НАБОР 2004 - студенти - четвърта тема

• 57 297
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
Честита да е Новата и от мен. Мир и топлота в душите и пълни къщи.

# 241
  • София
Честита Нова 2025, дани и господин Ицо!
Да е здрава, успешна, щастлива и удовлетворяваща, а щуротиите и доброто настроение да ни съпътстват през цялото време!
Пълни къщи, пълни сърца, пълни джобове Kissing Heart

# 242
  • София
Момичета, цял месец не сме се отбелязали, та да наруша мълчанието, долипсва ми активността в темата!
Наборът си е за малко вкъщи за ваканцията, която имат сега след този квартил някои от холандчетата. Няма нищо ново, както обичайно резултати от скорошните изпити по късно след седмица две, втори курс си върви криво ляво.
Предполагам наборите тук сега са яко в сесия, пожелавам им успех, всичко да си вземат по най-добрия начин!

# 243
  • София
Моята също е ваканция сега. Канеше се да се измъкне за няколко дни и да си дойде, но се размина. Работи (около 15-20 часа седмично) и си почива с пълна сила, лежерно с Netflix 😂

# 244
  • София
Наборката е в сесия. Остана един изпит на 10-ти - биофизика. Но тази сесия по принцип не е тежка. Лятото ще й се разкаже играта. След изпита заминава за Мадрид да празнува там рождения си ден. Стана на 21, вече може да пие и в Щатите.

ПП Вчера ми прочете едно изречение от учебника си по биофизика: Освен тях има още много функции на състоянието, защото всяка функция от функция на състоянието също е фукция на състоянието. Още се опитвам да го осмисля.

# 245
  • София
Моята от днес тръгна на стаж. Пътува до там 1ч 30 мин., но това е положението. Все пак успя да намери (в Нидерландия е), че някои не се справиха и ще им пропадне годината. Радвам се, че каза, че й е интересно. Ходила на две срещи, запознала се с повече от 20 човека, вадила материали за проучването за университета. Била се изморила - не толкова от работа, колкото да се притеснява за пътя Grinning(имаше авария, та някои влакове бяха отменени, други - с прекачване на автобус и т.н., та я разбирам, де).

# 246
А моят е в четвъртия семестър на лекции.

# 247
Хахаха, Санака, това изречение е епично. Joy
Моята дъщеря точно на биофизиката се препъна в настоящата сесия.
А сега й предстои най-тежкия за сесията изпит - анатомията. Лекинко се е побъркала, учи почти денонощно, добре че остават само няколко дни Grinning

# 248
Привет и от мен! Както писа Bora, някои от холандчетата са във  ваканция и наборката си е тук за една седмица. Къщата е пълна. Минаха изпитите от втория квартил и чакат резултати. Планирала е началото на март да отскочи до приятелките й в Италия и има няма половината и от тази учебна година мина. Как лети това време....

# 249
  • София
При наборката анатомията е лятото, наред с физиология, биохимия, статистика и забравих още какво. Абе гадна сесия.

# 250
  • София
Моето в момента е в изпити, защото ТУ/Е изместиха изпитния период, заради хакерска атака. 😏
Утре му е втория изпит, а в петък последния.Каза, че вече е прегрял и предпочита набързо да минава през изпитните периоди, защото тия три седмици му се видяха доста. 😆
Ще се прибере в края на февруари за 10-на дни, когато е "седмицата на кукерите" в Северен Барбант (цитирам го 😂).
Тази година ще трябва да търси квартира, но все още нищо не прави по въпроса. Каза, че ако остане без жилище в началото на септември, има къде да спи без регистрация поне 3 месеца ... Хич не си слага "излишни" проблеми на главата, а аз вече започвам да полудявам от неговото спокойствие.
Но трябва да призная, че наистина е доста натоварващо обучението. Много динамично, много материя, ежеседмични контролни, чести изпитни сесии... 🤮

# 251
  • Варна
При наборката сесията приключи. То бяха само два изпита, несериозни. 😁 Лятната сесия обаче ще е сериозната - анатомия, физиология, биохимия и немски.
Сега през седмицата си чете (наваксва/напредва) по тези предмети. А уикендите обикаля с шефката си да набират персонал за летния сезон. Излезе им програмата за втори семестър и каза, че е доволна от разпределението и преподавателите.

# 252
  • София
Да се отчета и аз - имаме едно нидерландче тук от неделя до неделя, но ще я видим за малко, че утре пък ние заминаваме. Другото беше вкъщи цял месец по Коледа и си замина на 27.01. Чакаме резултати от инженерната сесия, но се очакват да са положителни. Малката обръща първа смяна от 06.02, та малко се радвам, че няма да съм тук в началото да ме съска сутрин. Ще го отнесе баба й. (пак се благославям, дето преди 10 г. с мъжът ми обърнахме света за да й купим апартамент на горния етаж).

# 253
И при нас същото.Наборът си учи,работи,взе си изпитите, Този семестър каза,че му е с най - тежките,но и май -интересни за него дисциплини.

# 254
При наборката анатомията е лятото, наред с физиология, биохимия, статистика и забравих още какво. Абе гадна сесия.
Очевидно каквото и да учиш, анатомията и биохимията вървят ръка за ръка Joy
На нея й беше сега, взе я без проблем. Силно подозирам, че улисана в това да учи по анатомия, подцени биофизиката и не й отдели достатъчно време. Не че аз особено съм се трогнала, ама тя се тормози. Да идва края на седмицата и да се приключва Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт