НАБОР 2004 - студенти - четвърта тема

• 57 247
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ох,Ирка, извинявай,сега като те прочетох ,се сетих, че за втори път те питам за квартира😁 . Старост - нерадост .
И Мими така намери, от четвъртокурсничка. С моя мъж се шегуваме, че като сме я наели вече, ако детето случайно замине на обмен, ще ходим ние да седим там, ще обикаляме наоколо, така или иначе ще плащаме, я😄😄😄.
Да, и последният резултат излезе днес. Свърши се.

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 18:21 от Валенцето

# 181
  • София
Честито на завършилите трети семестър! Добре дошли и на нидерландчетата!
Наборът приключи вчера с поредния колоквиум по право на ЕС. Принципно от този изпит можеш да се освободиш с оценки на колоквиумите всяка над 5.00, ама нашият всезнайко ще си носи кръста на изпита, че на предишния има 4.
Много обича да си усложнява живота това момче:), но по негови думи било “ааадскии тегаво”.
 По празниците ще сме си вкъщи и ще ходим на ски от време на време. Децата врънкат за Банско на НГ,  ама аз хич не обичам с масовката.

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 22:55 от Skiorche

# 182
  • София
Холандчетата също повечето вече са по къщЯта. Моето от четвъртък е на родна земя. Снощи отбеляза пристигането си с приятелите и гаджето. Две седмици преди да се прибере падна с колелото в един дъжд. Беше се обезобразил, с пукната вежда. Благодарение на разни тамошни мазила и нашенски антибиотичен прах, вече е почти като нов. Аз от днес застъпвам в кухнята и изхранването му, та чак до 6 януари, а рой си тръгва на 8. Усещам, че около нова година много ще ми се иска да се връщам на работа. 😂
Къщата и душата ми отново са пълни. В четвъртък вечер, както си легнах, така се събудих. Спала съм непробудно. Дадох си сметка, колко неспокойно ми е, когато е далече от дома, но какво да се прави...?
По празниците ще сме си у дома, а НГ той ще празнува с приятелите си, но ще бъдат в София, така че няма да липсва за дълго.

Отивам да сервирам вечерята, която по негови думи "ще е много вкусна, защото ми я е сготвил някой друг". 😂

# 183
  • София
Ние се стягаме за Тайланд, а наборката за сесия. Както се казва - партизаните да се оправят. Естествено, баш преди сесията са им сложили колоквиум по анатомия на вътрешни органи. На ВСИЧКИ, както дебело подчерта.
 Откакто мама си отиде, голямото готвене за Бъдни вечер го поемам аз. Голямата ще дойде вкъщи с гаджето още от неделя, така че ще имам помощници, а и къщата ще е пълна. Коледният обяд го поема ММ. За разкош заваля и сняг, а при нас даже си трупна. В гората е много красиво. Има всички шансове за снежна Коледа, за първи път от доста време. Навън вали, запалили сме камината, абе коледно ми е. Само дето не пия, защото съм на диета да се фитна за ваканцията, че ще трябва да се показвам по бански. Обичам ги тези празници!

# 184
  • София
При нас положението е 50:50 - едната кацна днес в 14:10, а другата в момента лети от Айндховен. Довечера са си организирали girls night в някакъв клуб.
Малката го удари на рев днес на летището като видя сестра си. Heart Eyes
Ние с мама готвим паралелно в две кухни. Blush

# 185
  • София
И аз много ги обичам тези празници. Миналата година, все още несвикнала с неговата липса, го изчаках да се прибере и тогава заедно украсявахме къщата. Тази година вече по-осаферена, реших, че ще го изненадам и ще го посрещна с коледно настроение. Хареса му, беше изненадан, но днес ми каза, че му се искало да сложи поне една играчка на елхата. 😏
Като беше малък му създавах много забимания покрай Коледа, защото на мен много са ми липсвали като дете. Баща ми беше болен, почина когато бях на 8, последните години все се случваше по тези празници да е в болница и да го пускат за 2-3 дни по нова година..  Не виня майка ми, трудно и тежко й е било, но това ме накара да бъда дори ненормално активна по Коледа с моето дете. Резултатът... той обича Коледа също, а единственото, което се е променило от времето, когато беше дете е, че знае кой Дядо Коледа носи подаръците. 😂

Биби, хайде, честити ти холандки и на теб!
Весели и топли празници, момичета!

Санака, искаме снимки от Тайланд! 🫠🫠

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 23:46 от Слънчевата

# 186
  • София
И аз да се разпиша и тук, че се отбелязах в нидерландската тема, мислейки, че пиша в наборната, щото нали с няколко мами сме и там, и като ги видя, че пишат си мисля, че съм тук Smiley  Вече една седмица си е вкъщи набора, лежи и яде, чат пат излиза, уж писа някакви домашни, не знам какви, щото квартила приключи. Една седмица по рано, пропусна малко лекции, щом си е преценил така, по добре да си помързелува вкъщи. Планирал си е малко ски, празнуване на НГ с приятели, зъболекар, фризьор и ей го отлетя, като сложиш в редицата Бъдни вечер и Коледа. Мисля да ги отмъкна домашните вкупом на някакво коледно културно мероприятие, ама не успявам да измисля, може някое кино или коледен концерт.
Откакто се помня, все си поработвам по празниците, то заради слаба моя си организация през годината и съм затрупана с бумаги, между някакви подаръчни пакети, но на Бъдни вечер и Коледа ще съм си вкъщи. На Нова година ще идем до площада, приятно е, съдейки по миналата година. Ако има сняг още по добре.

# 187
Ние чакаме 4 семестър февруари. Взе всички изпити на предварителна сесия.

# 188
Разписвам се и аз с пълна къща от четвъртък.   Връща се обратно на 4.01. Вече има план график фризьор, среща с приятелки, евентуално един ден ски, среща със съученици,после нова година и то свърши. Писа и някакви домашни, та и училището е включено под някаква форма в графика. Щастлива е, че вали сняг.

# 189
Пълна къща!

# 190
  • София
Bora,  искам да те попитам за концерта на Нова година на площада. Миналата година освен заря, имам някакви спомени, че други гърмежи бяха забранени, така ли е? И спазваше ли се това?
Много ми се иска да идем, но все се отказвам заради гърмежите, голямата ми дъщеря се страхува от пиратки, бомбички.
Освен това никъде не намирам информация за тазгодишния концерт.

# 191
  • София
Валенцето, миналата година беше спокойно и организирано на площада, не чух гърмежи, поне не където беше събитието - пред Двореца, тоест пред Художествената галерия. Имаше и доста строг контрол на влизане, ограждения и полицаи проверяваха влизащите, връщаха с бутилки с алкохол и без документ за самоличност.
Прясно инфо какво ще има, сега ми излезе -  https://www.bta.bg/bg/news/bulgaria/804825-praznichen-kontsert-i … nosht-za-zhitelit
Ще припяваме "Бяхме момчета 16 годишни..." и "Всяко вдишване е квадратче към теб", да не говорим за песните, изпълнявани от Фондацията.

# 192
  • София
Благодаря, bora!
Явно наистина е съвсем прясна информацията,защото онзи ден последно проверявах и нямаше нищо.
Сега остава пак да има забрана за пиратки и бомбички и ще е супер.

Детето се прибра очаровано от Вроцлав. И от Коледния базар, и от самия град.

# 193
  • София
Ох, зарибихте ме сега с този НГ концерт...Дали да не слезнем и ние?! Никога не сме ходили, все се каним и все нещо друго решаваме...

# 194
Честито на завършилите трети семестър! Добре дошли и на нидерландчетата!
Наборът приключи вчера с поредния колоквиум по право на ЕС. Принципно от този изпит можеш да се освободиш с оценки на колоквиумите всяка над 5.00, ама нашият всезнайко ще си носи кръста на изпита, че на предишния има 4.
Много обича да си усложнява живота това момче:), но по негови думи било “ааадскии тегаво”.
 По празниците ще сме си вкъщи и ще ходим на ски от време на време. Децата врънкат за Банско на НГ,  ама аз хич не обичам с масовката.
Skiorche ти видя ли това 😄

Общи условия

Активация на акаунт