НАБОР 2004 - студенти - четвърта тема

• 57 259
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ицо, не ми разваляй настроението, моля:))). Който си го е избрал, да си се рови в него.
Наборът го удари на живот вече (при нас се подразбира ски и кайт, а не гаЖета). На Витоша не остана непознато борче.
Ето, “черпя” със залез от вчера и изгрев от тази сутрин. Направо да става един хижар, няма какво да се прибира😂.
Скрит текст:

# 196
  • В светлината на слънцето
Светли, уютни и пълни с обич празници, момичета! Бъдете здрави и благословени! Heart

# 197
  • София
Хайде весело посрещане на Рождество, момичета! Ние сме готови с приготовленията, само содената питка се допича във фурната и сядаме. Иначе вече сме си сипали по чаша розе пред камината. Хубаво е с всичките деца вкъщи! Даже и три кучета имаме. Гаджето на голямата ще дойде след 12. И вчера беше така и утре ще е. Поел е всички гадни смени по празниците, за да си вземе с чиста съвест дълга отпуска за Тайланд. А днес е и рожденик.

# 198
  • Варна
Топли и споделени празници на всички! И ние редим трапезата вече. Наздраве? 🥂

# 199
Светли празници и много подаръци!

# 200
  • София
Честита Коледа,
светли празници, здраве и топлина в семействата.
Дано ни очаква една спокойна и мирна 2025.
Рядко пиша, но ви държа под око.
... и виртуално да почерпя за юбиляра ми от днес.

# 201
Честит празник Desem!

# 202
  • София
Честито рождество Христово и весело изкарване на Коледата! Да бъдем здрави и успешно завършване на втората година за учащите!
При нас нищо ново. За сега има ваканция и от 7- ми започват изпитите. Та ваканцията сега е време за учене. Тежко излезе това наказателно, всеки ден по сто пъти чувам да се оплаква господинът от материала. Пък и за капак някакво договорно право, или нещо подобно. Хич не слушам като ми обяснява. Ама втората година няма нищо общо с първата. Все по-трудно взе да става.🙄Но това е положението, лесно няма.

# 203
Честита Коледа,Набори!Здраве и благополучие желая на всички!Успешни сесии,горди мами,пълни прегръдки и портмонета!
   Моето момче си е вкъщи от 22.12,големите и те са у дома,внучката не иска да си ходи.Обожава вуйчо си,като залепена р за него.
  Пълна къща,емоции,хубаво е.
Наборът освободи няколко изпита,два останаха ,но с га попива активно,че и отпуск беше .Организираха си с приятели обиколки на съседни страни,бяха в Сърбия,утре отиват в Крайова,за по една вечер.Той се забавлява,мама го мисли.
    Много уютно е в темата ни,благодаря!

# 204
Момичета, да попитам вашите деца пушат ли? Нашето пуши от около година, ма досега се криеше. Сега покрай празниците се установи, че положението е неудържимо. Сега борбата при нас е да се научи, че в къщата не се пуши, а на балкона. Нещо нямаме голям успех. При вас как е?

# 205
  • тук-там
Честита Коледа, набори малки и по-големи Simple Smile Весело посрещане на НГ!
Не пуши моята. Но ако пушеше, щях да въведа правила. Как ще ми пуши в къщата?!

# 206
Честита Коледа, набори малки и по-големи Simple Smile Весело посрещане на НГ!
Не пуши моята. Но ако пушеше, щях да въведа правила. Как ще ми пуши в къщата?!
  Е и ние въведохме и той се скри в тоалетната с айкоса. Какво бихте направили?

# 207
Не пуши.

# 208
Пуши,от края на 11 клас пред нас.След като намирах фасове в сламника,поговорихме Пуши си пред нас,сестра му също.Ако му забраня,той няма да спре.Според зависи в коя част на къщата сме и къде се пуши или не,той се съобразява . Самостоятелно човек,самоиздържа се,как да му позволя или забраня? А и всички в нас сме пушачи.

# 209
  • тук-там
Наборката е здравословна за сега. ММ пуши пури и тя хич не е ок с този факт. Точно този казус не сме имали. Но като цяло смятам, че сме работили добре с младежите, така че да не си и помислят да наруша правилата в къщата ни или да неглижират очакванията ни. Ако все пак имам казус, до момента в който зависи от нас, имам лостове да управлявам поведението и!

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 00:02 от mtz

Общи условия

Активация на акаунт