Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 58 744
  • 769
  •   1
Отговори
# 375
  • Пазарджик
Допада ми, че отново има от “изглаждащия” спрей на ДМ, защото има дрехи, които се гладят много по-бързо и лесно, след като ги напръскам и ми е ценен помощник. Не се гладят сами, както аз очаквах първоначално(оптимистка по природа)..
Може ли линк към спрея?

# 376
И аз ще помоля за линк към спрея.🙂
Какво означава МЛМ бизнес, МЛМ промоутърка?🤔
Фрау, много съм доволна от капките за съхнене на Есенс и аз, има ги в ДМ.
Няма други, които да ми вършат работа на мен. Просто няма. Добре, че ги открих, че положението беше ужасно.
Преди тези превръзки никои други "нощни" не ми бяха достатъчно нощни или дълги.😅 Буквално съм залепвала зад другите марки нощни превръзки по една по-малка превръзка, за да съм сигурна, че няма да има течове. Не съм чак с толкова обилен цикъл (освен на моменти за по ден), просто всичко друго ми идва късо за през нощта и пропуска, пък ако ще и само няколко капки да са отвън...
Покритието им е много приятно, мекичко.
На Jessa показаните превръзки доближават ли се поне като дължина, ако някой може да направи сравнение?

# 377
Видяно в dm: Хигиенен препарат за текстил 3 в 1, 500 ml (https://dm-drogeriemarkt.bg//denkmit-higienen-preparat-za-teksti … pdsteilen.laufend)

Като сега опаковката му е малко по-различна, преди беше по-тъмно синя.

# 378
  • При децата ми
Видя ли МЛМ промоутърка, бягам с 200.

Има ли в ДМ от марките Есенс, Катрис някакви капки за бързо съхнене на лак? Благодаря предварително.
Толкова бързо не съм излизала от ДМ, мъжа ми каза, че е изненадан. “Новия” преоткрит филиал на Менделеев, не ми допада, може би защото не съм свикнала. Просто е адски нелогично разместено. Търсих хайлайтър от колекцията на “Катрис” и Дори(рибката), бил заделен за служители, а пише, че го има, както и прословутите червила на “Есенс”, за които едва не се сбиха.
Допада ми, че отново има от “изглаждащия” спрей на ДМ, защото има дрехи, които се гладят много по-бързо и лесно, след като ги напръскам и ми е ценен помощник. Не се гладят сами, както аз очаквах първоначално(оптимистка по природа)..

Кои са тези червила на "Есенс"?

# 379
  • София
Видяно в dm: Хигиенен препарат за текстил 3 в 1, 500 ml (https://dm-drogeriemarkt.bg//denkmit-higienen-preparat-za-teksti … pdsteilen.laufend)

При мен нещо не се отваря този линк.

Талоните от последния лайв, дето са за подаръчните комплекти докога важаха? Изчезнали са ми от списъка с талоните и се чудя изтекли ли са или е друга причината.

# 380
  • Пазарджик

При мен нещо не се отваря този линк.

Талоните от последния лайв, дето са за подаръчните комплекти докога важаха? Изчезнали са ми от списъка с талоните и се чудя изтекли ли са или е друга причината.
До вчера бяха/26.11./

# 381
  • София
Благодаря! Голяма съм блейка значи. Не знам защо съм си решила, че са до края на месеца.

# 382
Соник, и на мен не ми се отваря линкът.

# 383
Копиран е от приложението, оставям снимка. Извинявам се

# 384
Благодаря!

# 385
  • София
На Jessa показаните превръзки доближават ли се поне като дължина, ако някой може да направи сравнение?
Категично не! Мисля, че не бъркам (защото ползвам всякакви марки дамски превръзки), но нощните на Jessa са едни тънки, мижави, просто по-дълга превръзка, даже ги ползвам за дневни в дните с обилен цикъл.
Но, и тези на Everyday са несравними! Simple Smile Може би само превръзките за родилките от аптеката са им конкурент. И аз бях много доволна като ги открих.

# 386
Ползвала съм ги. Не са лоши. За много обилен цикъл препоръчвам тези, поне при мен не пропускат.

Много благодаря на теб и на другите момичета. 🌹
Тези задължително ,ще ги изпробвам.
Последният път когато използвах нощните на Always Platinum ,имах толкова големи надежди ,че намерих своите. Обаче не оправдаха очакванията ми. Олях се отново.
За да няма течове посред нощ си купувам парчета за родилки и така спасявам положението ,което е много зле. Тези ,ще бъдат изпробвани и се надявам ,че мога да изкарам с една цяла вечер ,че при мен положението е критично.
Значи ако някой от заводите на превръзки забележи коментарът ми ,моля да ме поканят да правят превръзки за моят МЦ ,защото съм убедена ,че тези който са им "модели" са със слаб МЦ. До сега не съм открила превръзка ,която да ме защити нощно време. 😔
Това са две вечери ,но кошмарни.
За деня пък изобщо няма да говоря.
Задължително тампон и превръзка.
Дано тези ,които предлагате да са много добри. Но вече за следващият път ,ще дам отзиви.
Аз в момента използвам Natturella 16 бр. за през деня ,а в критичните дни задължително нощем парчета за родилки.

# 387
Мисля, че ще харесаш много ХL нощните превръзки на Евридей.🙂 Аз не съм им намерила конкуренция или поне не се сещам за друга марка, която да предлага точно такива.

# 388
Мисля, че ще харесаш много ХL нощните превръзки на Евридей.🙂 Аз не съм им намерила конкуренция или поне не се сещам за друга марка, която да предлага точно такива.
Много ,ще се радвам да е така.
Благодарение тук на вас ,открих много добри неща в ДМ.

# 389
  • София
За критичните дни аз съм си намерила Libresse Maxi Goodnight+. Но ми събудихте интереса с показаните на Everyday. Някой използвал ли е и двата вида да направи сравнение?

Общи условия

Активация на акаунт