НАБОР 2004 - студенти - четвърта тема

• 57 230
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Мдааааа! Браво на този младеж , че се е осмелил!
  Сега ми стана нитересно кой е асистентът,ще трябва да загледам малко тв.
   Скиорче,драго ми е да те видя! Как е малката скиорка?

# 106
  • София
Марулет, не знам дали е удачно да му плесна тук името, но той така или иначе е публична личност вече с тези интервюта;). Довечера на ЛС.Wink
Малкото скиорче се стяга физически и психически за ски. Ще отиде още в началото на декември на тренировка с отбора в Австрия, а ние ще се присъединим  в съседно хотелче да “пърхаме” отстрани и да следим отблизо нещата. 🫣 Доста ми е притеснено, но в клетка няма как да я държим и да я пазим като рохко яйце. За сега не е решила дали ще се състезава, но иска да си върне формата, да бъде в кондиция и ако реши да се включи в някое състезание. Вече разсъждава доста по-зряло и вижда, че перспектива за развитие на този спорт в БГ няма.Simple Smile. Но пък занаятът й е в ръцете. Вече я поканиха от две места да работи през ваканцията и уикендите като ски-учител;). Ама след разказите на брат й, не е изпаднала във възторг от офертата😂.

# 107
  • София
Добър вечер и от мене!. Миналата седмица имах рожденник, хоп 20. Как бързо отлетяха тия години.
Относно политическите пристрастия тук. Никой от преподавателите във факултета по право не си крие политическите пристрастия. Като цяло преподавателите са по скоро десни и дори крайнодесни. Студентите леви. Нормално за възрастта, бих казала. На никого това не му пречи. Агитации няма, но и никой не се крие. Всички гласуваха и доста се вълнуваха. Говоря за студентите около сина ми. Политически отговорни бих казала. Дори често се случва по соаретата да обсъждат политика. Игнорират и неприемат расистки изказвания и подобни виждания. Синът ми е доволен, защото е отрасъл в семейство, където живо се интересуваме от политика и не само в Българияи Ливан , а и в международен план.
Иначе, при нас май захладнява доста, чак сняг май ще вали утре. Да видим! Макар, че хич не ми липсва.
Скиорче, плесни му името бе, що пък да е тайно. Едва ли чете тук, щом не прочел коментарите под интервюто.

# 108
  • София
Е, как обобщи, че студентите са леви. Joy При дъщеря ми със сигурност преобладаващо бяха десни. Laughing По мое време - също.

# 109
  • В светлината на слънцето
masissa, честит да е рожденикът! Здраве, късмет и успехи да има в изобилие! Heart

# 110
  • столицата
Скиорче, те и в Австрия търсят ски учители Wink

# 111
  • София
Е, как обобщи, че студентите са леви. Joy При дъщеря ми със сигурност преобладаващо бяха десни. Laughing По мое време - също.
Masissa май говори за Франция. В СУ е ясно от коя страна са преподавателите по Право с малки изключения.Wink А и студентите все още са десни (надявам се)!

# 112
  • София
Ааа, за Франция може. Тук лявото има по-особен оттенък.

# 113
  • София
Здравейте!
Чета ви редовно, но няма какво нови да пиша аз .
Обаче сега покрай Таня и племенничката искам да помоля , Танче, после да пишеш какво  са ви отговорили от МВР на сигнала .
На мен ми е писнало от една такава фирма,дали не е същата даже. Идват и лепят на съседите уж известия. Как влизат не знам, вратата е с чип, явно с някой съсед като отвори .
Та, лепят те, но ние със съседите сме зад обща желязна решетка. И няколко пъти намирам върху решетката такива стикери, включително на ключалкатА. А тези на решетката са ги залепили така , обвити върху отделните тръби....не знам дали ме разбрахте. Ми ужасно е. После не мога  изчистя, търкам като ...
И аз си мислех за някакъв сигнал , жалба Ли до МВР.

# 114
  • София
Ето го “нашият” сладур - за всички, които го пожелаха😉. Отличникът на випуска, разперил криле в научната и преподавателската дейност в Академията на МВР.😂
До мамите -юристки, защото сте доста в темата;).  Можете ли да ми препоръчате на ЛС адвокат, който се занимава с имотни въпроси? Разбира се, може и да се самопрепоръчате;).  Става дума за София-област. Оплетох се вече подобаващо;) и имам нужда от правна консултация. Наборът изобщо и идея няма все още как да ми даде акъл.Simple Smile))

# 115
  • София
Санака, за Франция става въпрос. И да , повечето студенти са с леви разбирания. Иначе като семейство ,стоим в дясно. Къде тори, къде републиканци, все подкрепяме. Макар последните малко да ме разочароват в изборите си.
Тук като са студенти са леви, като започнат да работят стават повече към десните.

# 116
  • София
Честит ти рожденик, Масиса! Да е здрав, щастлив и успешен!
Това с леви убеждения на млади години и с десни - на стари, си е класика. Просто в БГ не е ясно кое е ляво, кое е дясно Wink

# 117
  • София
Здравейте, извинявам се, че пиша в темата ви, но търся да купя ето този учебник:
https://www.ciela.com/lektsii-po-obshta-teoriya-na-pravoto.html
Ако някой го има, моля да ми пише.

# 118
  • София
Ще попитам за учебника и ще пиша, ако е наличен.

# 119
  • София
Ще попитам за учебника и ще пиша, ако е наличен.
Намерих, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт