НАБОР 2004 - студенти - четвърта тема

• 57 558
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Честит празник и от мен!

# 586
Момичета..днес му е бала на младежа.Вали доста силно.
Той поне със сигурност остава в БГ. Правих проучване за университети за архитектура в чужбина, не за друго , но там има по добър шанс да бъде приет тази специалност, от при нас, което е тъжно. Дума не иска да чуе. Даже не му се учи и тук...
Каквото - такова.
На 23-ти ми се върна холандката..за бала на брат си...толкова се радвам❤️❤️❤️Със сигурност няма да остава и тя там, магистратурата иска да е някъде другаде.Много добре се справя.Аз още не мога да повярвам.

# 587
Да му е по вода на абитуриента! Това,че не иска да учи не е кой знае каква драма.Нека намери неговото нещо, което го му дава усещане за удовлетвореност и го прави щастлив.А може и да прОиска да учи.
  Слънце, радвам се на твоя младеж! А това е безценен житейски опит. Вчера се наслушах на теории как за 24 годишни млади хора няма работа,няма кво да правят и чакат по 10 лв от родителите да пият кафе Така че.....

# 588
Мина..мина и съм многоооо по-добре. Благодаря за подкрепата!Много силна подкрепа получих и от Наборката. Друго си е... пораснала, с поглед върху нещата..безценно за мен. Помогна ми за организацията която беше достатъчно сложна, защото и първата им братовчедка беше на бал, но в друг хотел.Направи ми всички снимки, комуникацията с роднините, настроението..Уверена, спокойна.Колко е по различна от малкото момиче,което завършваше.
И разликата от сина, които е и една година по-малък от набора си е доста голяма.
Айде..ще се похваля със снимка, за малко, и ще трия, защото за разлика от нея, той не иска да го показвам😄трия..обещала съм му...Надявам се да не разбере😁
Благодаря ви...

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 16:47 от Stanislavovamarina

# 589
  • Варна
Много са хубави! Честито завършване и много успехи за напред! А на теб спокоен отдих 😉

# 590
  • София
Чудни са! Успех на абитуриента, на добър час!

# 591
Благодаря! Утре Наборката си заминава, а аз на работа.От единия джаз, в другия...❤️

# 592
Прекрасни деца, да са ти здрави и щастливи!

# 593
  • Sofia
Мина..мина и съм многоооо по-добре.

Чудни са, просто прекрасни!
Животът ги зове!
Попътен вятър на младежа, по неговия си път, и късмет на двамата 🍀

# 594
Dodo_dodo
❤️❤️❤️❤️

# 595
Чудесни младежи, да са живи и здрави и много щастливи с всичко, което правят!

# 596
  • София
Прекрасни деца! Да им върви по вода и на двамата, а на абитуриента - на добър час! Ще намери своето и ще бъде щастлив!🤗

# 597
  • София
Много са хубави и двамата Heart! Късмет им желая - с каквото се захванат, с лекота да го постигат!
И при нас е така, синът ми категорично отказа да учи в чужбина, а наборката отлетя навън. Всеки по пътя си, няма как да са еднакви. Пък кой ще бъде по-доволен, времето ще покаже. Важно е да са здрави!

# 598
  • В светлината на слънцето
Оооо, прекрасни са! Heart Eyes Чудни пораснали деца! И на добър час на абитуриента! Heart

# 599
  • София
Чудесни деца! Да са здрави, щастливи и задружни, в която и точка на света да се намира всеки от тях. Heart

Общи условия

Активация на акаунт