НАБОР 2004 - студенти - четвърта тема

• 57 572
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
Desem, моята дъщеря изкара курсовете в една школа в Люлин, но не знам дали ще ви върши работа, ако да - пиши ми да ти пратя сайта им. Иначе тя си взе книжката без проблеми и изпитващият я беше похвалил, че добре са я научили да кара, така че опитът с тях е положителен.

# 526
  • Deutschland/HE
Здравейте,
Дали може някой да ми препоръча школа за шофьорски курс за девойка, наборът нещо не си харесва инструктира,  таткото и той с претенции ама не знам какви Joy
Харесах сайта на Василеви, но нямам опит.
За Южните квартали ми трябва.

В съседната тема хвалят Станчо Стоянов, школа СТС. Доста деца са изкарали курса при него и са доволни.

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 16:16 от colibri

# 527
  • София
Моят юнак кара някъде към Орландовци и беше много доволен. Госпожицата кара в Люлин и сменихме инструктора Wink

# 528
  • София
Близо до Пирогов мога да препоръчам жена-инструктор 😀.

# 529
  • София
И аз мога да препоръчам за Люлин. Даже от другия край на София идваха заради инструктора. Всички приятели на дъщеря ми това и тя включително, и взеха от първия път изпита. Бивш полицай- тежки ПТП е, доколкото знам, човекът.

# 530
  • София
Много благодаря за отзивите. Hug
Моля да ми пратите на ЛС контакти (или име на школа) и евентуално име на инструктор, пък аз ще ги подхвана поред Blush

# 531
  • София
И аз пращам координати на школата на набора. Успех на бъдещата шофьорка!

# 532
  • В светлината на слънцето
Наборката кара при чуден инструктор - много спокоен, търпелив и отличен преподавател. От първи път взе изпита. Но не е в южните квартали, а източните. Не знам дали това ти е ок като локация.

# 533
Днес матури , а?! Сещате ли се колко Бело се лееше?

# 534
Днес матури , а?! Сещате ли се колко Бело се лееше?
Заредила съм се аз с БЕло..Даже и в групата им казах,че помага срещу...много неща

# 535
Имаш матурист? Успех!!!!

# 536
Днес е синът е на матура и ми е в пъти по-трудно отколкото с девойката.С нея лесно,тя навсякъде за късмет ме искаше.И аз спокойна, си предавах на живо от мястото на събитието.Тоз нищо неще.Баща му го закара сутринта.Дано да е влязъл поне.Благодаря ти, Марулета!Матурист! Това е много яко!Шах и Мат ми направи...моят Матурист тази година! Още не мога да се съвзема...

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 08:46 от Stanislavovamarina

# 537
Еми то си е почти тежко като ...куфражист.
   Стискам палци! Каквото и да е надробил, време е да узрее,че държи живота си  ръце и е отговорен само и единствено той. Я си сипни! Слънцето изгря, в любимата ми италия вече са на просеко, или поне аперол шприц!

# 538
  • София
Здравейте,
Дали може някой да ми препоръча школа за шофьорски курс за девойка, наборът нещо не си харесва инструктира,  таткото и той с претенции ама не знам какви Joy
Харесах сайта на Василеви, но нямам опит.
За Южните квартали ми трябва.

По препоръка на майки от тук синът ми кара курса в школа Учебни центрове България. Взе книжка за много кратко време от първия път и листовките, и градското. Има няколко места в различни части на София. Той беше в Младост, въпреки, че аз му препоръчах при КАТ София. Периметърът на школата при КАТ включваше и кръговото на Четвърти километър, което е проблемно и за хора със стаж.

# 539
  • София
Мацки, за жалост ние пак сме в положението от преди 1 г. и пак търсим квартира в Делфт. Изкара ок.1 г. в настоящата и новата хазяйка (баба китайка) реши да продава. Sad За съжаление масово продават апартаменти. Ако някой нещо чуе, моля да ми драсне, че хич не ми се иска да си провалим лятото, ама хич. Детето е благо и кротко. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт