Къде да срещнем жени между 40-50? / Where to meet women between 40-50?

• 4 721
  • 52
  •   1
Отговори
# 15
  • Out of the Mix
Заговаряне "без контекст" е "крийпи", дори да го направиш интелигентно и "без очаквания".
Затова общи компании; много хора пък не излизат и нямат такива, не се събират през седмица на Рождени дни, събития, повечето са улисани в ежедневието - работа-вкъщи-детето (ако го има), ГТ, колата.
Има хора с много приятели, познати, но пък всички си живеят "капсуловано".
Остават хобита, повече, по-добре, някакви пътувания, онлайн.

# 16
  • София
Ами така се възприема сега, точно, като "крийпи", което е странно. Въпреки че преди години нямаше нищо крийпи в това, просто защото другите възможности липсваха.

В обща компания е ОК, разбира се, идеалният вариант, но не винаги в общите компании "постъпват" нови хора.

# 17
Абе, ако мъжа е много симпатичен не е creepy, само за обикновените хора. Simple Smile
И много зависи как се подходи. Всичко може да е повод за запознанство, ако човек има въображение, чувство за хумор и подход. Просто е талант, който притежават малко мъже.

# 18
Присъединявам се към мнението, че не е creepy, даже е готино, точно когато е с добро настроение, хумор, интелигентно,  обаче уловката е, че трябва и ответната страна да отиграе на ниво. Ей тогава става интересно  Simple Smile
Писа ли някой, че в този диапазон има много жени в уикендите по планините? Тъй като и аз ходя, свидетел съм на не една и две така сформирани двойки.

# 19
  • Out of the Mix
Не знам, аз за по-млади жени мисля и коментирам, и с какви впечатления са. Явно трябва да се отвори и тема за жени 25-35. Relieved
С 40+ не съм имал отношения все още, живот. Говоря връзка, или любовни отношения. Иначе познати и общуване всякакви.

# 20
  • По света и у нас
Абе в бара и в сауната заговарянето не е крипи.
Ако сте близо разположени какво му е крипито? Гледаш човек седи там 10 - 15 минути, какво да се правя че го няма ли?? Хората се изчанчиха в днешно време, и по коридорите не се поздравяват при мен. Може би за малките мацки е крипи заговарянето в бара за нас олд-скула си е добре дошло.

# 21
Не е олд скул. Зависи от културните особености. В бар се заговарят всички възрасти.
Търсел жени 40-50. Ами, качете се на метрото и ще срещнете. Докато чакат, докато се возите. Винаги може да се заговорите като се усмихнете и дадете път на дамата. Удивявам се колко им е сложно на хората да направят контакт с друг човек.

# 22
  • По света и у нас
Да бе верно, в БГ е толкова лесно с метрото. Чудя се дали някой не пише статия и затова е на английски поста.

# 23
  • София
За жени 40-50 не е крийпи да я заговорят в пряк контакт, обратното даже е по-крийпи. Интернет приложенията не са уютно място за жените 40+, друго поколение са и освен това тия апове са пълни с измет, та ставаме съвсем мнителни. Прилично изглеждащ, възпитан мъж на тази възраст в България още може да заговори своя връстница в градски транспорт, в парка, в заведение или във фитнеса - не в смисъл "мноу си секси, айде на по чашка", просто опит за лек разговор и ако потръгне, да се опознават. Това, че е чужденец, му придава допълнителен чар, убедена съм, че ще срещне отзивчивост, стига да не прилича на коцкар или на смахнат.

# 24
  • France
Не бих дала такъв съвет. Вярно, че не живея в България и не съм в тази възрастова категория, но не би ми било приятно някой да ме заговори в ГТ или в парк, освен ако има да ме пита за пътя си

# 25
Защо?
А къде се заговаряте във Франция?
Аз като бях в Париж мъже ме заговаряха навсякъде. В бистрата особено и на местата забележителности. Един господин собственик на ресторант ми посвети и подари десерт. Може би е маркетингов трик, но е сладко.

# 26
  • France
В Париж и особено около Шатле са цели глутници от заговарващи и са много дразнещи. Влизат даже в новинарските емисии
За сериозни свалки си остава интернет, баровете и евентуално клубове по интереси. В парка, метрото и улицата се има за ниска класа и harcèlement.

# 27
  • София
но не би ми било приятно някой да ме заговори в ГТ или в парк, освен ако има да ме пита за пътя си

Че то да попиташ за пътя може да е начало на чудесно познанство Simple Smile Иначе във всяка ситуация мъжът, търсещ познанство, е в неблагоприятна позиция, няма какво да се лъжем. Говоря за нормалния добронамерен мъж, не за навиращ се нахалник и простак.

Не знам, и аз малко наизуст говоря, не съм на пазара за връзки (мои приятелки са), но в България запознанствата още не са се комерсиализирали като на запад - апове, специални барове, спийд дейтинг и т.н. Има ги и тези неща, но привличат сякаш по-отчаян или озлобен контингент и от двата пола, специално за тази възрастова група. При младите е друго, за тях е начин на живот.

# 28
Повредите на западните общества - делене на хората по места и съсловия. Огромна грешка. А в Пушилнята / LE FUMOIR  как е? Wink Най-доброто блъди мери, което съм пила е там.

# 29
  • France
Тук точно по улиците и парковете са отчаяните, които и в апповете не намират. Обикновено действат на групи и неподбират. После сравняват кой какво успял да закачи. Не, благодаря съм. Не съм против любезно да ме попитат за пътя, но се има за много невъзпитано да се "действа" в общественото пространство. Лично мен това ме изнервя. Тичам по задачи или просто за здраве в парка и някой ти се лепи Rage Има си места за тези неща и тези, които са заинтересовани сами си ходят там

Общи условия

Активация на акаунт