Отговори
# 435
SerenaySarıkaya и нейната мениджърка Ayşe Barım от вечерта на Американско турско общество в Ню Йорк✨
Много престижна награда за Серенайка.

# 436
Днес явно ще я караме на
"Клюки от архива "
Било е постоянен наплив от фенове на сета

А Чаатай не е могъл и крачка да направи без да го пресрещнат репортери

И е бил (все още е) всеобщ любимец! Wink

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 16:02 от NeZ_9

# 437
Аз пък, ще го карам на "Серенай в Америка"
🆕Серенай се наслаждава на партито и е много търсена от присъстващите на събитието, които й посветиха красиви думи „Не се случва всеки ден да седиш до „Великолепният Сюлейман“ Халит Ергенч и красивата Серенай в Турско-американското дружество! Честване на киното и турската телевизия "
American Turkish Society  

# 438
Не мога да не отбележа,че "Tam Bir Centilmen", след малко повече от месец, все още е в топ 10 на Турция.

Без никаква реклама, никакви интервюта, снимки, фотосесии- нищо!
Това, ако не е успех!

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 17:48 от NeZ_9

# 439
Ново от Бусе

# 440
Misc Loudspeaker Misc Loudspeaker Misc Loudspeaker

Добър вечер, момичета!
 Списание "Episode Dergi" публикува интервю, дадено в MIPCOM от продуцентите Timur Savcı и Burak Sağyaşar, които притежават продуцентската къща "TIMS&B Productions", с която Çağatay подписа договор за продукцията на сериала "Eșref Rüya".
Ето какво казват двамата за този проект:
 „E.D: Миналата седмица беше обявено, че „TIMS&B Productions“ е подписала споразумение с Çağatay Ulusoy.  Може ли да споделите подробности за проекта, в който ще участва?  Мисля, че е за мейнстрийма.  Ако е възможно, можете ли да ни дадете малко информация за последователността на събитията?
 B.S: Проектът се нарича „Eșref Rüya“, така че нека започна с това.  Полагаме много грижи и внимание (усилия).  Çağatay Ulusoy ще влезе в ролята на Eşref и ще можем да видим нова негова страна, която не е представяна досега. Той е едновременно много познат и достъпен, но в същото време е уникален и има увлекателна история.  Влизаме в нов свят, но това е свят, който ще се свърже с всички нас по един или друг начин.
 T.S: Да, подготвяме проекта за мейнстрийм и сме развълнувани от това. Улуч Байрактар ​​ще режисира, но все още е малко рано да споделяме повече подробности.  Скоро ще бъдем на екран и съм сигурен, че ще привлече вниманието на всички и ще се превърне в продукция, която наистина ще хареса."
 Той също така е работил с режисьора Uluç Bayraktar Çağatay в İÇERDE (на снимката) и се радвам, че ще работят и върху "Eșref Rüya", защото поне имаме гаранцията за добър силен режисьор.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 21:36 от NeZ_9

# 441
Много хубава новина. Това за мен е първото потвърждение. Друго официално май не е имало. Но нищо не споменава за момичето.
Аз искрено се надявам е добро. Стискам им палци да се получи. И да е скоро.

# 442
Много хубави неща сте донесли, момичета!
Много се радвам за новия проект на Чаатай,  по-скоро се вълнувам. Режисьора е ок, дано и сценариста/сценаристите са ок.
Отново ще го видим в нов стил на игра, успява да печели внимание и да го задържа, майстор е!
Винаги избира истории различни и динамични. Героите винаги му са сложни. Ролите му са толкова истински, детайлно ги изпълнява.  Нямам търпение...
За момичето и мен много ми е любопитно  коя ще е. Четох, че Ханде Ерчел почва и тя проект, нея я изключвам. Тогава🤔, да кажем и Серенай няма да е (мене ако питате ,по-добре не ме питайте-тя е човека) , кой остана ?
Ще почнат и снимки да излизат от сетовете, ох
 супер, Супер.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 22:35 от eliet

# 443
Какво се случва в мое отсъствие?...
Имаме режисьор, ама май имаме и партньорка!
Вижте на какво попаднах!

Йозге Яъз...не я знам, не съм я гледала, но за нея само хейт чета....
Иначе е красиво момиче...да видим дали ще е тя!

# 444
Няма как, време е новините да започнат.
Както казва Гери, това е първото потвърждение,че нещо се случва.
Ели, и сценариста го проучихме,  опитен е, добър, ще видим... Имаме големи надежди.
Жаки, нямам никаква идея коя е тази девойка. Иначе, изглежда добре.
Не за първи път го казвам, но наистина ми се иска вече да е някоя с повече опит.
А и да не забравяме,че трябва да може да пее, нали така казаха в началото! Wink
За режисьора се радвам изключително много!!!
Ето малко информация за момичето
Özge Yağız е родена на 26 септември 1997 г. в Истанбул.  Тя е турски актьор и е известна с ролите си в телевизионни сериали.  След като завършва факултета по комуникационни науки на университета в Башкент, тя започва актьорската си кариера през 2018 г. с героя Зелиха в телевизионния сериал Adını Sen Koy.  По-късно печели известност с ролята си на Рейхан Тархун в телевизионния сериал Йемин;  Участва и в телевизионни сериали като Sol Yanım, One of Us, Baba.  Özge Yağız ще изиграе главната героиня Дилек във филма „Друга любов“, който ще излезе на екран през 2023 г.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 22:53 от NeZ_9

# 445
О, аз имам много добра представа коя е Йозге Яъз - само хубаво девойче и толкова.
Иначе режисьора е добър. И продуцентската компания е добра.

# 446
Последните и снимки в Инстаграм, от рождения и ден тази година

Така като ви чета, започвам да се моля да не е истина!!! Може би е просто съвпадение, това с последването...

# 447
Красива е!
Освен красота се иска и талант. Чачи е талантище! Дано Йозге Яъз освен красива да е и талантлива. Желая им от сърце успех!

# 448
Ами, много е красива, спор няма!
Не знам дали е добра, но поне е красива.
След Серенай, тя ми е най-хубава.

# 449
TIMS&B Productions, една от водещит
 производствени компании в Tурция , даде силен старт на новия сезон. Новият им сериал "Valley of Hearts"
бързо спечели публиката, докато "The Shadow Team" продължава да заема челното си място с 5-ия си сезон.
Имахме удоволствието да седнем c Timur Savc и Burak Sagyagar и да поговорим за настоящите им предавания, както и за предстоящите им Netfix
проекти, като "Old Money" u "Istanbul Encycl".
Друг вълнуващ акцент в интервюто беше новообявеният им сериал "Esref Rüya" сучастието на ЧаатайУлусой.
TIMS&B Productions, един от най-важните
производители в Турция, започна сезона много бързо. Организация 5 докато новият сериал "Black Heart" придобива любовта на публиката поддържайки мястото си на върха със сезона..
Разговаряхме c Timur Savci u Burak Sa Savyagar за настоящата им поредица и чаканите с нетърпение проекти .

От такъв екип очаквах да изненада с избора на актриса,но...явно няма да се случи.

Общи условия

Активация на акаунт