НАБОР 2004 - студенти - четвърта тема

• 57 556
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
  • тук-там
Прекрасни са и двамата! Благодаря, че сподели с нас! Да му е лек и успешен пътят на младежа!

# 601
Прекрасни млади хора! Успех им пожелавам!

# 602
Благодаря ви мили момичета, за хубавите думи...Винаги е много добре като имаш силна и добра енергия около себе си.

# 603
  • София
Не можах да видя снимките, но пожелавам здраве и успехи!
Моята щерка като учеше в Германия се връщаше за ваканция чак септември. Там учебната година е изместена спрямо нашата и направо след лятото. (Понеже там лятото така или иначе е около 1 седмица Simple Smile
Наборът го подкачам да гледа нещо за магистратура или някакви размени по чужбината, но все така не иска и да чуе.
А Марулетке, не разбрах защо така с лошо за УНСС ?! Ние у НБУ също не се даваме в класацията Wink за топ ъф дъ топ

# 604
  • София
Айде пускам три дати за среща, които да гласуваме с "полезване" на поста със съответната дата. Но трябва да пишете след моите постове, за да мога да пусна следваща дата.

Първа дата: 19.06.

# 605
  • София
Давай следващата! Grinning

# 606
  • София
Втора дата: 20.06.

# 607
  • София
А третата? Simple Smile Аз не мога на 20ти Sad

# 608
  • София
Трета дата: 27.06.

Две петъчни и един четвъртък, заради Скиорчето. Да слагам ли съботна или още една делнична?

# 609
  • София
Аз съм повече за делнична.

# 610
  • София
Аз като гледам май ще мога и на 19 и на 20 или друг делничен ден. (Отбелязвам и двете) Защото на 21 е Витоша 100 и моите луди у дома ще се “пуснат” целокупно, да колоездят;), а аз ще трябва да съм обслужващ персонал по трасето.
И да се оплача: Наборът утре ще ходи да се катери по скалите на Лъкатник. 😨 Уж било с тренера от СУ и е университетско мероприятие. Ама само той е най-дисциплиниран 😡 и първа писта, а другите си гледат сесията. Та са общо трима души. Не знам как се запали по тези екстремни спортове, ама майка му ще се гътне от притеснение.😕

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 10:40 от Skiorche

# 611
  • София
Аз съм ок и за трите дати, всички ги лайквам.

# 612
Мога само на 19 ти. Ако мнозинството реши друго, пропускам

# 613
  • София
Гласувах за 20 и 27, че на 19 имам годишнина от сватбата и ще трябва да ви черпя Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама то не е някакво кръгло, квадратно, триъгълно, та сигурно ММ няма да е чак пък много сърдит да излеза с дружки, вместо с него...

# 614
  • София
Ами, ако искате да сложа още една делнична през следващата седмица, че все някой на някоя не може, пък и трите сега са нещо застрашително близки по вот? Ама само ако обещате, че като е делнична няма да си тръгнете за новините.

Общи условия

Активация на акаунт