Къде да срещнем жени между 40-50? / Where to meet women between 40-50?

• 4 715
  • 52
  •   1
Отговори
# 30
Е, да де. Затова ти подхвърлих бара в центъра на Париж. Отличен е. Simple Smile

# 31
  • София
Е, ти се изнервяш (аз също бих), но други не се Wink Една от най-добрите ми приятелки се запозна с мъжа си точно на джогинг, само че бяха 30+, не 40-50. Естествено, той не е подвиквал след нея като някакъв маргинал, ами естествения ход на нещата - днес се засекли, утре се засекли, на третия път си се усмихнали, после си кимали и накрая се заговорили...

А тия, които описваш - по паркове, на групи и неподбиращи - мисля е ясно към кой контингент принадлежат, аз в съвсем друг контекст си дадох съвета.

# 32
Не харесвам предразсъдъците. Това ограничава хората във възприятията им и общуването.

# 33
  • France
В кой арондисман? Защото хубав бар и центъра на Париж е доста общо понятие Simple Smile

# 34
А как реагирате, ако ви свалят във фейсбук например? На мен не ми допада, за мен фейсбук е за комуникация с приятели, роднини, понякога неофициална с колеги, клиенти, не е сайт за запознанства. Аз съм имала като приятелки във фейсбук почти всички учителки на щерката и при нужда сме си комуникирали на лични. От години не качвам почти нищо, използвам му предимно месинджъра. И като почне някой непознат да ми праща покани за приятелство и любовни съобщения, издивявам.

# 35
Блокирам, без да се вживявам.

# 36
Много показателно видео на тема - статистика на запознанствата в рамките на колко бяха години.

https://www.facebook.com/share/v/ahCZWgLkT4bTAtkD/

# 37
То и аз блокирам, когато някой е прекалено досаден и не приема "не". На другите просто им пиша, че не се интересувам и не приемам поканите за приятелство. Повечето се разбират, като им откажеш.

# 38
Не харесвам предразсъдъците. Това ограничава хората във възприятията им и общуването.

Всеки има предразсъдъци.
Даже и ти.
Не мисля че е лошо.
Като всяко нещо в разумни количества е полезно.

# 39
  • Paris, France
Защо?
А къде се заговаряте във Франция?
Аз като бях в Париж мъже ме заговаряха навсякъде. В бистрата особено и на местата забележителности. Един господин собственик на ресторант ми посвети и подари десерт. Може би е маркетингов трик, но е сладко.

На много места подаряват десерта, даже и като ходим семейно.

Заговарящите навсякъде мъже са направо досадни и повечето са чужденци без документи или търсещи безплатен секс, съжалявам.

Не пия алкохол и не зная как са коктейлите в Le Fumoir, но кухнята е плачевна. Все тайландска и шведска нацелваме. Обстановката ми е леко потискаща и ми напомня по нещо английски пъб. Има и лека миризма на пъб.

В София мъже са ме заговаряли навсякъде. Авторът на темата май не знае български език, което може да е пречка в общуването. Най-добре да се ориентира към излизане с групи сънародници или говорещи езиците, които говори и той. Покрай тях ще срещне жени, които говорят тези езици.

В България има доста жени на 40-50г, много повече от 20-30 или 30-40 годишни, но половината са обвързани с мъж или малко дете. Културата е хедонистична и много се излиза с приятели и близки, поради което трудно остава време за нов човек.

# 40
Невенче, то ти и кекс правиш само с 87970 презерватива един върху друг, та, разбирам донякъде мнението ти. Wink
Примерно, аз предпочитам по-автентични/артистични и нестерилни места. Досега никой не е имал смелостта да ми търси вниманието за безплатен секс, но би ме разсмяло искрено.

# 41
  • France
Накарахте ме до го проверя този бар. Има 2-3 с това име. От шиша бар до снакс ресторант. В един от тях даже май съм била на една среща преди 10 години, но май името беше различно. Чак пък автентично и артистично не видях, но то в Париж е кът. Виж в Будапеща или Берлин нещата са различни, но и градовете вибрират в други честоти.

# 42
  • Paris, France
Не знаех, че има 2 или 3. Пиша за този срещу Лувъра. Сега ще ида да видя снек-бара. В шиша бар не ме свърта, а съм пушач. Напомня ми Близкия Изток с киселата миризма от шишето.

Ах, Будапеща. В Будапеща сладкарниците са от друг свят. Там мъже не ми трябват. Нито жени. Поръчвам си 2 порции и си ги омитам сама 😇. Все пак са неща, които никъде другаде ги няма. Уникален град е Будапеща и много успокояващ, някак си, а в същото време динамичен.

Берлин е много готин и най-готиното е, че е наблизо. Обожавам немския градски транспорт. Ред навсякъде.

# 43
  • France
Когато ходих по срещи, точно около Лувъра гледах да ги организирам - много удобен ми беше транспорта. Но имена не помня.

Не съм ходила по сладкарници в Будапеща Simple Smile Тогава бях на възраст да обикалям от бар на бар. Помня, че Симпла точно беше изгрял и много други места го копираха
https://www.tripadvisor.fr/Attraction_Review-g274887-d668397-Rev … tral_Hungary.html
Погледнах, но и там станало чистичко и туристическо Rolling Eyes Аман. Страх ме е да ида в Берлин. Ако и там са го санитаризирали вече не знам къде ще търся атмосфера Confused Само там съм виждала да се мешат юпита от бизнес парка и клошари с кучетата барабар в едно заведение.

Но да оставим офтопика. Баровете са за запознанства. Улицата (както и парковете, ГТ и тн) трябва да са сейф плейс. Хайде, ако живееш в Мала клисура и има 200 мъже на кръст по-бива. Ще те заговори един на година. Но в големи мегаполиси ако всеки почне да си позволява да заговаря, то няма да остане ден без някой да ги е споделил, че те намира за сладка. И ти ще трябва всеки ден с усмивка да отказваш. И става тормоз. Не е приятно. Затова си има правила на общуване. Искаш да се запознаеш с мацка? Има аппове. Има барове, клубове, дискотеки. Но обществените пространства трябва да са "чисти".

# 44
В България (за радост) все още хората си позволяват и комуникират навсякъде. И това не е определено с даден контекст или препратка.

Общи условия

Активация на акаунт