka, как е девойката във Валенсия? Че там небето падна.

# 47
  • Чикаго / София
Благодаря, че питаш sanaka, добре е. Тя е в градче малко на север от Валенсия и там няма поражения от наводненията. Само доста дъжд и вятър, и са канселирали лекциите за цялата седмица. Сега си почива и се радва на неочакваната ваканция.
В южната част е ужасно положението.

# 48
Леле,Лулу! Това да е краят на всичко!Важно е да сте живи здрави!

# 49
  • Пловдив
Е не, Лулу, ннаистина какво ли не преживяхте? Искрено се радвам, че сте живи и здрави и ви се е разминало само с уплаха и счупени ламарини. Дано скоро се отърсите от шока и нещата потръгнат!

# 50
  • Варна
Лулу бил е малкия дявол. Бързо възстановяване ви пожелавам.

# 51
  • София
Много слабо пишем. Сякаш сме се отнесли нанякъде. Направо сме извън времето.
Аз се радвам на внучката Simple Smile Юнакът учи по малко, че да не е без хич.

# 52
  • София
Наборката си учи сериозно, нищо критично не мога да кажа. Ще пропусне Тайланд по Нова година с нас, защото ще учи за сесията. Не е мрънкала, но каза все пак друг път да не избираме екзотични пътувания по сесийно време. А ние отиваме голяма група, включително сестра й с гаджето и тя е единствената от семейството, която няма да идва, та, както се казва, малко неудобно се получи с партизаните.
Младежът си живее живота в новото училище, но оценките са в студената гама, така че и там не мога много да критикувам.
Голямата вече е самостоятелна единица.
От скука се заех да възпитавам кучетата.

# 53
  • Варна
Еее, Санака, въобще не е дамско ( както казваха в един риалити формат) от ваша страна с тази организация по сесийно време. Когато възпиташ и кучетата е време за внучета. 😊
При нас нищо ново. Наборката учи усилено, че вървят колоквиуми един след друг. Харесва ѝ да е демонстратор на "малките". А и те я харесват. Момчетата учат. Уж. Нямам забележки за сега. 😁 Средния е на любовна вълна та ще видим до къде ще я докара. Кучета нямаме, остава мъжО да превъзпитам, че нещо го тресе критическата напоследък. 😂

# 54
  • тук-там
Моята си беше при нас през уикенда. Главно учи, но пък и прекарахме малко време заедно. За РД ще прескочи до Париж. Веднага след първия практически изпит по анатомия в секционната зала. Спекла се е порядъчно за него.

# 55
При наборка текат изпити в момента, а на мен , за да не ми е скучно се записах на английски език, да си опресня знанията Simple Smile. Та понеделник и сряда съм ученичка.

# 56
  • В светлината на слънцето
Наборката ходи на лекции, почнаха ги с тестове. Аз съм се окопала в работа до ушите, отделно опитвам с трици да оправя колата поне да е в движение (не че ми се получава - заради триците), продължавам да се боря отчаяно с вятърните мелници (ужасно се уморих вече, но не се предавам), та срам не срам не мога да обърна нормално внимание на детето, а другото само го навиквам, щото ме търпи още. Такава вина ме натиска вечер като легна, имам чувството, че ги ограбвам и двамата. Disappointed

# 57
Лулу, и при набора яко тестове вървят.Имаше по статистика,вика лесна работа.Аз не съм чула досега на някой да му е лесна статистиката,ама да видим.
    Иначе уни си върви,работата също,любовта и тя.Пу-пу!
  Бунова,и аз така с АЕ,даже и аз понеделник и сряда.
    Санчо, преди някакви години и на мен ми доведоха куче,тъкмо го възпитах и дойде внуче.От сърце го желая на всеки,когато му дойде времето.
   Не сте Ора естети вие с тоя Тайланд по сесийно време!!!

# 58
Аз преживях пак операция( втора за годината) и се възстановявам още.Записах се и аз на езиков курс, обожавам да уча език.Набора учи, скоро му е първия изпит, АП.Работи и имаме напредък и в любовта🩵.Общо взето есенна идилия☺️

# 59
  • Cobrs
Сесията на наборката свършва днес. Аз реших да се разнообразя с пътуване до Айндховен за няколко дни. И сега се наслаждавам на холандската есен. -) Любовта е плътно прикрепена към наборката, чак понякога се дразня.

Общи условия

Активация на акаунт