Хлебарки?

• 504
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте!
Преместихме се в нов апартамент,последно живяно в него преди 6 месеца. До като миех хладилника се натъкнах на гости ...
Моля кажете дали са хлебарки (бебета,ларви) или е нещо друго.
Междувременно изнесохме хладилника на вън ,хвана ме гнуз и не бих помислила да сложа храна в него обаче се притеснявам ако са хлебарки дали не са из целия апартамент

# 1
Не се вижда добре на тази снимка. по-скоро ми приличат на едни бубилечки, които се въдят в зърнени храни - брашно и др. Но не съм сигурна.
За хлебарки, купуваш хлебомор в спринцовки и наслгваш навсякъде в капачки от сокове, минерална вода. За седмица, две измират. Трбва да слагаш периодично, че пак се появяват.
https://remedium.bg/hlebomor-e-gel-za-hlebarki-2-broya-sprintsov … x10-grama-71362/p

Ако тръгнеш да хвърляш оборудването така, ще останеш без нищо. Joy
Измий го хубаво и няма проблеми.

# 2
Пак добре, че не са дървеници...

# 3
Ако тръгнеш да хвърляш оборудването така, ще останеш без нищо. Joy
Измий го хубаво и няма проблеми.
[/quote]

Така е ,обаче ме притеснява да не вътре в самия хладилник където са кабелите,а там няма как да напръскам

# 4
Повикайте фирма. Така ще почистят, че после поне година няма да се весне никаква подобна гад. Ние в блока викаме фирма на няколко години, железен ефект! Преди с подръчни средства беше неспасяемо.

# 5
Uncommon, коя фирма ползвате?

# 6
Здравейте!
Преместихме се в нов апартамент,последно живяно в него преди 6 месеца. До като миех хладилника се натъкнах на гости ...
Моля кажете дали са хлебарки (бебета,ларви) или е нещо друго.
Междувременно изнесохме хладилника на вън ,хвана ме гнуз и не бих помислила да сложа храна в него обаче се притеснявам ако са хлебарки дали не са из целия апартамент

Прилича ми на woodlice - на английски. Не знам как се казва на български.

Общи условия

Активация на акаунт