НАБОР 2004 - студенти - четвърта тема

• 57 246
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
И дет вика един студент по тИлИвИзора,да си спомнят.Иначе от снимки ще гледат.

# 166
  • В светлината на слънцето
Честит празник на студентите - настоящи и вечни! Hug

Декември-януари - бройте ме за парти.
Елха и ние още не сме украсили. Къщата украсих, но елха - следващата седмица. Всяка година сме с жива. Не всяка елха обаче после се хваща. Зависи как е отгледана. Миналата година беше една ню-ню, поради липса на средства, а и заради драматичните случки. Иска ми се тази година да е по-голяма, дано успея да ги зарадвам.

# 167
Честит празник на всички ни и деца и родители!
Ние днес сме криви, утре трябва да защитава казус, прави, писа, бриса и .. преподавателя го отложи. Кат се тръшна, що са не е на Банско!!!
Иначе предварителни освобождаващи бори от две седмици. Забелязвам доста израстване в мирогледа, но има още доста да се желае.
За първи клас се оглеждам за училище, има ли някой наблюдение за 30 - то у-ще?
Средния вече втори срок поради ремонт на НФСГ е  в сградата на Ломоносов. Чакам да видя дали ще ги върнат обратно.

# 168
Привет момичета и Ицо. Наборката има нужда от едно рамо. Участва под формата на стаж в едно проучване на Университета в Амстердам, което се провежда на различни езици, в различни държави. Тя организира провеждането в България. Ще съм много благодарна ако се включите и помолите приятели да се включат. Предупреждавам, че самото участие изисква някакви усилия, посочваш мейл, на който впоследствие получаваш линк за участие. Продължава около 40 мин.Сканира се  бар кода, за вход към проучването.  Това е постера:
[

# 169
  • София
О, Късметче, ще се включа, и заради щерката ти, и защото ме заинтригува, щото донякъде съм синестет, виждам буквите в определени цветове, когато си представям дадена дума. Докога е срокът?
Иначе отчетно, вчера и днес наборът има изпити.
Университетът има интересни дестинации за обмен - обаче в Европа повечето на север - примерно Швеция, ама нашите на студено не ги блазни Laughing , както каза bunova, също и Китай, Сингапур, Ю.Корея, Канада, Щатите, Австралия, по един два университета има в списъка, ама далечее...пак квартири, визи и какво ли не, освен и средствата, та реши да не се пробва, а търси стажове по специалността. Със стажовете се оказва  трудно, пък и се жертва лятото, да видим дали ще се получи някъде, ако не, поне ще си почине или пък в български фирми да се търси нещо, което също не е лесно, предвид свитото търсене в ИТ сектора.
Червенокоске, ще е интересно да споделиш щерка ти доволна ли е от AI в UVA, предполагам, че нивото е добро.

# 170
Ще я изчакам да си дойде другата седмица (май самолета ще е пълен с познати деца, 22.12 от Амстердам). Иска ми се да говорим лично, че като пишем и се чуваме не мога да я преценя много. Че е високо нивото, това беше ясно - предварително по форумите си го пишеше, но ще я разпитам въобще за усещането й за преподаватели, студенти, материал.

# 171
  • София
И аз виждам букви и цифри в цветове, та бройте ме и мен. /И имената на хората ги виждам в цветове, сигурно си има диагноза за това Joy / Ще разберем ли след това колко точно сме луди?

Наборката е изкарала супер на Банско. Разбира се, били са все по механи, та е карала само на качамак и картофи, че от нейната храна по кръчмите няма. Иначе си учи сериозно и системно. Тази сесия не е толкова трудна, поне като обем материал, но лятната е страховита - може би най-тежката от следването.

# 172
kasmet4e, включвам се и аз. Даже си оставих мейла вече Simple Smile

# 173
Благодаря Ви много за включването в проучването. Знам си аз, че сме сговорна дружина. Реално срока е 4,5 месеца. Амбициозната цел е да се установят 50 човека, който са синестези, а 1% от хората били, т.е проучването трябва до обхване около 5000. Отново благодая!
Слагам и линк, за тези на които им е по-удобен този вариант:
https://uva.fra1.qualtrics.com/jfe/form/SV_6fDyUxCEk0aWYiG?Q_Language=BG

# 174
  • София
Тази година наборът празнува студентския празник за моя радост! Ние доста се притеснихме, че искаше да ходи с кола по разни чукари, но решихме, че трябва да му гласуваме доверие и да го пуснем. В крайна сметка, времето се оказа добро и пътуването е било спокойно.
Радвам се, че пораства момчето.

# 175
  • София
Привет, момиченца!
Отдавна не съм ви наглеждала, надявам се всички да сте добре!
Влязох във форума покрай рецептите за коледните сладки и си викам да намина.
Да ви пожелая на всички сгряващи сърцето празници в компанията на любимите ни хлапета! Дано всички успеят да се приберат живи и здрави, а догодина - почваме отначало:heart: Hug

# 176
Светли празници, Belinda!

# 177
  • Чикаго / София
Здравейте, момичета и момче Simple Smile

Да се разпиша, че и аз отдавна не съм писала. При второкурсничката сесията свърши. Взела е всички изпити и е доволна. И при нея беше доста труден семестър.  Чакаме я да си дойде в неделя.
Тя за сега се отказа също от ексчейндж и еразъм програми. Казахме, че ако все пак реши, ще я подкрепим, но и тя се притеснява да не си удължи обучението ако отиде някъде за един семестър. А и като дете израснало извън България, няма интерес в момента да ходи в друга държава за сега.

# 178
  • София
Ирка, радвам се, че наборката е доволна след приключилия семестър.🥰
Тя за догодина търси ли квартира ?
То Благоевград стана втора Нидерландия с тези квартири😁.
Моето момиче се прибра в четвъртък вечер след последния изпит и в петък сутринта замина на Коледен базар във Вроцлав, Полша. Нека разпусне малко.
Още един резултат от изпит чака, но не мисли, че ще има изненади.

Весели и спокойни празници на всички!

# 179
  • Чикаго / София
Днес е излезнал и резултатът от последния изпит, който чакаше -и него е взела.

Квартира ще вземе от едно момиче, което завършва тази година. Разбраха се още миналата година, че ще вземат нейната квартира. Ще е с момичето, с което са заедно в общежитието сега. Много са различни с нея, но си станаха много близки. Един пример, как противоположностите се привличат.

Общи условия

Активация на акаунт