Отговори
# 510
Добро утро, момичета!

Вчера беше прекрасен есенен ден! Личеше си и по темата, че всички са прекарали времето си някъде навън.

Но вече влизаме в сезона на уютните дни вкъщи, пред телевизора. И точно навреме, тогава ще се появи той!

Започваш да обичаш някого от едно малко нещо. Обичаш или погледа му,  или усмивката му,или  мълчанието му, или думита му, и след това всичко!
Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

# 511
Добро неделно утро, момичета!
Забавление, топлина, уют, споделеност и много усмивки в почивния ден!
Слънчево да ви е в душите и леко на сърцето!
Благородно ви завиждам за хубавото време в България.
И в Турция е било топло тия дни, по курортите все още има туристи, в Чанаккале имаше международен фестивал по пеене.
Шифанур е прекрасна! Харизматична и чаровна! Обича пътешествията!
Сюмие видях я като рязка, директна, импулсивна, такива момичета лесно си поправят път в живота. И тя изключително харизматична, блика  адреналин от нея.
 В "Gaddar" обаче не успя да ме грабне, незнам дали бих я гледала отново.
Чехличките Жаки, са сигурно от Лондон 😀.
В няква каравана се качва и тя отива да почива.

Иначе Чачо го чакаме с нетърпение,  да вземе вече да се появява. Стига е "кръшкал"😉.
Серенай и тя почива. Нека си починат момичета, те и много работят.

# 512
На 03.11.2023 г. точно преди една година се излъчи третият и последен сезон на "Терзи"
За желаещите да го гледат пак, ето линк с бг. субтитри

https://playtube.tv/search?keyword=%D1%88%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%8 … A%D1%82&page_id=1

# 513
На 03.11.2023 г. точно преди една година се излъчи третият и последен сезон на "Терзи"
За желаещите да го гледат пак, ето линк с бг. субтитри

https://playtube.tv/search?keyword=%D1%88%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%8 … A%D1%82&page_id=1
В трети сезон имаше момент, в който бях много разочарована от Пеями.
Направо не исках да продължавам да гледам. Но после нещата получиха своето обяснение и си дойдоха на мястото.
Малко снимки зад камера от трети сезон

Вие кой сезон харесахте най-много и защо?

# 514
Здравейте,

Ели, вече няма на какво да завиждаш. Над моя град е паднала неприятна мъгла и ми напомня Лондон.

Нези, на мен най-много ми харесва упадъчния Пеями във втори сезон. Тогава имаше много емоции за показване. И разговора с майка му много ми хареса. И да не забравям съкрушения Пеями в гората. Много добра сцена. Това е във трети сезон обаче.

# 515
И тук днес времето рязко застудя! Confused
Аз също много харесвам Пеями от втори сезон- наистина много емоции, от всякакъв вид и много хубави сцени с баща му.

А Чаатай беше страхотен!
В трети сезон направо ми идеше да му се развикам, затова, че е толкова безхарактерен, че е по-слаб от Есвет, че постъпва така с нея!

Но пък тогава още не знаех колко силно е приятелството между него и Димитри.
Даже в последния епизод имаше един момент, в който Есвет, сякаш не присъстваше, не ставаше дума за нея, а само за тяхното мъжко приятелство.
Беше много силно!

Един от любимите ми моменти с тях  двамата е

А тази снимка зад камера ми е една от най, най-любимите снимки на Чачо.

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 22:36 от NeZ_9

# 516
А аз ще си споделя любима усмивка зад кадър.

# 517
Моята любима усмивка зад кадър е тази

която е от тук

И незнайно защо чак сега обръщам внимание,че на плаката от трети сезон Пеями стои с лице към Димитри и с гръб към Есвет.

Тя пак е излишната...
И веднага се сещам за шегата им в Инстаграм, след като Салих получи наградата на Чаатай. JoyJoyJoy

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 17:39 от NeZ_9

# 518
Ооо да. Той и за наградата щеше да я разменя. Направо си им е било излишно това момиче

# 519
И любимата сцена в гората

Аз имам още една, ще я потърся и ще я сложа, ако я намеря.

# 520
Нези,  има защо да ти е любима тази снимка.  Първо е облечен в бяло, много му отива, то на него май всички цветове му отиват. Второ тоя финес с ръцете, много добри умения и маниери има с ръцете съм забелязала, с пръстите тука е такава красота, самодостатъчен.

"Терзи" като сериалче много си го харесвам, смислен сериал и крие дълбоки теми за размисъл.
На мен също определено ми хареса втори сезон, имаше любов, много емоции от всичко, много ми харесаха сцените с баща му.
Много добър образ изгради Чаатай, във втори сезон сякаш играеше себе си. И, да сцената с майка му беше на  високо ниво.
Страхотна игра на всички актьори. Чаатай и Салих бяха ненадминати, висока класа!
Бащата много труден образ-майсторски се справи актьора.
В "Терзи" много често го виждахме с цигара,  маниерите му са на истински пушач, умее дори красиво да пуши.

В бяло е като принц

Една от мойте любими снимки е тази:

Сега в бяло

# 521
Цитат
Нези,  има защо да ти е любима тази снимка.  Първо е облечен в бяло, много му отива, то на него май всички цветове му отиват. Второ тоя финес с ръцете, много добри умения и маниери има с ръцете съм забелязала, с пръстите тука е такава красота, самодостатъчен.
Напълно съм съгласна, Ели!

И другата ми любима сцена

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 18:22 от NeZ_9

# 522
Ели, опитвам да си припомня дали в първи сезон пуши. Май нямам такъв спомен. Наистина много му отива да пуши. Аз съм абсолютен непушач. Хич не го харесвам този порок. Обаче на него цигарата мога и да му я простя. Много добре допълва образа така.
Преминах през другите му образи и не се сещам в друг да и пушил освен в Йешилчам. Там всички пушеха. О, и в Делибал.

Емир много пиеше. После палеше колата и тръгваше на някъде. Това последното ме влудяваше.
Яман имаше проблем с гнева, но май само 2 пъти се напи за цял сериал.
За Делибал не сам сигурна, май наркотици нямаше. Ама пиене, цигари си имаше.
В Icerde не помня да е пил алкохом, но не пушеше.
В защитникът не помня да имаше други пороци освен жените.
В Хартиен живот беше светец.
Във втори сезон на Terzi имаше от всичко само в първата серия дори. Алкохол, наркотици, цигари, жени.
В Кюбра властта беше неговия порок
В Гадар не пиеше и не пушеше, но пък имаше известна страст към убийствата.
В Джентълмена си имаше своите слабости, но реално два пъти го видяхме да пие и пропуши накрая.
Ако някой се сеща нещо, да ме допълни

# 523
Гери,  много подробно си описала всичко. И аз не се сещам за друго подробности. Все още не съм догледала "Йешилчам" , но Семих там пуши.

Интересно ми, какъв ли ще му е новия образ в Eshref's dreams, в очакване сме.
 Каква тръпка беше всяка седмица да гледаме "Gaddar " , аз не усетих как се изниза сериала, седмица за седмица.
Надявам се, през идната седмица да изкочи някакво инфо, някоя снимчица от някъде.

# 524
Малее, Гериии, колко си наблюдателна. Няма шанс да запомня къде пуши, пие или по стени скача....ха-ха!
Но пък три пъти те четох и се кефех на всяко описание.

тази ми е любима

Общи условия

Активация на акаунт