НАБОР 2004 - студенти - четвърта тема

• 57 296
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
Весело посрещане и от мен!

# 226
ЧНГ! Здраве, щастие, любов и благоденствие!🎉😘

# 227
  • Варна
За много години! 🥂

# 228
За много години!

# 229
  • София
ЧНГ, момиченца!
Да сме живи и здрави, и ние, и децата, дълги години да си споделяме радостите и тревогите! 🤗

# 230
  • София
ЧНГ, момичета! Поздрави от слънчев Тайланд! Посрещнахме 2025 на плажа със заря и китайски фенери. Наборката посреща с приятели вкъщи и от днес пак е в учебен режим. Някои наблягат на книгите, други на масажите - всеки според вкуса си. 🤣

# 231
  • В светлината на слънцето
Честита Нова година, момичета! Бъдете здрави, обичани, щастливи и благословени! Да има много красиви мигове и поводи за празнуване! HeartHeartHeart

# 232
За много години! Здраве, щастие, късмет и много радост да ни донесе тази година!

# 233
Честита нова година, дами! Бъдете здрави, вие и любимите ви хора!
И много успешна да бъде годината за наборчетата!

# 234
Честита Нова Година! Да донесе много здраве, радост, удовлетвореност и щастие на децата и на нас - родителите!
Всеки успешно да сбъдва мечтите си! Nature Fireworks

# 235
  • Варна
Честита да е Новата Година! Да бъдем здрави и да сбъдваме мечтите си!

# 236
  • София
За много години, банда! Да сме здрави, щастливи, вдъхновени, обичани и обичащи - и ние, и младежта най-вече! Flowers Evergreen Tree
Аз и инДженерката от днес ще се самономинираме за темата "най-голяма муня" InnocentTrollfaceJoy
Сабаале получавам аз факс свише, че е добре, докато са тук да купим и билетите за лятото. И след 300 зора и 16 напомняния, тя започва да си гледа програмата - когИ свършва е ясно, но когИ почва догодина не е. Решаваме, че има една безплатна промяна с младежката тарифа на БГ еър и си викаме, че ще рискуваме с връщането. Готови сме с датите и програмата ни подканя да си влезе в профила за да й се попълнят данните автомаитчно. И ...о, чудо излиза й предстояща резервация на 05.01, но готиното е, че тя има билет и за полет с Раян еър на същата дата. JoyJoyJoy
Започваме да връщаме лентата какво, що, защо и т.н. и след още 300 зора, споменаване на майките на създателите на сайта на Бг еър, 2-3 разговора с приятелка (агент на самолетни билети),поне едната щерка има билет да се върне от София за Амс след юбилея ми през март - сменихме датата безплатно.Bowtie За пореден път се убеждавам, че има Господ и ми праща факсове в най-подходящите моменти. Щеше да бъде по-голям шок да разбере на 04.01 сутринта, че трябва да се чекира за 2 полета. Flushed Сега отивам да я ръчкам да почне да ползва календара на телефона.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 13:36 от bibi

# 237
  • София
Честита да е Новата година! Здраве преди всичко за всички ни! Радости покрай децата! Успехи за децата! Пътешествия за мамите и Ицо! И от всички хубави късмети - по много!

# 238
За много години.Да сте живи и здрави!

# 239
  • София
ЧНГ момичета и момче! Здрава, мирна и щастлива 2025г., много радост, любов и успехи за децата и за родителите!

Общи условия

Активация на акаунт