НАБОР 2004 - студенти - четвърта тема

• 56 491
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Не знам има ли по-голямо дъно от това, в което сме в момента.
Най-лошото е, че минат там няколко месеца и успяваме да стигнем ново дъно, за което да възкликнем горното Cry
И аз изчетох хронологията на случая от сайта на НПМГ и се чудя не трябва ли да има институционална подкрепа и за учителите, които явно повече от година са потърпевщи от обсебващо поведение, тормоз и обидни квалификации от един родител.
Сигурна съм, че от СМГ гледат с ужас какво можеше да е изсипано върху техните глави, ако това яйце беше успяло да се класира при тях. Е, вероятно по-смекчено, тук роля на катализатор на гнева срещу училището играе и "обидата" че детето трябва да учи във "втора математическа лига" (както явно я възприема майката), а не "където му е мястото". Ненависта към преподавател по БЕЛ я тълкувам като резултат от традиционния проблем на децата, учили в СМГ 5-7клас да останат в училището си - недостатъчният резултат на НВО БЕЛ. Предполагам точно това е случаят и с това дете.
Съчувствам на всички незамесени пряко - останалите ученици, учители, родители. Трябва да издържат до изборите и после всичко ще утихне. Но не мисля, че тази кампания ще нанесе някакви щети върху имиджа на НПМГ, поне не в очите на тези, за които образованието и свободната воля са ценност. Като гледам достойната позиция, спокойнствието и разумът, който демонстрират ръководство и учители, както и тоталната мобилизация и подкрепа от учениците - бивщи и настоящи, даже дивидент ще извлекат. За съжаление, не със средства, с които биха си го представяли и с цената на много ненужен стрес.
Наборът минал снощи през площада на НДК, където имаше "масово свирене на "Клетва" от китаристи". Каза, че настръхнал - такава атмосфера имало, невероятна. Поклон пред Щуреца! Cry

# 31
  • София
Гадно е да се използва случая за политически цели.

# 32
  • # супернатурална #
Здравейте! Запознати ли сте с еднократната и месечната помощ за отопление, които Социалното министерство отпуска на студентите редовно обучение? Някой възползвал ли се е? Извинете, ако вече е коментирано.

# 33
  • София
Здравейте, понеже ни предстои кандидастване след 2 години, търсим учител по Биология за гр. София  - дали има някой който е минал по този път да препоръча неговият учител.

# 34
  • В светлината на слънцето
Здравейте, момичета (и нови баби)! Heart
Да раздвижа малко темата, макар и с леко кофти новина, но пък със светъл завършек.
Имахме оная вечер едно много неприятно преживяване. Със сина ми претърпяхме много тежко ПТП - оцеляхме по чудо. Нямаме и драскотина, но колата е на кайма. Един идиот ни помете, реши да вземе ляв завой като джигит и се натресе в нас странично с почти 100. По-важното е, че сме живи и здрави, само още в стрес. Буквално ни изхвърли от пътя и спряхме на педя от една стена и стълб. Бе има Господ! Ламарини се оправят, важното е, че сме живи. Полицаите казаха, че чудо ни е спасило. Като казвам аз, че има нещо там горе, което бди над нас.

# 35
Важното е, че сте живи и здрави!

# 36
Важното е, че сте живи и здрави!

И аз това не спирам да повтарям. Това е най-важното.

# 37
  • София
Леле, Лулу,
Ужасно преживяване сте имали.😕 Добре, че сте останали невредими и двамата.🙏
Всичко друго ще се нареди и дано този ненормалник си получи заслуженото наказание!

# 38
Леле, Лулу,
Ужасно преживяване сте имали.😕 Добре, че сте останали невредими и двамата.🙏
Всичко друго ще се нареди и дано този ненормалник си получи заслуженото наказание!

Ха, той опита да се ежи и на полицаите. Ама не му се получи. Накрая беше по-нисък от тревата. Не му спестиха акта.

# 39
  • София
Абе, Лулу, стига вече, де! Какво ли не ви се случи на вас. Прекратявай я вече тази черна серия. Да знаеш, че всичко е от недостатъчно пиене. На следващата среща присъствието ти е задължително. И ще видиш как ще се обърнат нещата.

# 40
Абе, Лулу, стига вече, де! Какво ли не ви се случи на вас. Прекратявай я вече тази черна серия. Да знаеш, че всичко е от недостатъчно пиене. На следващата среща присъствието ти е задължително. И ще видиш как ще се обърнат нещата.

Абсолютно! Kissing Heart Даже още сега си вписвам в графика следващата среща и отлагам всичко друго.

# 41
Лулу, пожелавам ти главата да те боли от забавления, не от грижи!Айде... да бъде 🌸Simple Smile

# 42
  • София
Ох, бе, Лулу, ма наистина тая ваш'та серия сякаш няма край. Аз мисля, обаче, това да е вече финале-гранде. С гръм и трясък да приключите всякакви черни, сиви и подобни сюжети, да излезете изпод ламарините абсолютно невредими и пречистни от всичко негативно, което ви беше заляло и да поемете по пътя без повече сътресения.
И да нагушкаш детето, че може да добие страх да шофира или да се вози в кола. Heart

# 43
  • София
И аз се чудех, къде се изгубихме всички ?!
Лулу, дано синът ти да преодолее случилото се леко (че и ти)!

# 44
  • Чикаго / София
Ужасно преживяване сте имали lulumba. Хубаво е, че сте добре, ламарини се заменят.

Общи условия

Активация на акаунт