НАБОР 2004 - студенти - четвърта тема

• 57 264
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Моят също пуши. Сестра му също. Ние сме бивши пушачи. Пуши в къщи, не мирише с айкоса. Големи хора са и правила не смятам,че е редно да въвеждам.

# 211
  • София
Едната не пуши, а другата е като мен - покрай изпити и на маса по празници и събирания. Ситуативни пушачки сме с нея. Вкъщи не се пуши. Рядко, през лятото на балкона. Заминаха днес с компаниите си в различни краища на България да празнуват. Едната компания даже са вадили едната кола от снега. Домакинът отишъл сутринта на гробища с майка си и затънали там с колата в снега. Добре, че са предимно мъжка компания.  Весело посрещане ви желая и да сте здрави! Flowers Evergreen Tree

# 212
Моят също пуши. Сестра му също. Ние сме бивши пушачи. Пуши в къщи, не мирише с айкоса. Големи хора са и правила не смятам,че е редно да въвеждам.
Направо Ви завиждам как спокойно възприемате нещата. Да Ви кажа въобще не съм поглеждала нещата от този ъгъл, може би защото съм непушач, и малко ми е шокиращо. Обаче се чудя, така като са свикнали на либералност, не е ли прекалено. Примерно ако решат, че всичко е ок и донесат марихуана да пушат вкъщи, дали бихте били ок или бихте реагирали. Нещата не са съпоставими, но все пак.

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 21:11 от Bory Ana

# 213
Наборката не пуши. Аз също не пуша, баща й дълги години не пушеше, после пак започна, но и електронните цигари го карах да си ги пуши на балкона. От около месец пак ги спря, пък ще видим докога.

# 214
  • София
И двамата с мъжа ми сме върли непушачи. Не понасяме цигарен дим.Вкъщи не се пуши. На село лятото в двора няма проблем.
Детето не пуши. Ако пуши, не виждам как бих могла да я спра. Не е на десет все пак. Но вътре в апартамента не сме правили изключения никога и за никого, не бихме правили и за нея.
Весело посрещане на Новата година!

# 215
  • Варна
Наборката не пуши до сега не е изявила подобни щения. Дори и да пропуши, няма да е краят на света. Аз съм "коминът" вкъщи, но винаги излизам на терасата.
Bory Ana, не изпадай в такива крайности. Тютюнопушенето не води до употребата на други цигари задължително. Всъщност доколкото ми е известно употребяващите марихуана не пушат нормални цигари.

# 216
  • София
Аз съм пушач, но вкъщи не се пуши. Пуша на терасата, зимата съм икономична на цигари. 😁 Младежът е нещо като bibi и щерката, прави го спорадично, според зависи... Честно казано, когато е вкъщи, никога не му се е допушвало... Нито мога, нито имам правото да го спирам, защото вече съм дала лошия личен пример. 🫣
Не е краят на света, случват се къде-къде по-лоши неща от това, детето ти да е пушач.
Предполагам, че всички сме наясно, че и ние, и децата ни, всички сме обикновени, смъртни хора, със своите грехове и пороци... Надявам се просто да са обикновени, простими и обратими!

И да помрънкам... както си мислех, че младежът ще е в София за НГ, така от днес е извън София за 4 дни. Ми да ви кажа, направо си поревах тайно снощи. Знам, че е егоистично и се ядосвам на себе си, знам че е редно сега да живее, знам че времето му е малко, за да обиколи навсякъде и да се види с всички, но не му виждам очите! Мрън!!!
Да са живи и здрави, другото ще го преглътнем!

Весело посрещане на Новата година! Бъдете здрави и спокойствие да има в домовете и душите ви! 🤗😘

# 217
  • Варна
Слънчева , приеми едно гуш от мен. На тях им е време да живеят, на нас ни е ред за някоя и друга тайна сълза.

# 218
  • тук-там
Ако е към моят коментар, ме тегли да отговоря: те правилата или са въведени и се спазват, или тепърва да се въвеждат е някаква шега мейби. Аз мисля, че се изказах съвсем ясно - в моята къща на моя издръжка важат моите правила, които съм въвела още през първите 7 години. Просто и ясно.

# 219
  • София
Започвам отзад напред.
Mtz,не харесвам думата правила в дома. Защото правилата идват винаги от силата, а от това съм страдала като подрастваща. Иначе всеки да си живее по неговия си начин.
Боряна, радвам се за тебе,че на твоята възраст цигарите и марихуаната са най-страшното нещо. Не ми се влиза в спорове.
Слънчева, и аз като тебе страдах преди, когато дъщеря ми беше студентка и се прибираше за кратко. Но да те успокоя, ако си създала между вас силна връзка, ще дойде един момент,когато ще търси компанията ти с желание.
Приятно изкарване!

# 220
Слънце,дай Боже за такива неща да мрънкаш,душе! Щото виж хората какви проблеми имат.
   Аз също смятам,че във всеки дом има "правила",които се налагат от стопаните на дома.Аз,на 51 почти,когато ходя при родителите ми,в дома,в който съм отраснала,спазвам техния ред .Те у дома спазват нашия.
   Обаче има едни неща,заложени в първите седем,на които разчитаме.Но има и друго-никой никога не е застрахован от това детето да кривне.И не само детето,ние самите.
   Аз лично не виждам драма в пушенето,в смисъла,в който майката влага.Просъо поставете граници да не пуши вътре.Няма как да го спрете да пуши,на 20 г.Аз и на по-малка възраст не ги спрях.

# 221
  • тук-там
Ами Бори Ана това питаше, как да спре набора да пуши в дома им. И моето твърдение е, че това се залага в първите 7 години, после трудно. Но задълбахме, а ни чака хубав празник днес. Весело посрещане на НГ!

# 222
На всички ни е ясно,че ако сам не пожелае,няма да го спре мирно.

# 223
Ами Бори Ана това питаше, как да спре набора да пуши в дома им. И моето твърдение е, че това се залага в първите 7 години, после трудно. Но задълбахме, а ни чака хубав празник днес. Весело посрещане на НГ!
Нашият цял живот си е правил каквото си иска. Не е да не сме изисквали, но той просто каквото и да го помолиш, на 80 процента не се съобразява. Инат характер. Брат му е съвсем различен, а е на 15 г. Весело посрещане, момичета!

# 224
Всичко хубаво и на вас!Просто се опитай да не се ядосваш,това е.

Общи условия

Активация на акаунт