Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 61 078
  • 769
  •   1
Отговори
# 390
Отивам и аз да ги търся тези превръзки, тъкмо ми е най-силния период.Най-много харесвам Always.Наскоро си купих менструални бикини, но ги ползвам над основното бельо, за да не протичам.Малко правят обем на дупето, но ги нося с поли и рокли и не ми е драма.

# 391
  • Pazardjik
Може ли мнение,за таблетките/ капсули за съдомиялна? Мият ли добре, надраскват ли чашите, който ги е ползвал нека споделили мнение.    или тези?

# 392
  • Плевен
Взех да пробвам тези multi power и съм много доволна. Всичко е чисто, блести и не мирише на химия. Найлончето не се маха, което също ме улеснява. Ползвах досега пак техните обикновени, най-евтините, но вече виждам, че са по-слабички.

# 393
Дата за предстоящ лайф.

# 394
Отивам и аз да ги търся тези превръзки, тъкмо ми е най-силния период.Най-много харесвам Always.Наскоро си купих менструални бикини, но ги ползвам над основното бельо, за да не протичам.Малко правят обем на дупето, но ги нося с поли и рокли и не ми е драма.
И аз така практикувам. Вечер също са ме спасявали в критичните дни...

# 395
Имам си любим аромат на Елизабет Ардън, но в ДМ е много висока цената, дори и да е намален.
Ще пропусна и този път.

# 396
  • Deutschland
За трайността на парфюмите на Елизабет Арден, цената е доста висока. Като аромати са супер, но трайност 0 поне при мен. Имах няколко бутилки по 100 мл, налагало ми се е да ги мъкна в чантата за да пръскам през 15 минути.

# 397
  • оттам, откъдето започва България
Препоръчайте от другите марки лек и траен аромат.

# 398
Ранобудна ,парфюми да искаш.
Christina Aguilera - Signature
Траен аромат ,който е разкош.
В момента съм с него.

Christina Aguilera - Definition
Пудрен аромат ,много пудрен и изискан. Имам от него два.

Elode - Miss Elode
Отново разкошен аромат на ниска цена ,но с много добра трайност.
И него имам - препоръчвам.

Antonio Banderas - Queen of Seduction
Невероятно женствен луксозен аромат. Също много траен.

La Rive - Cash
Прекрасен траен аромат.
Adidas - Pure Lightness
Получавала съм толкова много комплименти с този аромат.

# 399
За трайността на парфюмите на Елизабет Арден, цената е доста висока. Като аромати са супер, но трайност 0 поне при мен. Имах няколко бутилки по 100 мл, налагало ми се е да ги мъкна в чантата за да пръскам през 15 минути.
Една тоалетна вода имам на Елизабет Арден с много любим аромат но естествено не е трайна... Почвам да си мисля да не би просто аз да привиквам бързо към него обаче. Случвало ми се е буквално да пръсна веднъж на врата си, ходя насам-натам, после доста часове по-късно да ми направят комплимент и да питат за парфюма какъв е. И аз в първия момент даже понечих да отговоря че не съм слагала парфюм, дотолкова не усещах нищо Grinning Вярно че девойката дето попита беше застанала доста близо до мен, ама не сме се чак прегръщали все пак Grinning
Донякъде си го обяснявам че е доста свеж и лек аромат и като не е така натрапчив както някои парфюми, някакси е  по-лесно да спреш да го забелязваш (зелен чай с бамбук е въпросната). Изненадах се много тогава, аз също си ги имам за нетрайни и че не си заслужават парите дето им искат. Особено в ДМ.

# 400
Аз имам следния въпрос ,четох гледах, къде ли не хвалеха спиралите на Катрис ,много хубави ,ниска цена ,е викам и аз ще пробвам ,не ползвам редовно грим, най вече за поводи ,и така за един повод купих спиралата, сложих я не ползвам основи за грим и там разните ,само спиралата и молив за очи и изненада за 2 часа очите ми като на панда ,черно ужас.Аз ли не се разбирам с тея спирали тази ли просто е кофти ,а има някоя специална ,която толкова се хвали в интернет или да се откажа и да не взимам вече ,че и на една друга се чудя дали да дам шанс.Иначе ползвам на лореал Панорама и съм доволна.

# 401
Към аромата на парфюма се привиква, и аз не го усещам като постои малко, но ако разтъркам там, където съм пръснала - ами, миришат ми пръстите.

Веднъж получих комплимент за парфюма, а то тъкмо се бях намазала с крема за ръце на Билка с червено грозде.

# 402
Спиралите на Катрис и аз не ги харесвам, за разлика от другите им продукти. Верно, че и миглите ми са ужасни, къси и прави, но въобще за мен не вършат никаква работа. Оставам си най-доволна от Sky high на Maybelline. Харесвам и Panorama на L'Oreal също. На последната цената ѝ в ДМ ми харесва най-много.😃 Само там е толкова изгодна, в Лили е над 25 кинта.🙈

Тук е преди и след спиралата Sky High, с никоя друга не постигам такъв ефект.
Скрит текст:

# 403
Оо тази и аз май ще я пробвам ,мерси много да и аз Панорамата от DM  я взех даже се чудех що толкова ниска цена ми се видя , ама по добре за нас.😀.Сега едни гланцове и червила уж си харесах на Катрис ,ще пробвам и тях ,и ако не край с тях.

# 404
От ароматите на Elizabeth Arden единствено Beauty е траен (поне от тези които съм пробвала). От него съм купила поне 4 бутилки по 100 мл, но не от ДМ. Там цената е доста висока. Винаги имам наличен флакон, може да се пръсна веднъж в месеца, но си имам. Много топъл многопластов и траен.

Общи условия

Активация на акаунт